Kitap Günü Etkinliği - Hediyeleri

paketim nerede aaa çok ayıp ellerimle paketledim

Giz cigimjn gonderdii hediyelerim ... com tesekkur ederim giz saol .... ozene bezene yazdigin notun icinde cok saol

Eklentiler

• 20160530_183031.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 96
  • 20160530_183149.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
Paketler aslunda gayet duzgunmus ilk basta esim paketli resimleri gindermeden acmis paketli resim isteyince paketine geri kiyup gondermis resmini

Cesmicigimin hediyeleri cok tesekkur ederim hepsini zevkle okuycam

Bu sefer paketli resim atabildim ama o resimde cikan minik eli cok zor durdurdum:)

Eklentiler

• 20160608_160506.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 99
  • 20160608_160736.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 87
yanlız resimlerde bile evin dağnıklığı çıkmış:)
işten eve gelince enkazla karşılaşan ben:)

Sonunda resim yükleyebildim. Doğum günüme gelen hediyelerim için çok teşekkür ederim bunlar xyzt-5544 ım ve Y yesil_zeytin_ ciğimin hediyeleri. Okumam gereken bir eserdi geç bile kalmıştım. Sizlerin sayesinde okuyacağım çok teşekkürler

Bu tatlışlarda _meLinDa_ cığımdan Canım benim çok teşekkür ederim. Notunda ayrı bir güzeldi

güle güle oku
böyle kitaplıkta aynı yayınevinin, aynı yazarın yada aynı serinin kitapları yan yana olunca çok hoşuma gidiyor.
seni de iş bankası öyle olcak:)

aynen öyle 7 tane iş bankası kitabım yan yana olacak. Gelecek olanlardan başka var mı bilmiyorum

@__ATALANTE keyifle okuman dileğiyle canım. Normalde elden gönderiyordum ama yaz tatilinde evimde olduğum için ve de ev merkeze uzak olduğu için netten sipariş verdim. Doğum gününe de denk getiremedim.

@__ATALANTE keyifle okuman dileğiyle canım. Normalde elden gönderiyordum ama yaz tatilinde evimde olduğum için ve de ev merkeze uzak olduğu için netten sipariş verdim. Doğum gününe de denk getiremedim.

ayy canım olur mu hiç beni çok mutlu ettin aldığın kitaplarla ve güzel dileklerinle

Ustam ve Ben kitabını hediye eden arkadaşım kalinkaselin e çokkk teşekkür ediyorum

Bunlardaaa minerva1988 ve @kitap_asigi arkadaşlarımdan hediyedirr. İkinizede çokkk teşekkür ediyorummm. Ayyy biyyysüyyyüüüü kitabım oldu benimmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…