Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bak simdi okuyunca canim pasta cekti

bence o ziyaretci hep ayni kisi degil

ben hep aynı saatte görüyorum

bebişkom teşekkür ederim

yahu bu NY Times Bestseller olan kitaplar hiç ama hiç etkilemiyor beni. sanırım onların duygusallık anlayışıyla bizim duygusallık anlayışımız farklı. kültür farkı belki de. Aynı Yıldızın Altında' yı okudum ve bitti o kadar.
şu anda hiçbir duygu kırıntısı taşımıyorum

Seda Diker' in Beni Ararken kitabına başlayacağım.

başarılar canım sınavlarında :)
içok teşekkür ederim

tünaydın kızlarrrr depresyondan çıktım sanırım bu saatte uyanık olmazdım ben yuppiiii :118::118::118:
o bahsedilen 1 ziyaretçi sanırım ben oluyorum çünki bana hiç denk gelmiyor,açıklamasıda şöyle oluyor;kk yı kapatmaya içim el vermiyor sayfada aktif olmayıncada sistem beni kapı dışarı şutluyor,eeee hal böyle oluncada kendi evimde misafir oluyorumm

selam...........
selam

merhaba, ohh iyi iyi
demek sendin o

günaydın kızlar dün otobüste başladım kitabıma 107'ye geldim

keyifli günler benim eşyalarımı yerleştirmem gerek

Merhaba bilgelerim
Kitabımda 230. sayfadayım
Bu arada yarın dersaneye yazılcam büyük ihtimalle kpss için, haftaya da fotoğraf kursum başlıyor Çok heyecanlıyım Daha makine bile almadım, onu da haftaya halledicez büyük ihtimalle. Önce bir hocayla konuşmak istedim hangisini almam gerektiği hakkında. Var mı profesyonel fotoğraf makinelerinden anlayan bilgem, yardımcı olsun azcık :13:

selamlar bilgeler
geçmiş bayramınızı kutlarım
yeni kitabım Nazan Bekiroğlu---->Nar Ağacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…