- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
sör duy beni...
bu kitap gitmiyor ya.bir yer var çok sıkıcı ilerlemiyor.hani şu dünyanın nişanlısı olacak adam var ya neydi adı lujin mi ne onunla ev arkadaşı arasında geçen bir muhabbet var bir türlü ilerleyemiyorum orayı çok sıkıcı.ben raskolnikovlu ekşınlı bölümleri sevmiştim
nişanlının adını hatırlamıyorum şuan
sıkıcı gelen kısımları bir an önce oku kurtulsonunda iyiki okumuşum diyeceksın
hayatıyaşa, ayrıca klasıkler ağır gelebılır sana
ben konuya başladığımdan beri klasık okuyorum, ondan pek sıkılmıyorum sanırım
bünye alıştı yani
ahaa gaza geldimneyse bugün okuyayım bari biraz.bu aralar niyeyse saldım gitti.pazartesiden beri doğru dürüst okumuyorum nerdeyse.
niye ben bebekmiyim sörniye ağır gelecekmiş.
aaa bu arada krizantem mi ne o olmuşum ya ben
bebişsin sen ................kişisel rütben yükselmiş işte
sanırım benimkinin yayını kötü çevirisi rezalet o yüzden sorunlarım var.bitsede şeker portakalımı okusam aldım duruyor öyle.
şeker portakalını da kesin okumalısın
harıkaydıminik zeze
meraktan çatlayarak aldım zaten ama bir türlü sıra gelmedi.
kumarbaz ı okudun mu ya da insan ne ile yaşar ı?
insan ne ile yaşar çok güzel. kumarbazı okumadım daha
ikisini alacağımdaof sıkıldım çıksam mı kitap okurum en azından.bir miskinlik çöktü üstüme ya.niye böyle oldu ki.
kk varya
her işini aksatıyorsun
kk miskinlik verıyor insana
olabilir kalkamadım bir türlü pc başından.kk beni hipnoz etti
bu konuda yalnız değilsin
Merhaba kadınlar Kulübü'nün okuyucu bilgeleri.
Konumuzun temel amacı, bol bol kitap okumak.
Size kısaca konumuzdan bahsetmek istiyorum.
Konuya ve listeye dahil olabilmeniz için en az 2 günde bir rapor vermeniz gerekiyor (örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi).
Sürelerimiz aylık olarak işliyor.
10 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
Ay sonunda, ne kadar kitap okuduğumuzu görüyoruz.
Konumuzda sohbet edebilir, kitaplarımız hakkında paylaşımlar yapabiliriz (kitabımızdaki sevdiğimiz cümleleri, paragrafları, yazar hakkında bilgileri ve hatta kitabın fotoğrafını konumuzda paylaşabiliriz).
Okuma günlerimizde, katılmak isteyenlerle aynı kitabı aynı anda okuyup, kitap hakkında konuşuyoruz.
Konumuzun en önemli kuralı; 2 günde bir konuya rapor verme zorunluluğu.
Aksi takdirde, listeden üzülerek de olsa bilgelerimizi çıkarmak zorunda kalıyoruz.
Konumuzda dini ve siyasi kitaplar yasaktır.
Hepimizin bildiği gibi din ve siyaset, propogandaya ve polemiğe en çok maruz kalan konulardır. Ayrıca dini konulara, diğer konulara göre daha fazla saygı gösterilmesini düşündüğümüz için de böyle bir karar aldık çünkü konumuzda sadece kitaplardan bahsedilmemekte, geyik muhabbeti de yapılmakta
Konumuza dahil olan herkes için bu kural geçerli olup tekrar tekrar sorgulanmaması rica olunur.
Bir kitap oku, zihninde bir fidan yeşersin,
Bir kitap oku, dünyan yenilensin.
Keyifli okumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?