Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merakla bekliyoruz

Senin yüzünden gece tatlı krizim geldi, adamı pastaneye yollayıp pasta aldırdım

Valla benim yuzumden degil Hep Loliss' in yuzunden, o soktu aklima Soslusarma'yi
(ve normal yaprak sarmasi degil de tatli oldugunu soylemeyecekti Loliss)
Aslinda Sos' un yuzunden adini oyle degistirmeyecekti

Tamam tamam hep benim bos bogazim, doymak bilmeyen nefsim yuuzunden

hepimiz Sos' uz

Komşularım bile bebek soruyor, alıştım artık Pelin Eskiden utanırdım ama

Yas' im benim yakinimda yeni evli o kadar cok arkadasim var ki, yazik biktilar artik bu sorulardan o yuzden bi nebze de olsa seni anliyorum, belki de kendimi karsimdakinin yerine koyup dusunme islemini cok yaptigimdan da olabilir

Yas' im benim yakinimda yeni evli o kadar cok arkadasim var ki, yazik biktilar artik bu sorulardan o yuzden bi nebze de olsa seni anliyorum, belki de kendimi karsimdakinin yerine koyup dusunme islemini cok yaptigimdan da olabilir

sen baa empatisi eksik mi diyon

klasik Türk soruları-2
yeni evliye;bebek yok mu?
Evlenmeden önce düğün ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman, çocuğu yaparsın 2. ne zaman?...... bu liste uzar gider
Maşallah sana çok hızlısın, çabucak haletmişsin jet yasemin.
Pek bişey yokmuş canım, gözümde büyütmüşüm O yüzden hemencik bitiverdi

Ben de bıkmıştım bir ara, hele çalışmıyor musun sorularına gıcık oluyorum. Çalışmıyom arkadaş, koca parası yiyorum diyesim geliyor ama neyse

eşinle aranızda bir miktar yaş farkı var o zaman Lolis. olsun bir şey olmaz.

ben yaprak sarmasını tercih ederim. tatlıyla pek işim olmaz.

ekledim
YAS niye senin canın kocayı pastaneye gönderecek kadar çekti bakıyım hı hı hııııı
yoksa yoksaaaaaaaaaaa
benim de aklıma geldi. ama kiracıyız daha düşünmüyoruz , demişti.

Sağol nurlum, bitti sayılır. Çamaşır asıcam şimdi Eki Görüntüle 851683
Kolay gelsin çalışkan arı bilge.

Bu arada ben de yazacaktım Lolis. Yeni evliye sorulur. Klasiktir bu.
Bana da "evlenmiyor musun?" diyorlar. Sanki evlilik tek başına yapabileceğim bir şey! Yok anam adam yok. Sevemiyorum. ne yapayım?

Sevgililere düğün ne zaman ?
Yeni evlilere bebek ?

evet klasikleşen sorulardan , ama bu siteden öğrendim ki her zaman sormamakta fayda var.

bence de öyle hep derim bunu

nişanlısın -> düğün ne zaman?
evlendin -> bebek ne zaman
bir bebek olur -> ikinci ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…