oleeyyy konu açılmış yeniden :))
ben de kendimi çok şanssız görmüştüm.
Ben hala bitiremedim kitabımı, son 100 sayfası falan kaldı.
Bu akşam eşim sürpriz yapıp bir köpek getirdi. Ailemizin yeni üyesi oldu. Artık evde üç kişiyiz.
Onunla ilgilenmekten kitabın kapağını açamıyorum şimdilik.
Tabi bir an önce bu sıkıcı kitaptan kurtulup yenisine başlamak istiyorum.
köpekler cok tatlı oluyor en kısa zamanda fotolarını isteriz:) hangi kitabı okuyorsun bu kadar sıkıcı
okudum geçmişi eksikler olsa da kaldığımız yerden devam etmek güzelinşallah en kısa zamanda aramıza dönerler...
ben Dünya Evi'ni okuyorum ya da okuyamıyorum:)) 45. sayfadayım daha..:2:
Bu arada Pelinnnn Cengiz'in Gün Olur Asra Bedel de çok güzeldi
Eki Görüntüle 850995 Eki Görüntüle 850996 off allahiiimmmmmsadece bunlari da gormedim bunlarin turevlerini gordum agzimin sularini toplayamiyorum
Günaydın bilge yaseminA, nasılsın? (;
İyiyim canım, sen nasılsın?
Bugün o kadar çok işim var ki, hangisinden başlasam diye düşünüyorum.
Temizlik günüm de bugün.Eki Görüntüle 851563
günaydın bilge ve bilmiş kk lılar :))))) yasemin hanım sizede hayırlı olsun :)))))
Adı Aylin CANdır, tıpkı senin gibi SOSLU!okudum canım yazışmaları sabahtan beri ama iş yerinde pek yazamıyorum çünkü F klavye
geyiğimi de yaparım kitabımı da okurum Gülo'm
Adı Aylin' e başlayacağım
ekmeğimi kazanırken sayfa 150
gülümsün bugün formun yerinde hee güldürdün beni
Aydan Şener ve Kenan Kalav versiyonunu izlemiştim seneler önce... Yenisini bilmem ama eskisini tavsiye ederim.çalıkuşunu çok övüyorlar izlemek isterim ama bu sene fazla izleyemiyorum
lo-lis bi-ze kitap-lığını gös-ter (bunu lolis bizi diskoya götür şeklinde okuyacaksın, o vurguyla...ohh rahatlamışsındır
dün akşam size kitaplarımı gösterecektim yaa hengamede unuttum
nute beğeneceğine inanıyorum canım bi tanecik oku vazgeçemezsin
çikolata gibi adam
kız kardeşim lisede bu amcanın bir kitabını okumak zorundaydı. gına gelmişti kendisine... "Gün olur asra bedel" mi ne? amca o yüzden antipatik kalmış aklımda...ama onunki yaprak sarma değilmiş
çikolatalı muzlu falan
daha da canın çekmeli yani
yok kız esmer değl
şöyle bi amcacık rahmetliEki Görüntüle 850979
bi tane oku zaten sonra diğerlerini de okumak istersin
ama bak aşık olmak yok baştan anlaşalım da
merhaba bayanlar
herkesin keyfi yerinde maaş. Allah neşenizi bozmasın
Katre-i matemi bitirdim. çok güzel bir kitaptı. ama nedense 10 günde bitti.yeni kitabın bir psikiyatristin gizli defteri
Psikiyatristin Gizli Defteri benim de okumak istediğim kitaplar arasında.. Okuyunca fikir verir misin? Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz sana güzel gelir bana gelmez belki ama... :44:Günaydın bilgeler
İyiyim canım, sen nasılsın?
Bugün o kadar çok işim var ki, hangisinden başlasam diye düşünüyorum.
Temizlik günüm de bugün.Eki Görüntüle 851563
Günaydın bilgecanlar... Aydan Şener ve Kenan Kalav versiyonunu izlemiştim seneler önce... Yenisini bilmem ama eskisini tavsiye ederim..[/COLOR]:44:
Günaydın bilgecanlar...
Adı Aylin CANdır, tıpkı senin gibi SOSLU!
Aydan Şener ve Kenan Kalav versiyonunu izlemiştim seneler önce... Yenisini bilmem ama eskisini tavsiye ederim.
lo-lis bi-ze kitap-lığını gös-ter (bunu lolis bizi diskoya götür şeklinde okuyacaksın, o vurguyla...)
kız kardeşim lisede bu amcanın bir kitabını okumak zorundaydı. gına gelmişti kendisine... "Gün olur asra bedel" mi ne? amca o yüzden antipatik kalmış aklımda...kız kardeşim o zamanlar lise 2'de falandı ve sanırım amcanın vefat ettiği yıldı. Allah rahmet eylesin. O kitabı ben de okuyacağım inşallah...
Bu arada LOLİS senin aşkın geçmişe dayanıyor.
Bu arada sen 2008 yılında mı ÖSS'ye girdin. Ben ne kadar yaşlıyım Rabbim! Ben ÖSS'ye girdiğim sene 17 Ağustos depremi oldu, diyeyim de varın siz hesap edin!
Psikiyatristin Gizli Defteri benim de okumak istediğim kitaplar arasında.. Okuyunca fikir verir misin? Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz sana güzel gelir bana gelmez belki ama... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?