Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ayyy özgemm seninde aynı durumdayım şuanda
o kitaba bende bi hevesle başladım ama ağır ayrılık kitabıymışş
sürünüyo şuanda çekmecemdee

ayyy özgemm seninde aynı durumdayım şuanda
o kitaba bende bi hevesle başladım ama ağır ayrılık kitabıymışş
sürünüyo şuanda çekmecemdee

#direndiloş
Allahtan çabuk okunuyo, bitçek benim az kaldı, sıradaki 2 kitabım var 2 si de birbirinden harika
sırf onların hatrına bile bitiricem bunu

ben sevmemiştim o kitabı. bir de fark ettin mi bilmem yer yer tekrarlara da düşmüş. aynı şeyleri birden fazla yazdığı da olmuş

ben sevmemiştim o kitabı. bir de fark ettin mi bilmem yer yer tekrarlara da düşmüş. aynı şeyleri birden fazla yazdığı da olmuş

evet evet kesinlikle
bi de böyle ne bilim değişik tarz olsun diye yapmış ama bi konu anlatırken direkt çok alakasız bi cümle kurmuş ya
o çok itici geldi bana.. atıyorum: sensiz geçen günlerin hesabı yok, bu arada da mandalina ye
aynen böyle çoğu cümleler..
aşağılamak falan değil niyetim ama daha bi ergen kitabı sanki.. hani lise çağlarında daha bi asi oluruz, atar yaparız falan ya
bu kadar eleştirdim neden hala okuyom di mi

bunu biz yazsak emin ol dediğin tepkiye maruz kalırız
ben bir şey fark ettim, kapağı gösterişli olan kitaplar genelde fos oluyor

bunu biz yazsak emin ol dediğin tepkiye maruz kalırız
ben bir şey fark ettim, kapağı gösterişli olan kitaplar genelde fos oluyor

Eki Görüntüle 854135

kapağı kötü ama içeri güzel bir kitap

ahmet umit beyoğlu'nun en abisin hala elimde sakin bir ortam bulmam lazım tatına vara vara okumak için

herkese hayırlı cumalar bilgecanlar
senden önce ben 192. sayfadayım kitabı çok beğendim şiddetle tavsiyemdir. sonrasındada ahmet batman soğuk kahve var ama bende içeriğini incelediğimde pek hoşuma gitmedi ama aldık bi kere okuycam mecburen. kürk mantolu madonnayı merak ediyorum akıcı bi kitap mı? kızlar bide seri halindeymiş karanlığın elli tonu,grinin elli tonu ve özgürlüğün elli tonu bu kitapları okuyan ve öneren var mı?

canım okuyu lıstemiz bildirimlerde gördüm bukreyi bitirmişşsin nasıl begendinmi?

canım okuyu lıstemiz bildirimlerde gördüm bukreyi bitirmişşsin nasıl begendinmi?

sinan akyüz şahika feraye bitirmiş hayırlı olsun
nasıl begendindinmi ne anlatıo..
bende sinan akyüzün kuş .... diye bi kitabı vardı onu okumak istiyorum sen okuyup begenmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…