yaşasın o zamannnnhemen başlıyorum konuşmaya
şuan aslında hiç tarzım olmamasına rağmen Ahmet Batman-Soğuk Kahveyi okuyorum
çok fazla hitap etmedi ama başladığım bi kitabı bitirmeden de duramıyom
bu kitapta yazar ilişkiler hakkındaki düşüncelerini hislerini biraz dobraca ve demet akalınvari tarzda cümlelerle anlatmış
çok kötü diyemem ama evli mutlu bi insana hitap etmiyo diyebilirimdaha bi ayrılık acısı çeken insana gider sanki
şuan 204. sayfadayım az kaldı
ayyy özgemm seninde aynı durumdayım şuanda
o kitaba bende bi hevesle başladım ama ağır ayrılık kitabıymışş
sürünüyo şuanda çekmecemdee
Merhabalaar
Ben de gelebilirmyiiimm
#direndiloş
Allahtan çabuk okunuyo, bitçek benim az kaldı, sıradaki 2 kitabım var 2 si de birbirinden harika
sırf onların hatrına bile bitiricem bunu
yaşasın o zamannnnhemen başlıyorum konuşmaya
şuan aslında hiç tarzım olmamasına rağmen Ahmet Batman-Soğuk Kahveyi okuyorum
çok fazla hitap etmedi ama başladığım bi kitabı bitirmeden de duramıyom
bu kitapta yazar ilişkiler hakkındaki düşüncelerini hislerini biraz dobraca ve demet akalınvari tarzda cümlelerle anlatmış
çok kötü diyemem ama evli mutlu bi insana hitap etmiyo diyebilirimdaha bi ayrılık acısı çeken insana gider sanki
şuan 204. sayfadayım az kaldı
ben sevmemiştim o kitabı. bir de fark ettin mi bilmem yer yer tekrarlara da düşmüş. aynı şeyleri birden fazla yazdığı da olmuş
evet evet kesinlikle
bi de böyle ne bilim değişik tarz olsun diye yapmış ama bi konu anlatırken direkt çok alakasız bi cümle kurmuş ya
o çok itici geldi bana.. atıyorum: sensiz geçen günlerin hesabı yok, bu arada da mandalina ye
aynen böyle çoğu cümleler..
aşağılamak falan değil niyetim ama daha bi ergen kitabı sanki.. hani lise çağlarında daha bi asi oluruz, atar yaparız falan ya
bu kadar eleştirdim neden hala okuyom di mi
oysskimleri görüyorum
bunu biz yazsak emin ol dediğin tepkiye maruz kalırız
ben bir şey fark ettim, kapağı gösterişli olan kitaplar genelde fos oluyor
evet evet kesinlikle
bi de böyle ne bilim değişik tarz olsun diye yapmış ama bi konu anlatırken direkt çok alakasız bi cümle kurmuş ya
o çok itici geldi bana.. atıyorum: sensiz geçen günlerin hesabı yok, bu arada da mandalina ye
aynen böyle çoğu cümleler..
aşağılamak falan değil niyetim ama daha bi ergen kitabı sanki.. hani lise çağlarında daha bi asi oluruz, atar yaparız falan ya
bu kadar eleştirdim neden hala okuyom di mi
bunu hoşgeldin olarak algılıyorum berfoş hanım
Ne demek hoş geldiniz.Merhabalaar
Ben de gelebilirmyiiimm
herkese hayırlı cumalar bilgecanlar
senden önce ben 192. sayfadayım kitabı çok beğendim şiddetle tavsiyemdir. sonrasındada ahmet batman soğuk kahve var ama bende içeriğini incelediğimde pek hoşuma gitmedi ama aldık bi kere okuycam mecburen. kürk mantolu madonnayı merak ediyorum akıcı bi kitap mı? kızlar bide seri halindeymiş karanlığın elli tonu,grinin elli tonu ve özgürlüğün elli tonu bu kitapları okuyan ve öneren var mı?
canım okuyu lıstemiz bildirimlerde gördüm bukreyi bitirmişşsin nasıl begendinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?