Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Limosss sen ogretmen degil miydin diye absurt bir soru soracakken, tabiki de ogretmenim ve yarin toren var diyeceksin degill mi simdi aklima geldi

Boyle de kendi cevabimi kendim bulurum

aferim canım ilçede çalışıyorum tören ortalama 10 dakika sürüyor ama 7:30ta evden çıkmam gerekiyor. Uzun olsa hadi dicem ama işte

müdürümüz olayı çok güzel özetledi anma töreni yapmasak ayaklanırsıız tören yapalım deyince mırın kırın

Cok dogru soylemis :) Ama pazar gunu olmasa kimse oyle usenmezdi bence...

Bak sana gaz vereyim Izmir aksam saatlerinden beri ayakta yuruyusler ardi ardina... Haydi sen de yarin buyuk bir sevkle Ata'miza saygi durusuna

Cok dogru soylemis :) Ama pazar gunu olmasa kimse oyle usenmezdi bence...

Bak sana gaz vereyim Izmir aksam saatlerinden beri ayakta yuruyusler ardi ardina... Haydi sen de yarin buyuk bir sevkle Ata'miza saygi durusuna

canım burdaki törene katılmak isterim de ilçede çok bişey yapılmıyor o açıdan

gaza geldim

merhaba bayanlar
geç oldu herhalde kimse yok konuda.bide cmt akşamı nede olsa

yeni kitabım charles dickens 2 şehrin hikayesi.oldukça beğendim .bendemi sorun var nedir her okuduğum kitabı çok beğeniyorum.

belki de kitap alırken seçici davranıyorum ondandır.

selam azra,mesajını okuduğumda dedim hıh tamam sonunda buldum birini dedim :) şöyle ki;ben dickensın bu kitabını lise sonda okumuştum, o zamanlar tarih,devrimler,fransız devrimi,monarşiler hakkında pek bir bilgim yoktu.O yüzden sanırım gerçekliğini, tarihi bir dönemi yansıttığını gözardı ederek sadece roman(yani kurgusal bir öykü) gibi okumuştum.

şimdi bu kitapta ingiltere ve fransa hakkında ele alınan meseleler tam olarak nedir?Dickens devrimcilerin,burjuvaziyi yıkmaya çalışan halkın yanında mıdır,burjuvazinin kokuşmuş özelliklerinden bahsediyor mu?yoksa halkı vahşi,yabani ve burjuvaziyi iyi mi gösteriyor? kral,kraliçe,krallık hakkında neler diyor?Zamanın varsa şöyle kısaca aklında kaldığı kadarıyla anlatabilir misin acaba? Çok sevinirim:)

Alamut 214 teyim.
okumayı düşünenlere tavsiye edebilirim. sürükleyici bir kitap. dün başladığım ve çok fazla okuyamadığım halde buraya kadar geldim

Selamlarr konuya 3-4 gün oldu uğrayamadım inşallah çıkarılmamışımdır eski mesajları da okumadım daha :)
Velhasıl kelam salı gününden beri evin içi misafir dolu yeni kitabımıda aldım ama başlamak bugüne fırsat oldu. Sanki biraz sönük bir kitap gibi geldi ama umarım ilerleyen sayfalarda beni kendine bağlar kitabımın adı -postacı kadın -sarah blake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…