- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
Olsun, en azından başlangıç oluyor canım, deme öyle :13:
Ben de aslında vardı bu merak hep, ama bu sene üstüne gitmeye karar verdim. Fotoğrafçılık kursu alıyorumBalık burcuna yakışan meslekler hep sanatsal olur zaten Bakalım kıvırabilirsem bişeyler düşünüyorum
Ama en azından yabancı değilsin konulara. Bilgin varsa yorum da yaparsın kendine göre :13:
Şimdi ben sil baştan başlıyorum her şeye, o kadar zor ki
İnşallah olur Sos'um ya, karamsar olma. Yaparsın sen
Tabi canim oyle de, ben ogrenciyken de 2 kisiye hep ders veriyordum zaten sanirim ondan avuntu gibi geliyor... Cunku o zamanlar hafta ici okul, hafta sonu pantoloncuda calisiyor, aksamlari isten sonra da ozel derse gidiyordum.. Simdi tek ders kalinca garipsedim
Hep bu zamani bekliyor anneler babalar... Ilk sinavi berbat gelene kadar bekliyorlar
Cok iyi dusunmussun Yas'cikim hem sadece is olarak degil de hobi olarak da bence cok asortik
Sen yaparsin bence
bence sil baştan başlamak daha kolay canım böylece belli başlı şeyleri öğrenirsin onlara çalışırsın. bende her şey karman çorman artık :111:
:111::111::111::111::111: alllaaam tipe bak
Evet Sos, Yas'a katiliyorum, bizim icin inan daha zor tam birer Fransiz'iz konularaKi ben buna ragmen daha baslamadim tarih ve cografya ikilisine ​
Cok iyi dusunmussun Yas'cikim hem sadece is olarak degil de hobi olarak da bence cok asortik
Sen yaparsin bence
:111::111::111::111::111: alllaaam tipe bak
Evet Sos, Yas'a katiliyorum, bizim icin inan daha zor tam birer Fransiz'iz konularaKi ben buna ragmen daha baslamadim tarih ve cografya ikilisine ​
ben de hobi edinmek istiyorum kendime
Bence edin Sos, neye merakın var mesela?
Evet canım hobi olarak da insanı rahatlatan bişey fotoğraf çekmek. Ben seviyorum, dünyaya vizörden bakıp kendimce yorumlamayı
Boşuna biyoloji okudum
Ben Allahtan dersaneye yazılmışım diyorum, yoksa başa çıkamazdım.
En azından anlama konusunda sıkıntı çekmiyorum. Ama testlere gelince çok kafam karışıyor :44:
ben de hobi edinmek istiyorum kendime
Oyle mi dersin, ben 2010 da girmistim sinava onlari bile yaparken oyle zorlanmistim kicoğrafyanın konusu az zaten canım bir de Türkiye coğrafyası yani genelde hep bildiğimiz şeyler
Evet canım hobi olarak da insanı rahatlatan bişey fotoğraf çekmek. Ben seviyorum, dünyaya vizörden bakıp kendimce yorumlamayı c
Boşuna biyoloji okudum
Ben Allahtan dersaneye yazılmışım diyorum, yoksa başa çıkamazdım.
En azından anlama konusunda sıkıntı çekmiyorum. Ama testlere gelince çok kafam karışıyor :44:
hiçbir şeye
fotoğrafa ben de meraklıyım fakat bizim köyde kurs yokonun dışında da aklıma bir şey gelmiyor doğrusu :26:
Takı-tasarım nasıl ya da bi enstrüman çalmak?
Sos, ben cok guzel yagli boya tablo yaparim, hatta kursa gidicektim daha iyilerini yapayim diye soylemesi ayip param yoktu :111:
Senin neye ilgin var
Ben kertenkeleden korkarken hayatta sürüngenleri çekememKesinlikle rahatlatir, hele de sana haz veriyorsa
oyle deme Yas, sen sanirim zooloji agirlikli okumustun, bir doga kompozisyonunu yakalayabilirsin bircok yerde
pozitif vizörden bak rica ederim evrene yanlış enerji yollama
ben çıkıyorum canlarım biraz kitap okuyacağım. hobi öneriniz varsa yazın sabah olumsuz bir cevap yazarım mutlaka
haydin iyi geceler
Vayy resim ha, süper valla Pelin. İnşallah kendini geliştirme fırsatın olur
Ben kertenkeleden korkarken hayatta sürüngenleri çekemem
Kedi-köpek çekicem
Insallah Yas
Valla ben sasiyorum zaten nasil zooloji okudugunaBen bi surungenler bir de anatomi dersleri yuzunden secmedim onu
O zaman sürüngenler kavanozda birer ölüydü
Resimleri de çok şirindi, ama canlısı benden uzak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?