Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tabi canim oyle de, ben ogrenciyken de 2 kisiye hep ders veriyordum zaten sanirim ondan avuntu gibi geliyor... Cunku o zamanlar hafta ici okul, hafta sonu pantoloncuda calisiyor, aksamlari isten sonra da ozel derse gidiyordum.. Simdi tek ders kalinca garipsedim

Hep bu zamani bekliyor anneler babalar... Ilk sinavi berbat gelene kadar bekliyorlar

Cok iyi dusunmussun Yas'cikim hem sadece is olarak degil de hobi olarak da bence cok asortik
Sen yaparsin bence

Ama en azından yabancı değilsin konulara. Bilgin varsa yorum da yaparsın kendine göre :13:
Şimdi ben sil baştan başlıyorum her şeye, o kadar zor ki
İnşallah olur Sos'um ya, karamsar olma. Yaparsın sen

bence sil baştan başlamak daha kolay canım böylece belli başlı şeyleri öğrenirsin onlara çalışırsın. bende her şey karman çorman artık :111:

ben de hobi edinmek istiyorum kendime

bence sil baştan başlamak daha kolay canım böylece belli başlı şeyleri öğrenirsin onlara çalışırsın. bende her şey karman çorman artık :111:

:111::111::111::111::111: alllaaam tipe bak

Evet Sos, Yas'a katiliyorum, bizim icin inan daha zor tam birer Fransiz'iz konulara Ki ben buna ragmen daha baslamadim tarih ve cografya ikilisine
​

Evet Sos, Yas'a katiliyorum, bizim icin inan daha zor tam birer Fransiz'iz konulara Ki ben buna ragmen daha baslamadim tarih ve cografya ikilisine
​

coğrafyanın konusu az zaten canım bir de Türkiye coğrafyası yani genelde hep bildiğimiz şeyler

​

Ben Allahtan dersaneye yazılmışım diyorum, yoksa başa çıkamazdım.
En azından anlama konusunda sıkıntı çekmiyorum. Ama testlere gelince çok kafam karışıyor :44:

Evet canım hobi olarak da insanı rahatlatan bişey fotoğraf çekmek. Ben seviyorum, dünyaya vizörden bakıp kendimce yorumlamayı
Boşuna biyoloji okudum

vizörünü yesinler artiz

En azından anlama konusunda sıkıntı çekmiyorum. Ama testlere gelince çok kafam karışıyor :44:

test konusundaki sıkıntın zamanla geçecek canım sorulara alıştıkça, çözdükçe hiç endişelenme

ben de hobi edinmek istiyorum kendime

Sos, ben cok guzel yagli boya tablo yaparim, hatta kursa gidicektim daha iyilerini yapayim diye soylemesi ayip param yoktu :111:
Senin neye ilgin var

coğrafyanın konusu az zaten canım bir de Türkiye coğrafyası yani genelde hep bildiğimiz şeyler
Oyle mi dersin, ben 2010 da girmistim sinava onlari bile yaparken oyle zorlanmistim ki

Evet canım hobi olarak da insanı rahatlatan bişey fotoğraf çekmek. Ben seviyorum, dünyaya vizörden bakıp kendimce yorumlamayı c
Boşuna biyoloji okudum

Kesinlikle rahatlatir, hele de sana haz veriyorsa
oyle deme Yas, sen sanirim zooloji agirlikli okumustun, bir doga kompozisyonunu yakalayabilirsin bircok yerde

En iyisini sen yaptin Yas, bakalim evden denicem bu sene

Takı-tasarım nasıl ya da bi enstrüman çalmak?

düşündüm onları da. takı tasarım, puzzle, maket türevi şeyler beni hepten sıkıntıya sokar bozup atıveririm kenara
enstrüman da ise ne çalacağımı bulamadım. zaten bulsam da bu kez hocasını bulmak sorun

Sos, ben cok guzel yagli boya tablo yaparim, hatta kursa gidicektim daha iyilerini yapayim diye soylemesi ayip param yoktu :111:
Senin neye ilgin var

Vayy resim ha, süper valla Pelin. İnşallah kendini geliştirme fırsatın olur
Kesinlikle rahatlatir, hele de sana haz veriyorsa
oyle deme Yas, sen sanirim zooloji agirlikli okumustun, bir doga kompozisyonunu yakalayabilirsin bircok yerde
Ben kertenkeleden korkarken hayatta sürüngenleri çekemem
Kedi-köpek çekicem

pozitif vizörden bak rica ederim evrene yanlış enerji yollama
ben çıkıyorum canlarım biraz kitap okuyacağım. hobi öneriniz varsa yazın sabah olumsuz bir cevap yazarım mutlaka
haydin iyi geceler

Tamam, pozitif düşüncem bundan sonra
İyi geceler canım, ben de çıkayım.
Sizle konuşurken benimki koltukta uyumuş
Öpüyorum

Vayy resim ha, süper valla Pelin. İnşallah kendini geliştirme fırsatın olur

Ben kertenkeleden korkarken hayatta sürüngenleri çekemem
Kedi-köpek çekicem

Insallah Yas

Valla ben sasiyorum zaten nasil zooloji okuduguna Ben bi surungenler bir de anatomi dersleri yuzunden secmedim onu

O zaman sürüngenler kavanozda birer ölüydü
Resimleri de çok şirindi, ama canlısı benden uzak olsun

hiyyyy aman canlisi olusu hic farketmez cok iticiler

hadi Yas' im iyi geceler :)
Ben de kilo almak icin her gece yatmadan once yemege calistigim cicibebe sutumu bitirip uyuyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…