- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Seiamlar leydiler,
Çok şükür cuma günü mülakatı atlattım, fena değildi, olursa şahane olur-olmazsa canım sağolsun...hiç bir iş görüşmesi veya öncesinde böyle heyecanlandığımı hatırlamıyorum...şu hamilelik serüveni bitmeden bi daha iş başvurusunda bulunmam, mahvetti beni hormonlar;((
Kasım ayının ilk kitabını aldım elime şimdi, Ahmet Ümit'ten "Beyoğlu'nun En Güzel Abisi"
Herkese güzel bi haftasonu dilerim
5-8.sınıf arası canımfark edeceğinizi fark etmiştim. :)))
öğrencilerin kaç yaş grubu Lolis?
selamlar
ben yokum diye mi sohbet etmiyosunuz siz bakıyım
5-8.sınıf arası canım
silaaaam Loliss
Bugun bir ogrenci olucak derken yarim saat itibariyle iki olduToplamda da 3 oldu
size kısmetimiz açıldı demiştimmaşallah
Valla haklisinNazar degmesin insallah
inşallah maşallahher şey çok güzel olacak inanıyorum ben
ay ne pozitif bir insan oldum
evet tam bir polyanna
Bir de hafta iclerine is buldum mu ohh misss hepimize hayirli isler insallah tez zamanda... Amiiin
Allah hepimize atanmayı nasip etsin. Amin
Bugun bir ogrenci olucak derken yarim saat itibariyle iki olduToplamda da 3 oldu
Amiiiiin
Sos soyle de bir gercek var adam akilli calismiyoruz sinava
ben adamakıllı çalıştığımda da sonuç alamadığım için bu kez savsaklamayı deniyorum
Ben geldim Eki Görüntüle 855152
Peloşş hayırlı olsunAyy ne güzel herkes birer birer iş hayatına atılmış
İnşallah ben de fotoğraftır photoshoptur öğreneyim de en azından elimde bir meslek olur
ben adamakıllı çalıştığımda da sonuç alamadığım için bu kez savsaklamayı deniyorum
Ben de çalışamıyorum Sos ya, şaka maka senin temelin hiç olmazsa vardır. Ben Coğrafya ve Tarih'e o kadar yabancıyım ki
eneeem taramalilarla gelmis
Sagol YasemincikimP ek is hayati sayilmaz benimki avuntu diyelim Ama hic yoktan iyidir tabiiiki
oooo Yas fotograflarla fotosoplarla mi ilgileniyorsun sen
sana şöyle söyleyeyim Yas, bende bilgi çokmesela sor bir konu şakır şakır anlatırım sana özellikle tarihten ve ezber bilgi de değil bunlar yıllardır aklımda. ama sınava gelince yok. tık yok. :26:
temelin olması çok da önemli değil canım. bu kpss tamamen şans işi bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?