Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam bilgeler,
Aylar sonra evde yine film izledik eşimle . Hobbits ve Oblivion filmlerini izledik. Oblivion güzeldi çok beğendim.

Bu arada kitap okuyamıyorum bende. İçimden gelmiyor nedense
İyi haftasonları hepinize

Seiamlar leydiler,

Çok şükür cuma günü mülakatı atlattım, fena değildi, olursa şahane olur-olmazsa canım sağolsun...hiç bir iş görüşmesi veya öncesinde böyle heyecanlandığımı hatırlamıyorum...şu hamilelik serüveni bitmeden bi daha iş başvurusunda bulunmam, mahvetti beni hormonlar;((

Kasım ayının ilk kitabını aldım elime şimdi, Ahmet Ümit'ten "Beyoğlu'nun En Güzel Abisi"

Herkese güzel bi haftasonu dilerim

Hangi alanda iş görüşmesi yaptın. Hakkında hayırlısı olsun.
Bebiş beklediğini daha önce farketmedim. Hayırlı olsun

Bugün İstanbul Tüyaptaki kitap fuarına gittim. 10 da açılıyordu. 10da kapıdaydım. Cumartesi kalabalık olur diye öğlene kadar halledeyim işimi dedim. Ve ben 2 gibi çıkıyordum artık izdiham olmaya başlamıştı. Aldıgım kitaplar

Kardeşimin Hikayesi - Zülfü Livaneli 15TL
Tarihimizle Yüzleşmek - Emre Kongar 12 TL
Biz Adam Olmayız - Aziz Nesin 10 TL
Aşkım Dinimdir - Aziz Nesin 10 TL
Binboğalar Efsanesi - Yaşar Kemal 15 TL

Onun dışında Aziz Nesin'in çocuk kitaplarından kardeşim için aldım 4er lira gibi bir şeydi.

Bir de Anafen Yayınları Multikitap serisininin 5 kitabını da aldım liste fiyatı 88den 58e verdiler. NT'de en fazla 70e düşmüşler. Annem kardeşim için istedi bunu da. Çocugu olanların bilgisine :))

Onun dışında tüm kitaplar %20-25 indirimli internet satış fiyatlarına geliyor işte. Orda görerek almak daha keyifli oldu.. Muhtemelen uzunca bir süre hiç kitap almicam. Yarın son günü gitmek isteyenler sabah erken gitsin ve öğrenci, öğretmen ve emeklilere giriş ücretsizdi. :))

eneeem taramalilarla gelmis
Sagol Yasemincikim P ek is hayati sayilmaz benimki avuntu diyelim Ama hic yoktan iyidir tabiiiki

oooo Yas fotograflarla fotosoplarla mi ilgileniyorsun sen

ben adamakıllı çalıştığımda da sonuç alamadığım için bu kez savsaklamayı deniyorum

Ben de hic adam akilli calismadim, hala da devam ediyorum bu duruma

Ben de çalışamıyorum Sos ya, şaka maka senin temelin hiç olmazsa vardır. Ben Coğrafya ve Tarih'e o kadar yabancıyım ki

sana şöyle söyleyeyim Yas, bende bilgi çok mesela sor bir konu şakır şakır anlatırım sana özellikle tarihten ve ezber bilgi de değil bunlar yıllardır aklımda. ama sınava gelince yok. tık yok. :26:
temelin olması çok da önemli değil canım. bu kpss tamamen şans işi bana göre

eneeem taramalilarla gelmis
Sagol Yasemincikim P ek is hayati sayilmaz benimki avuntu diyelim Ama hic yoktan iyidir tabiiiki

oooo Yas fotograflarla fotosoplarla mi ilgileniyorsun sen

Olsun, en azından başlangıç oluyor canım, deme öyle :13:
Ben de aslında vardı bu merak hep, ama bu sene üstüne gitmeye karar verdim. Fotoğrafçılık kursu alıyorum Balık burcuna yakışan meslekler hep sanatsal olur zaten Bakalım kıvırabilirsem bişeyler düşünüyorum

Ama en azından yabancı değilsin konulara. Bilgin varsa yorum da yaparsın kendine göre :13:
Şimdi ben sil baştan başlıyorum her şeye, o kadar zor ki
İnşallah olur Sos'um ya, karamsar olma. Yaparsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…