Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sade eticicibebe Sos, um, ama arada üstüene muz yiyip yatıyorum
eti bitince de herobaby alıyorum sırayla

gördün halimi Sos yoksa ölücem sıskalıktan

görmedim kaç kilosun canım sen şu anda? bir de boyun kaç?
hemen bir analiz yapayım sana

nasıl görmedin
boyum 169, kilom da 47.1 di geçen salı.. :26:

ama bu hafta da farklılık var kotum bi sıkıyo bişiler oluyor, orada neler oluyor

tek fotoğrafını gördüm onda da oturuyordun evet zayıfmışsın gerçekten 65-70 olman gerekiyor
ödem vardır belki ondan da sıkıyor olabilir.
tibet egzersizlerini denedin mi peki?
bir bak istersen tibetin gençlik pınarı diye konusu var. işine yarar belki. kilo almaya ihtiyacı olanların bu egzersizleri uyguladığı takdirde ideal kilolarına ulaştıklarını okudum sıkça

canım yok benim kemikler ince zamanında 53' ü gördüm çatlaklar oluşmaya başlamıştı o zaman,vücudun kapasitesi 55 ten yukarısını kaldırmaz bence

canım yok reglime 10 gün var sanmam ödem olduğunu:44:
pc ye geçince atayım bak boydan ne kadar zayıf durduğuma

tibet egzersizlerini ilk senden duydum canım
hemen araştırayım

bak canım bir işine yarayacağını düşündüm. aklına yatarsa ben de yardımcı olmaya çalışırım bildiğimce

selam kızlarrrrrr sevgılımın gelmesı yaklastı hazırlıklar yapmaktan ızne gelıyo kıtap yalan oldu benım

Okudum efendim .

Keşke bugüne kadar okunmuş kitaplarıda saysak .

Ben ister istemez geri kalmış olacağım...

hoş geldin o halde aramıza
hiç sorun değil zamanla okursun, nasıl okuduğunu anlamazsın bile. bize çok şey kattı bu grup.

bir de okuduğumuz kitapları bu konuya yazıyoruz:

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html

sadece bitirdiğimiz kitabın adını yazıp çıkıyoruz. soru sormak dahi yasak orada sohbeti muhabbeti burada yapıyoruz. orası sadece biten kitap takibini daha kolay yapmak için

selamlar güzel bilgelerim
şu sınavlar bitse de kitabımı okusam pöf sınava pöff

lolişiniz geldiiiiiii
yarın izin günüm:118:
şimdi biraz temizlik yapıcam kiii yarın uzuuun uzuuun yatıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…