Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın bilgelerim
Dün kursum vardı uğrayamadım. Bugün de dersanem var Birazdan çıkcam
Hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
ben necip fazıla başlamıştım.. onu evde bıraktım akşamları okuyorum..
yanımada iş yerinde şuan..
zulfi livaneli - kardeşimin hikayesi başladım

günaydınnn
haftasonu uğrayamıyorum ben
yeni kitabıma henüz başlayamadım, hatta yanıma almayı da unutmuşum
Siyah Kan' a başlıyorum ona karar verdim en azından

Merhaba Herkese , kitabıma devam ediyorum. Bitiremedim.
selamlar
ben yokum diye mi sohbet etmiyosunuz siz bakıyım

5-8.sınıf arası canım
Tahmin etmiştim canım. Hayırlı olsun.

Herkese merhaba;

Aranızdaki yerimi almak istiyorum
Hoş geldiniz.

Pelin, sen iş mi buldun? Yoksa öğrenci mi? Anlamadım ben!

Hastayım, yaşlıyım!

tamam canım kitap bitince bi yorum yaparım.daha romanın ortalarındayım ama dickens o zamanki kokuşmuşluğu çok eleştriyor. halkın sefaletini toprak sahiplerinin asilzadelerin halk üzerinde mutlak hakimiyetini.vergilerden sonra halkın elinde hiçbirşey kalmıyor.

çok kısa bi yer vardı onu anlatayım fransız kralı sabah çikolatasını içiyor her sabah büyük bir merasimle 4 kişi içiriyor. Dickens kral koskoca bir ülkenin tek hakimi herşeyi yapabilir ama sabah çikolatasını 4 kişi olmadan asla içemiyor diye alayada alıyor.
bende wikipedi den fransız kralının resimlerine baktım(genelde dönem kitabı okurken o dönemle ait bilgi edinirim)kral resmen obez ötesi

selamlar bilgeler
yeni bi kitapla karşınızdayımm
philippa gregory - boleyn kızı
820 sayfa

Hangi alanda iş görüşmesi yaptın. Hakkında hayırlısı olsun.
Bebiş beklediğini daha önce farketmedim. Hayırlı olsun

Kusura bakma canım, cumartesi bi mesaj girip kaçmıştım, yeni gördüm sorunu...

Bebek ve iş için iyi dileklerine kocaman teşekkürler:)))
bir kamu kurumunun uzman yardımcılığı pozisyonuydu, şimdi de bekleme heyecanı var ama çok da hazırlamıyorum kendimi, dediğin gibi hakkımda hayırlısı neyse o olsun

Ayrıca herkese selamlar:)

Ben de henüz bitiremedim kitabımı, bu akşam için iddialıyım ama

Merhaba Herkese , kitabıma devam ediyorum. Bitiremedim. Tahmin etmiştim canım. Hayırlı olsun.

Hoş geldiniz.

Pelin, sen iş mi buldun? Yoksa öğrenci mi? Anlamadım ben!

Hastayım, yaşlıyım!

öğrenci buldu iş de bulacak inşallah

Ne demek
Bebiş var , hamileyken iş görüşmesi yapınca şaşırdım canım.
Ben çocuktan evvel çalıştığım yerde işe girince bana en az 1 sene bebek düşünmüyorsanız , işe başlayın dediler de öyle alınmıştım işe. Tabi özel sektör benim bahsettiğim.
İnşalllah gönlüne göre olur hayırlısıyla.

Nerdeyse 1 haftadır ara verdiğim okumalara , bugün kitabımda kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum bende .
ama çok işim de var bugün evde daha moda giremedim ama kaçış yok .

sorma canım ya..benim de mülakattan önce en çok kafama takılan buydu, çocuk var mı deseler, var-3,5 aylık amcası diyecektim ama sormadılar, çıkarken aklıma geldi söylesem diye düşündüm, ama bu kadar da dürüstlük fazla dedim kendime sustum hayırlısı artık

bu iş tam benlik, kpss puanlarım süper bu sene ama sürpriz bebeğimden ötürü hiçbir yere başvurmamıştım, burasını kaçırmak istemedim...zaten bu aydan sonra başvursam da bi anlamı olmaz koca göbekle 'hanım ne işin var burda' derler en iyi ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…