- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
hiç eğlenceli değilsiniz bugünkimler var elleri görelim
ben çıkıyorum ama birazdan, mesai bitiyor
ahmet ümit- beyoğlunun en güzel abi devam ediyor tüm heyecanı ile :))
şu an 196.sayfadayım ve giderek heyecanlı olmaya başladı,beyoğlunu ve arka sokaklarınıda anlatıyor,tarih,günüz ve cinayetlerkıtap nasıl cnm guzelmı bende almayı düşünüyorumda
kıtap nasıl cnm guzelmı bende almayı düşünüyorumda
hiç eğlenceli değilsiniz bugünkimler var elleri görelim
geç kaldın
...........................
günaydın kızlar...
ben necip fazıla başlamıştım.. onu evde bıraktım akşamları okuyorum..
yanımada iş yerinde şuan..
zulfi livaneli - kardeşimin hikayesi başladım
selamlar bilgeler
yeni bi kitapla karşınızdayımm
philippa gregory - boleyn kızı
820 sayfa
yazık lolişkoma beniiiiim :104:
tamam canım kitap bitince bi yorum yaparım.daha romanın ortalarındayım ama dickens o zamanki kokuşmuşluğu çok eleştriyor. halkın sefaletini toprak sahiplerinin asilzadelerin halk üzerinde mutlak hakimiyetini.vergilerden sonra halkın elinde hiçbirşey kalmıyor.
çok kısa bi yer vardı onu anlatayım fransız kralı sabah çikolatasını içiyor her sabah büyük bir merasimle 4 kişi içiriyor. Dickens kral koskoca bir ülkenin tek hakimi herşeyi yapabilir ama sabah çikolatasını 4 kişi olmadan asla içemiyor diye alayada alıyor.
bende wikipedi den fransız kralının resimlerine baktım(genelde dönem kitabı okurken o dönemle ait bilgi edinirim)kral resmen obez ötesi
ben pek beğenmedim bukreyi cnm bi hevesle okudum ama beklentimi karşılamadıcanım okuyu lıstemiz bildirimlerde gördüm bukreyi bitirmişşsin nasıl begendinmi?
Senden Önce Ben çok mu duygusal nette hep ağladıklarını falan yazmışlar_
Elli Ton serisini okudum...Ama ben pek önermiyorum.Çok açık sapkın bir kitap gibi geldi bana.1.si zaten cok iğrenç.2. ve 3.'de biraz daha aşk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?