Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam bilgeler..bugün dersanem vardı gece de uyuyamamıştım şu an çok halsiz hissediyorum.Kitabımda 165teyim bu aralar okuyamıyorum ders de çalıştığım için

günaydın kızlar...
ben necip fazıla başlamıştım.. onu evde bıraktım akşamları okuyorum..
yanımada iş yerinde şuan..
zulfi livaneli - kardeşimin hikayesi başladım

merhaba Kardeşimin Hikayesi nasıl canım bende o kitap var sırada duruyor
selamlar bilgeler
yeni bi kitapla karşınızdayımm
philippa gregory - boleyn kızı
820 sayfa

selam canım o kitap cok güzel.Su gibi akar gider..

selam bilgeler... bu aralar yine kitap okuyamıyorum ama bildirim yapmak istedim.

iyi akşamlar hepinize

Çok teşekkür ederim..Benim bir arkadaşım obezliği açgözlü olmanın cezası olarak nitelerdi.Kral da o biçim olmuş:) Dickens devrimin,halk isyanının yanında o zaman.Zaten bildiğim tüm klasik yazarlar devrim savunucusu.Dostoyevski ve Tolstoy gibi mesela..Dostoyevski zaten fikirlerinden ve sosyalist olmasından dolayı bilirsin belki kürek cezasına çarptırıldı,hapis yattı ve çar tarafından kurşuna dizilmeye götürüldü..Gorkinin Ana romanındaki öykü de beni çok derinden sarsmıştır mesela.

canım okuyu lıstemiz bildirimlerde gördüm bukreyi bitirmişşsin nasıl begendinmi?
ben pek beğenmedim bukreyi cnm bi hevesle okudum ama beklentimi karşılamadı

senden önce ben harika bi kitap cnm ben çok beğendim şiddetle tavsiye ederim. ama ben ağlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…