Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi geceler bilgeler bulunduğumuz yerde internet problemi var bikaç gündür sayfayı açıyo ama takılıyo gelemezsem lütfen anlayın beni. bu arada senden önce ben bitti muhteşem bi kitap şiddetle tavsiye ediyorum. şimdide elimde ahmet batman soğuk kahve var pek hoşuma gitmedi ama okuycam artık

Günaydınlar kızlar,

Dün kitabımı bitiririm sanıyordum ama bir sayfa bile okumadım maalesef yerine portakallı kereviz yaptım:) sayılır mı ki??

günaydınnnn
bugün Siyah Kan a başlıyorum çok şükürrr

şahane bi kitaptı, yazarın en güzel kitabı bu bence, keyifli okumalar dilerim

benide aranıza alırsanız sevinirim.kitap okumayı çok seviyorum.çok fazla zaman ayıramasamda elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum.
şuan hakan günday-kinyas ve kayra yı okuyorum.sayfa 88.

benide aranıza alırsanız sevinirim.kitap okumayı çok seviyorum.çok fazla zaman ayıramasamda elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum.
şuan hakan günday-kinyas ve kayra yı okuyorum.sayfa 88.

hoşgeldin öyleyse

kitabımız bittiğinde bildirimini bu konuya yapıyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html

sadece biten kitaplarımızı yazıyoruz buraya takibin kolay olması açısından. sohbetimizi de bu sayfada ediyoruz

zehra ve özge gelmişti. bende nerde kaldın diyodum

Gecikmeli de olsa bende geldim işte

selam
konumuzun ilk mesajını okuyarak başlayabilirsin şartlar uygunsa bekleriz.

Eveett okudummm şartlarıı

Şuan Sarah Jio-Böğürtlen Kışı'nı okuyorum.Daha yeni başladım ama çok sevdim kitabı,sıcacık içine çeken bir hikayesi şuan çok iyi gidiyor.Akşam olsa da okusam diye sabırsızlanıyorum

25. sayfadayım, eşim tam bi grange hayranı onun kitabı bu da zaten, ne zamandır erteliyodum
ben de çok umutluyum herkes çok güzel yorumlar yapıyo

Ela için yazdığım mesaj senin için de geçerli o zaman
bu sayfada bitirdiğimiz kitapları yazmıyoruz çünkü yazışma çok olunca kaybolabiliyor okuduğumuz kitaplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…