merhaba Kardeşimin Hikayesi nasıl canım bende o kitap var sırada duruyor
merhaba Kardeşimin Hikayesi nasıl canım bende o kitap var sırada duruyor
selam canım o kitap cok güzel.Su gibi akar gider..
günaydınnnn
bugün Siyah Kan a başlıyorum çok şükürrr
Merhabaaaa
Ben de katılabilirmiyim aranızaa
Merhabaaaa
Ben de katılabilirmiyim aranızaa
Merhaba kadınlar Kulübü'nün okuyucu bilgeleri.
Konumuzun temel amacı, bol bol kitap okumak.
Size kısaca konumuzdan bahsetmek istiyorum.
Konuya ve listeye dahil olabilmeniz için en az 2 günde bir rapor vermeniz gerekiyor (örneğin; kaçıncı sayfada olduğunuz veya birkaç gündür kitap okuyamadığınız gibi).
Sürelerimiz aylık olarak işliyor.
10 günde bir okuyucu listemiz yapılıyor.
Ay sonunda, ne kadar kitap okuduğumuzu görüyoruz.
Konumuzda sohbet edebilir, kitaplarımız hakkında paylaşımlar yapabiliriz (kitabımızdaki sevdiğimiz cümleleri, paragrafları, yazar hakkında bilgileri ve hatta kitabın fotoğrafını konumuzda paylaşabiliriz).
Okuma günlerimizde, katılmak isteyenlerle aynı kitabı aynı anda okuyup, kitap hakkında konuşuyoruz.
Konumuzun en önemli kuralı; 2 günde bir konuya rapor verme zorunluluğu.
Aksi takdirde, listeden üzülerek de olsa bilgelerimizi çıkarmak zorunda kalıyoruz.
Konumuzda dini ve siyasi kitaplar yasaktır.
Hepimizin bildiği gibi din ve siyaset, propogandaya ve polemiğe en çok maruz kalan konulardır. Ayrıca dini konulara, diğer konulara göre daha fazla saygı gösterilmesini düşündüğümüz için de böyle bir karar aldık çünkü konumuzda sadece kitaplardan bahsedilmemekte, geyik muhabbeti de yapılmakta
Konumuza dahil olan herkes için bu kural geçerli olup tekrar tekrar sorgulanmaması rica olunur.
Bir kitap oku, zihninde bir fidan yeşersin,
Bir kitap oku, dünyan yenilensin.
Keyifli okumalar...
Rahatsızlığım ve dün akşam yaptığım spor nedeni ile kitap okuyamadım dün hiç
benide aranıza alırsanız sevinirim.kitap okumayı çok seviyorum.çok fazla zaman ayıramasamda elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum.
şuan hakan günday-kinyas ve kayra yı okuyorum.sayfa 88.
zehra ve özge gelmişti. bende nerde kaldın diyodum
selam
konumuzun ilk mesajını okuyarak başlayabilirsinşartlar uygunsa bekleriz.
hoşgeldin öyleyse
kitabımız bittiğinde bildirimini bu konuya yapıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
sadece biten kitaplarımızı yazıyoruz buraya takibin kolay olması açısından. sohbetimizi de bu sayfada ediyoruz
Gunaydin bilgecanlar, 13.30 da is gorusmesine gidiyorum
Günaydınlar kızlar,
Dün kitabımı bitiririm sanıyordum ama bir sayfa bile okumadım maalesef yerine portakallı kereviz yaptım:) sayılır mı ki??
şahane bi kitaptı, yazarın en güzel kitabı bu bence, keyifli okumalar dilerim
hoşgeldin öyleyse
kitabımız bittiğinde bildirimini bu konuya yapıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
sadece biten kitaplarımızı yazıyoruz buraya takibin kolay olması açısından. sohbetimizi de bu sayfada ediyoruz
Gecikmeli de olsa bende geldim işte
Eveett okudummm şartlarıı
Şuan Sarah Jio-Böğürtlen Kışı'nı okuyorum.Daha yeni başladım ama çok sevdim kitabı,sıcacık içine çeken bir hikayesi şuan çok iyi gidiyor.Akşam olsa da okusam diye sabırsızlanıyorum
Eki Görüntüle 858214
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?