- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
canııım hadi hayırlısı olur inşallah. nereye gideceksin?
hemen yaz gelişmeleri
Insallah hayirlisi olur canim, cunku dayim da bi laboratuvar olucak gibi dedi, ama daha zamani var.. bakalim hangisi hayirlisi ise...
Öğretmen Aranıyor | Gizli Zeka Eğitim Ve Mental Aritmetik | elemanonline.net
buraya gidicem canim :)
bunlari giyicem karar verene kadar, kk arkidisim gozdenin canini cikardim
Eki Görüntüle 858251 insallah iyi gecer
kazak kahverengi mi? kahverenginin iş görüşmeleri için uygun olmadığını okumuştum. siyah ya da lacivert daha iyi izlenim bırakıyormuş
yok canim siyah
evet dedigin gibi ben de kahverenginin kasvetli bi izlenim biraktigini okumustum
arada bir renk ya o yüzden sanırım. ne açık ne koyu
beğendim kombinasyonunu, inşallah şans getirir sana
Gunaydin bilgecanlar, 13.30 da is gorusmesine gidiyorum
Hoşgeldin Bilge pambukprensessRahatsızlığım ve dün akşam yaptığım spor nedeni ile kitap okuyamadım dün hiç
Bilge ela2410 hoşgeldinbenide aranıza alırsanız sevinirim.kitap okumayı çok seviyorum.çok fazla zaman ayıramasamda elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum.
şuan hakan günday-kinyas ve kayra yı okuyorum.sayfa 88.
Hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer görüşmen. Güzel haberlerle gelGunaydin bilgecanlar, 13.30 da is gorusmesine gidiyorum
Insallah hayirlisi olur canim, cunku dayim da bi laboratuvar olucak gibi dedi, ama daha zamani var.. bakalim hangisi hayirlisi ise...
Öğretmen Aranıyor | Gizli Zeka Eğitim Ve Mental Aritmetik | elemanonline.net
buraya gidicem canim :)
bunlari giyicem karar verene kadar, kk arkidisim gozdenin canini cikardim
Eki Görüntüle 858251 insallah iyi gecer
olabulurkahverengiyle ilgili bi bilgi daha: herkes siyah zayif gosterir diye dusunur, meger kahve zayif gosterirmis
tesekkur ederim Sos' um insallah :)
Haydi ben dusa :) http://i.tmgrup.com.tr/es/galeri/kadin/dunden-bugune-miranda-kerr/002.jpg sacimi da boyle yapacagim
olabulurkahverengiyle ilgili bi bilgi daha: herkes siyah zayif gosterir diye dusunur, meger kahve zayif gosterirmis
tesekkur ederim Sos' um insallah :)
Haydi ben dusa :) http://i.tmgrup.com.tr/es/galeri/kadin/dunden-bugune-miranda-kerr/002.jpg sacimi da boyle yapacagim
Hadi bakalım hayırlı haberler ile gel inşallah
Hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer görüşmen. Güzel haberlerle gel
Telden çok anlaşılmıyor , keşke üzerinde foto çekip göstersen
eminim çok güzel ve uygundur seçimin.
bol şansAllah yardımcın olsun
saç rengide çok güzelmiş. hangi boya rengi acaba biliyomusunuz
ilk benimle gorusmusler, yaptiklari is biraz degisik, once bana egitim vericekler
olumlu konustular ama bakalim, is gorusmesi kotu gecen hic duymadim simdiye kadar
mental aritmetik olayı falan mı? hayırlısı olsun canım.
ne zaman sonuçlanacak? olumsuz da olsa dönüş yapacaklar mı?
aynen oyle canim Gizli Zeka ve Mental Aritmetik etut merkezinin adi, gecen sene yetenek sizsiniz'e katilan kiz bunlardan cikmis, videosunu izletti hemen gorustugum kisi...
daha yeni basladik gorusmelere dedi, belki hizli bicimde hafta sonunu bulmadan haber verebiliriz dedi, cunku fen bilgisi ogretmenleri su an yokmus
çabucak sonuçlanır inşallah
Insallah canimBenim gonlumde laboratuvar yatiyor tabiki.. Ama bu da su an icin olursa cok memnun olucam
Ela için yazdığım mesaj senin için de geçerli o zaman
bu sayfada bitirdiğimiz kitapları yazmıyoruz çünkü yazışma çok olunca kaybolabiliyor okuduğumuz kitaplar
ilk benimle gorusmusler, yaptiklari is biraz degisik, once bana egitim vericekler
olumlu konustular ama bakalim, is gorusmesi kotu gecen hic duymadim simdiye kadar
canim sanirim bu renk kullu kumral tonlarinda, cunkum azicik benim sacimin rengine benziyor, benim sacima da kuaforler kullu kumral demekte, uclarinda isilti olabilir ama bu sacin
istediğin olana kadar oyalar en azından seni
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın
Pelin, ben öğrenene kadar gitmişsin bile... Hayırlısı olsun canım...Gunaydin bilgecanlar, 13.30 da is gorusmesine gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?