Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Lanetli diye bir kitap okuyorum. inanılmaz gereksiz
başlamış bulundum mecbur bitecek artık

günaydınnnn siyah kan 82. sayfa
dünden beri 12 sayfa okuyabilmişim ama buna şükür tabi
benim en verimli okuma anlarım duruşma beklerken oluyo 2 saat bekleyince milletin dedikodusunu dinlemek yerine kitabımı okuyorum

haklısın maalesef öyle...halbuki yerli bi polisiye yazarı benim gözümde çok kıymetliydi

neyse "Kavim" ve "Sultanı Öldürmek" hatrına kendisine şans vermeyi sürdürcem:)

Beyoğlu Rapsodisi' ni okudun mu? benim favori kitabımdır.

ahmet ümiti çok severim..
patasana babbı esrar kawim kukla beyoğlu rapsodisi vs derken genelde aynı şeyleri buldum bende artık okumuyorum..

bende 85. sayfadayım zulfi livaneli kardeşimin öyküsündeyim

günaydın hanımlar elimde kıtap kalmadı bırkac gundur okuyamıyorum bugun sipariş vericem inş. birkaç güne aranıza dönücem belki kıtapcıdan bırtane alıp okumaya baslarım şipariş ettiklerim gelene kadar

İyi akşamlar bilgelerim
O kadar hastayım ki yataktan yeni çıkabildim :2: Çok fenayım
Bildirimimi de yapayım yemek yapmaya gitcem. Et, sayfa 200
Herkese keyifli okumalar
ben de hastayım. bu halimle de iş yerine geliyorum. başım ağrıyor. sanki hiç uyumamış gibi yorgunum!

Allah zihin açıklığı versin canım... Hangi bölümdü senin? (belki de sormuşumdur ama unuttum. )

avukat mısınız?

Merhaba

Böğürtlen Kışı 107.sayfadayım

Son günlerde aksatıyorum biraz okumayı ama boş vakit yarattığım gibi yoğunlaşıcam kitabıma

Öyle de içim rahat etmiyor ki
Aman dikkat et sen de hasta olma, çok fena bişey.
Senin iş görüşmen vardı galiba nasıl geçti?

Canim bak soyle dusun, sen kendini hastayken zorlarsan daha uzun surede gecicek hastalik, yine calisman aksayacak
Ben de siki siki giyindim simdi, cok yagmur var burda da azicik dinsin diye bekliyorumDayimin bir arkadasiyla gorusmeye gidiyorum cv mi birakicam ona da laboratuvarlar icin

Gorusmem de iyi gecti gibi canim, ama hangi gorusme kotu gecer ki, onemli olan sonuc

Ben hiç böyle düşünmemiştim, doğru söylüyosun
Ayy inşallah kapak atarsın bir yere canım benim. Bu işler çok zor bilirim. Hele iş görüşmesi iyi geçti diye gelirsin eve, ama bekle bekle arayan olmaz. En büyük hayal kırıklığı... Çok başıma geldi

Benim hastalik konusundaki mantigim buydu tum okul hayatim boyuca, dene guzel oluyor
Insallah canim insallah
Eevet o yuzden iyi gecti demek istemiyorum pek, ha bu arada cumartesi gunu ozel ders cikisinda bir ogrenci ile daha gorusmeye gidecegim:) Isin garip tarafi Biyoloji ve Geometri dersi veriyor olmam, geometri ilgimin bu kadar ise yarayacagini dusunmemistim hic

Ya ben de özel ders vermek istiyordum ama eşim tutturdu sigortalı iş bul diye
Ben de severim geometri matematik :13:
Sen öğretmenlik seviyorsan dersanelerde çalışabilirsin aslında Peloş

Ya ben de özel ders vermek istiyordum ama eşim tutturdu sigortalı iş bul diye
Ben de severim geometri matematik :13:
Sen öğretmenlik seviyorsan dersanelerde çalışabilirsin aslında Peloş

Canim ben dershanelerde calismak istedim gecen sene cok arastirdim, iflahini sokup, az miktarda para veriyorlar
O yuzden ozel ders temiz is
Sigorta konusunda hakli esin canim, ben simdi hic yoktan iyidir diye yapiyorum.. Ama benim gonlumde yatan laboratuvar,hafta sonlari da yine ozel ders vermekti ekstra gelir icin

İnşallah her şey gönlünce olur canım
Ben inanıyorum bir gün buraya sen, ben, Sos, diğer iş arayan bilgeler iş bulduuukk diye haykırarak yazıcaz Eki Görüntüle 860809

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…