- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
bence Ahmet Ümit tarzı sıktı artık. tüm kitapları aynı
haklısın maalesef öyle...halbuki yerli bi polisiye yazarı benim gözümde çok kıymetliydi
neyse "Kavim" ve "Sultanı Öldürmek" hatrına kendisine şans vermeyi sürdürcem:)
Beyoğlu Rapsodisi' ni okudun mu? benim favori kitabımdır.
okudum canım, nerdeyse bütün kitaplarını okudum hatta:) ama onu da çok beğenmemiştim
Liste daha yenilenmedi canım, aysonu yenilicem. Hala listedesin tabi ki
Hadi bitir şu kitabı :13:
ben de hastayım.İyi akşamlar bilgelerim
O kadar hastayım ki yataktan yeni çıkabildim :2: Çok fenayım
Bildirimimi de yapayım yemek yapmaya gitcem. Et, sayfa 200
Herkese keyifli okumalar
Allah zihin açıklığı versin canım... Hangi bölümdü senin? (belki de sormuşumdur ama unuttum.merhaba güzellerim benim
uzuuunca bir zaman önce dokuzuncu hariciye koğuşu'na başlamıştım ama sınavlarım yüzünden okuyamıyordum, bugün onu bitirdim.
daha 10 tane sınavım varve bugün eğitim hayatım boyunca ilk kez boş kağıt verdim umarım diğer sınavlarım iyi geçer. sınavlarım biter bitmez aranızdayım, sizi seviyorum
bu arada bugün kütüphanede ders çalışırken gözüme Abidin Dino-Yeditepe Öyküleri ilişti, aldım. ona başlayacağım ara ara 3-5 sayfa da olsa okurum...
avukat mısınız?günaydınnnn siyah kan 82. sayfa
dünden beri 12 sayfa okuyabilmişimama buna şükür tabi
benim en verimli okuma anlarım duruşma beklerken oluyo2 saat bekleyince milletin dedikodusunu dinlemek yerine kitabımı okuyorum
Selam canlar
Ben hala iyileşmedim :2:
Ders çalışmam lazım ama halim yok
Selam Yas
Bence kendini zorlama dinlen, cabucak iyiles sonra derslerine yogunlas derim
Öyle de içim rahat etmiyor ki
Aman dikkat et sen de hasta olma, çok fena bişey.
Senin iş görüşmen vardı galiba nasıl geçti?
Canim bak soyle dusun, sen kendini hastayken zorlarsan daha uzun surede gecicek hastalik, yine calisman aksayacak
Ben de siki siki giyindim simdi, cok yagmur var burda da azicik dinsin diye bekliyorumDayimin bir arkadasiyla gorusmeye gidiyorum cv mi birakicam ona da laboratuvarlar icin
Gorusmem de iyi gecti gibi canim, ama hangi gorusme kotu gecer ki, onemli olan sonuc
Ben hiç böyle düşünmemiştim, doğru söylüyosun
Ayy inşallah kapak atarsın bir yere canım benim. Bu işler çok zor bilirim. Hele iş görüşmesi iyi geçti diye gelirsin eve, ama bekle bekle arayan olmaz. En büyük hayal kırıklığı... Çok başıma geldi
Benim hastalik konusundaki mantigim buydu tum okul hayatim boyuca, dene guzel oluyor
Insallah canim insallah
Eevet o yuzden iyi gecti demek istemiyorum pek, ha bu arada cumartesi gunu ozel ders cikisinda bir ogrenci ile daha gorusmeye gidecegim:) Isin garip tarafi Biyoloji ve Geometri dersi veriyor olmam, geometri ilgimin bu kadar ise yarayacagini dusunmemistim hic
Ya ben de özel ders vermek istiyordum ama eşim tutturdu sigortalı iş bul diye
Ben de severim geometri matematik :13:
Sen öğretmenlik seviyorsan dersanelerde çalışabilirsin aslında Peloş
Canim ben dershanelerde calismak istedim gecen sene cok arastirdim, iflahini sokup, az miktarda para veriyorlar
O yuzden ozel ders temiz is
Sigorta konusunda hakli esin canim, ben simdi hic yoktan iyidir diye yapiyorum.. Ama benim gonlumde yatan laboratuvar,hafta sonlari da yine ozel ders vermekti ekstra gelir icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?