- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
Teşekkür ederim Gülom benim inşallah hayırlısı ise olurPelin, ben öğrenene kadar gitmişsin bile... Hayırlısı olsun canım...
Kahverengi tüm zamanlarda en sevdiğim renktir!
Saç modeline bayıldım. (link vermişsin ya , o saç modelinden bahsediyorum.)
Bu arada ben dün hiç kitap okuyamadım. Hastayım yaaa...:2:
Sizler kadar çok okuyamasam da oturma odamın yukarıdaki gibi olmasını çok isterim eğer ilerde evlenir sem küçük bi çalışma odam da olursa alttaki gibi olsun isterimŞahane :
bu da şahane
Teşekkür ederim Gülom benim inşallah hayırlısı ise olur
Ben de çok severim kahvrengini ama malesef iş görüşmelerinde sevmememiz gerekiyormuş
Beğendiği e sevindim Güloom, aynısı kadar olmasa da yaptım ortaya karışık benzer bişiler
Sizler kadar çok okuyamasam da oturma odamın yukarıdaki gibi olmasını çok isterim eğer ilerde evlenir sem küçük bi çalışma odam da olursa alttaki gibi olsun isterimSonra da orayı çocuk odası yaparım:) Çok hayal kurdum daha ortada fol yok yumurta yokkken
Pelin şu anda şok üzerine şok yaşıyorum. Şoke oldum!
- Bizim kadar okumak mı? Sen benden fazla okuyorsun! O çok okuyanlar grubuna beni katma! Empati hezimetini hatırlamıyorsun sanırım?
- Sen evli değil misin? Seni evli sanıyordum ben! Geçen gün yemek mi yapıyordun. Bezelye diye Yeşil Mercimek mi çıkardın ne! Ben seni evli sanıyorum ya... Bacım sorması ayıp kaç yaşındasın bu arada? Ben 24 - 25 sanıyorum da seni.
Pelin, ben öğrenene kadar gitmişsin bile... Hayırlısı olsun canım...
Kahverengi tüm zamanlarda en sevdiğim renktir!
Saç modeline bayıldım. (link vermişsin ya , o saç modelinden bahsediyorum.)
Bu arada ben dün hiç kitap okuyamadım. Hastayım yaaa...:2:
İyi akşamlar bilgeler
Ayy kusura bakmayın pek giremedim, 3 gündür malum dersanem vardı
Ama yarın hem ders çalışıp hem size vakit ayıricimm
Öpüyorum hepinizi
acı ama gerçek bir tespit bir adım ilerleyemiyoruz maalesef
ben pek dizi takip etmiyorum sıkıcı olmaya başladılar
başka bunun gibi duygusal film biliyor musun önerebileceğin
Çok teşekkür ederim..Benim bir arkadaşım obezliği açgözlü olmanın cezası olarak nitelerdi.Kral da o biçim olmuş:) Dickens devrimin,halk isyanının yanında o zaman.Zaten bildiğim tüm klasik yazarlar devrim savunucusu.Dostoyevski ve Tolstoy gibi mesela..Dostoyevski zaten fikirlerinden ve sosyalist olmasından dolayı bilirsin belki kürek cezasına çarptırıldı,hapis yattı ve çar tarafından kurşuna dizilmeye götürüldü..Gorkinin Ana romanındaki öykü de beni çok derinden sarsmıştır mesela.
iyi akşamlar bilgeler
kitabı bitirdim fataldanger. aslında romanın ikinci yarısı farklı bir akış izledi.bu sefer halk isyan ediyor ve sadece kraliyet ailesini değil bütün soyluları katlediyor.mahkemeler kuruluyor fakat adil yargımalar yapılmıyor. hergün yüzlerce soylu giotine gidiyor.kurunun yanında yaş da yanıyor yani.kitap üzerinde konuşacak çok şey var aslında bana çok şey kattı. bence yazar tamamen tarafsız bir şekilde olayları anlatmış
özel eğitime ve hint filmlerine ilgin varsa
3 idiots
yerdeki yıldızlar mutlaka izle derim
günaydın bilge canlar
barfi de güzeldi. ama fazla uzundu bana göre
Miskinler Tekkesi' ne miskin miskin devam :18:
ben de sever(d)im yemek yapmayı; artık eve gel hazır (Allah'a şükür annem var.) çalışma hayatı , unuttum sanki her şeyi!Yk yok olma şok :) Hemen aydınlatYım seni:)
1- olsun siz benden önce vardınız burda, yine de daha fazladır
2- Yok Gülo değilim, evet yemek yapıyordum annem memlekete gitmiştti o zaman babama yapıyordumNormalde de yPmasını çok severim, yemesini de ama tipimden belli olmaz 87 doğumluyum Gülo
​sağ ol ASLICIĞIM!kahverengi kendine güvensizliği, dikkat çekmemeyi temsil ettiğinden, iş görüşmeleri ve protokolde önerilmez.
ben de sever(d)im yemek yapmayı; artık eve gel hazır (Allah'a şükür annem var.) çalışma hayatı , unuttum sanki her şeyi!
Bilgelerr, ben geldim, bugün inşAllah kitabımı bitireceğim..
Kahvaltımı yapıp kütüphaneye gideceğim.. (;
amin!
Merak etme Gulumsun, omurilik unutmazyapmaya basla tekrar devami gelir
Evet canim anneler kurtarici resmen :) Allah onlari basimizdan eksik etmesin
iyi okumalar...Bilgelerr, ben geldim, bugün inşAllah kitabımı bitireceğim..
Kahvaltımı yapıp kütüphaneye gideceğim.. (;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?