Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Teşekkür ederim Gülom benim inşallah hayırlısı ise olur
Ben de çok severim kahvrengini ama malesef iş görüşmelerinde sevmememiz gerekiyormuş
Beğendiği e sevindim Güloom, aynısı kadar olmasa da yaptım ortaya karışık benzer bişiler
Şahane :

bu da şahane
Sizler kadar çok okuyamasam da oturma odamın yukarıdaki gibi olmasını çok isterim eğer ilerde evlenir sem küçük bi çalışma odam da olursa alttaki gibi olsun isterim Sonra da orayı çocuk odası yaparım:) Çok hayal kurdum daha ortada fol yok yumurta yokkken

Pelin şu anda şok üzerine şok yaşıyorum. Şoke oldum!
  1. Bizim kadar okumak mı? Sen benden fazla okuyorsun! O çok okuyanlar grubuna beni katma! Empati hezimetini hatırlamıyorsun sanırım?
  2. Sen evli değil misin? Seni evli sanıyordum ben! Geçen gün yemek mi yapıyordun. Bezelye diye Yeşil Mercimek mi çıkardın ne! Ben seni evli sanıyorum ya... Bacım sorması ayıp kaç yaşındasın bu arada? Ben 24 - 25 sanıyorum da seni.

Yk yok olma şok :) Hemen aydınlatYım seni:)
1- olsun siz benden önce vardınız burda, yine de daha fazladır
2- Yok Gülo değilim, evet yemek yapıyordum annem memlekete gitmiştti o zaman babama yapıyordumNormalde de yPmasını çok severim, yemesini de ama tipimden belli olmaz 87 doğumluyum Gülo

kahverengi kendine güvensizliği, dikkat çekmemeyi temsil ettiğinden, iş görüşmeleri ve protokolde önerilmez.

İyi akşamlar bilgeler
Ayy kusura bakmayın pek giremedim, 3 gündür malum dersanem vardı
Ama yarın hem ders çalışıp hem size vakit ayıricimm
Öpüyorum hepinizi

İyi akşamlar bilgeler
Ayy kusura bakmayın pek giremedim, 3 gündür malum dersanem vardı
Ama yarın hem ders çalışıp hem size vakit ayıricimm
Öpüyorum hepinizi

iyi akşamlar canım.benim de pazartesi çarşamba günleri dersanem.Bu cuma da deneme var heyecanlıyım

acı ama gerçek bir tespit bir adım ilerleyemiyoruz maalesef

ben pek dizi takip etmiyorum sıkıcı olmaya başladılar

başka bunun gibi duygusal film biliyor musun önerebileceğin

özel eğitime ve hint filmlerine ilgin varsa

3 idiots

yerdeki yıldızlar mutlaka izle derim

iyi akşamlar bilgeler
kitabı bitirdim fataldanger. aslında romanın ikinci yarısı farklı bir akış izledi.bu sefer halk isyan ediyor ve sadece kraliyet ailesini değil bütün soyluları katlediyor.mahkemeler kuruluyor fakat adil yargımalar yapılmıyor. hergün yüzlerce soylu giotine gidiyor.kurunun yanında yaş da yanıyor yani.kitap üzerinde konuşacak çok şey var aslında bana çok şey kattı. bence yazar tamamen tarafsız bir şekilde olayları anlatmış

öğrenmek istediğim buydu.çok teşekkür ederim.bunu düşünmüştüm ben de.halk isyan etmekte,sabrının taştığı yerde illallah etmekte haklıydı ama intikamını alırken işin ölçüsünü kaçırdı,dediğin gibi kurunun yanında yaş da yandı.ben de böyle hatırlamıştım,demekki doğruymuş..mesela çok çok belirsiz hatırlıyorum ama sanırım bir kız vardı,soylulukla da ilgisi yoktu galiba terzi miydi öyle bir şey.hukukçuyla beraber ölüm sırasını bekliyordu.aralarında öyle dokunaklı,içten bir konuşma geçmişti ki,hala hatırlarım beni etkilemişti...öyle masumlar da arada kaynamışlardı diye hatırlamıştım.demekki doğruymuş

Iyi geceler bilgecanlar
Kitabimin 160. Sayfasindayim. Sanirim bir sonraki elime alisimda bitecek..
Yogunluktan okuyamiyorum..
Can Bogazdan Cikar 160

Günaydın Kızlar

Şu Çılgın Türkler 200. sayfadayım çok okuyamıyorum evde işlerim bitmiyor hafta sonuna kadar böyle devam edecek önümüzdeki hafta bu kitap bitecek inşallah

günaydın bilge canlar

barfi de güzeldi. ama fazla uzundu bana göre

Miskinler Tekkesi' ne miskin miskin devam :18:

Günaydın soslu

ben de sever(d)im yemek yapmayı; artık eve gel hazır (Allah'a şükür annem var.) çalışma hayatı , unuttum sanki her şeyi!

kahverengi kendine güvensizliği, dikkat çekmemeyi temsil ettiğinden, iş görüşmeleri ve protokolde önerilmez.
​sağ ol ASLICIĞIM!

ben de sever(d)im yemek yapmayı; artık eve gel hazır (Allah'a şükür annem var.) çalışma hayatı , unuttum sanki her şeyi!

Merak etme Gulumsun, omurilik unutmaz yapmaya basla tekrar devami gelir

Evet canim anneler kurtarici resmen :) Allah onlari basimizdan eksik etmesin

Bilgelerr, ben geldim, bugün inşAllah kitabımı bitireceğim..
Kahvaltımı yapıp kütüphaneye gideceğim.. (;

herkese hayırlı günler bilgeler ahmet batmanın soğuk kahve okumaktan soğuttu beni elime alasım gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…