Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi akşamlar bilgelerim
O kadar hastayım ki yataktan yeni çıkabildim :2: Çok fenayım
Bildirimimi de yapayım yemek yapmaya gitcem. Et, sayfa 200
Herkese keyifli okumalar

Sağolun canlarım, 2 tane mandalina yedim şimdi aç karna
Hapşırmaktan canım çıktı resmen 2 gündür :2:

ay bunun elindeki mandalina mi yirim yirim
Canim hem havalardan, hem de dershaneye gidiyorsun ya farkli ortam farkli mikroplarSonuc bitmek bilmeyen hapsiriklar:2::2:

ay bunun elindeki mandalina mi yirim yirim
Canim hem havalardan, hem de dershaneye gidiyorsun ya farkli ortam farkli mikroplarSonuc bitmek bilmeyen hapsiriklar:2::2:

Aynen dersanede çoğu kişi hasta zaten, benim de bünyem ne zayıfmış hemen kaptım
Evet ya mandalina galiba ben de yeni farkettim

Bu arada merhaba kızlar dersanem vardı.beynim kazan gibi su an:)) dinlenip belki brz ders çalışırım.snra da kitap okumaya:) Dünya Evi-Tuzak umduğumdan çok daha güzel ve farklı cıktı.
Gerilim tarzı bir kitap.Çeşitli zamanlardan farklı kişiler bir kutu aracılıgıyla cok büyük bir eve hapsoluyorlar ev ucsuz bucaksız içinde okyanus orman vs var.Ama her odada farklı tuzaklar var.Küp diye bir film izlemiştim ona benziyor kitap.Kahramanlar bu tuzaklardan geçmeye calışıyor.Kahramanların kimi 2000li yıllarda kimi 70li 80li...Çok farklı kitap okumak isteyenlere öneririm

merhaba güzellerim benim
uzuuunca bir zaman önce dokuzuncu hariciye koğuşu'na başlamıştım ama sınavlarım yüzünden okuyamıyordum, bugün onu bitirdim.
daha 10 tane sınavım var ve bugün eğitim hayatım boyunca ilk kez boş kağıt verdim umarım diğer sınavlarım iyi geçer. sınavlarım biter bitmez aranızdayım, sizi seviyorum

bu arada bugün kütüphanede ders çalışırken gözüme Abidin Dino-Yeditepe Öyküleri ilişti, aldım. ona başlayacağım ara ara 3-5 sayfa da olsa okurum...

Son düzenleme:
kitabımmm bittiiiiii :) çok güzeldi diğer kitaplarını da alıcam sonra. böğürtlen kışı da güzelmiş. akşam yeni bi kitaba başlarım.daha hangisini okuyacağıma karar veremedim..

Günaydıııın:))

Kİtabımda 357. sayfaya geldim, ama vasat bir kitap, Ahmet Ümit'i severim ama bu kitap olmamış maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…