Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

evet, avukatım 2 yıllık

dersane çekilecek eziyet değil valla bence de

İnşallah her şey gönlünce olur canım
Ben inanıyorum bir gün buraya sen, ben, Sos, diğer iş arayan bilgeler iş bulduuukk diye haykırarak yazıcaz Eki Görüntüle 860809

ben iş buldum değil atandım diye haykırarak yazmak istiyorum :119:

ben onu çok sevmiştim. sanırım okuduğum ilk kitabı olduğu için

İstanbul Hatırası,Patasana,Kavim,Sultanı Öldürmek kitaplarını okudum 4ünü de çok begenmiştim Kukla ve Babı Esrar da kitaplıgımda var ama daha fırsat bulamadım okumaya.Beyoğlu Rapsodisini de merak etmiyor değilim.

bende hepsi var. öykü, roman, deneme, şiir... bir yazarı tuttu mu tüm kitaplarını okumayı borç biliyorum kendime

okuyacağım kitaba karar verdim :) naşide gökbudak 'ın Mihrimah "Aşk-ı Şahane" ye başlıyorum.
arka kapağından bir alıntı; Mihrimah Sultan ve Mimar Sinan'ın unutulmaz hikayesiyle birlikte, dönemin büyülü atmosferine kapılıp, aşka ve umuda dair bir yolculuğa çıkacaksınız...

Son düzenleme:

Canım, baktım da bitirdiğin kitabı diğer konuya bildirmemişsin. http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-51.html
Eğer oraya bildirim yapmazsan listede yer alamazsın ki:26: Unutma sakın.

bir de konuya da pek uğramıyorsun gördüğüm kadarıyla. iki günde bir konuya uğrama zorunluluğumuz var. bilgin olsun

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. iktisat okuyorum

selam bilgecanlar
annemler geldi 2 gündür uğrayamıyorum
ekmeğimi kazanırken i okuyorum hala sayfa 280deyim

iyi geceler bilgeler soğuk kahve 190. sayfadayım okuyamıyorum bu kitabı yaaaaaa son 34 sayfa falan kaldı ama ilerleyemiyorummm

bir de konuya da pek uğramıyorsun gördüğüm kadarıyla. iki günde bir konuya uğrama zorunluluğumuz var. bilgin olsun

Maalesef 1 sayfa bile okuyamadım yoğunluktan haftasonu yaklaşıyor telafi ederim umarım

Elacım bu mesaj senin için de geçerli. kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorundayız 2 günde 1. uğrayamayacağımız zaman önceden belirtiyoruz o ayrı. bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…