- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
Insallah canimİnşallah her şey gönlünce olur canım
Ben inanıyorum bir gün buraya sen, ben, Sos, diğer iş arayan bilgeler iş bulduuukk diye haykırarak yazıcaz Eki Görüntüle 860809
ben de hastayım.bu halimle de iş yerine geliyorum. başım ağrıyor. sanki hiç uyumamış gibi yorgunum!
Allah zihin açıklığı versin canım... Hangi bölümdü senin? (belki de sormuşumdur ama unuttum.)
avukat mısınız?
ne güzel, başarılar...evet, avukatım 2 yıllık
Canim ben dershanelerde calismak istedim gecen sene cok arastirdim, iflahini sokup, az miktarda para veriyorlar
O yuzden ozel ders temiz is
Sigorta konusunda hakli esin canim, ben simdi hic yoktan iyidir diye yapiyorum.. Ama benim gonlumde yatan laboratuvar,hafta sonlari da yine ozel ders vermekti ekstra gelir icin
İnşallah her şey gönlünce olur canım
Ben inanıyorum bir gün buraya sen, ben, Sos, diğer iş arayan bilgeler iş bulduuukk diye haykırarak yazıcaz Eki Görüntüle 860809
ben onu çok sevmiştim. sanırım okuduğum ilk kitabı olduğu için
İstanbul Hatırası,Patasana,Kavim,Sultanı Öldürmek kitaplarını okudum 4ünü de çok begenmiştim Kukla ve Babı Esrar da kitaplıgımda var ama daha fırsat bulamadım okumaya.Beyoğlu Rapsodisini de merak etmiyor değilim.
okuyacağım kitaba karar verdim :) naşide gökbudak 'ın Mihrimah "Aşk-ı Şahane" ye başlıyorum.
arka kapağından bir alıntı; Mihrimah Sultan ve Mimar Sinan'ın unutulmaz hikayesiyle birlikte, dönemin büyülü atmosferine kapılıp, aşka ve umuda dair bir yolculuğa çıkacaksınız...
Eki Görüntüle 861258
okuyacağım kitaba karar verdim :) naşide gökbudak 'ın Mihrimah "Aşk-ı Şahane" ye başlıyorum.
arka kapağından bir alıntı; Mihrimah Sultan ve Mimar Sinan'ın unutulmaz hikayesiyle birlikte, dönemin büyülü atmosferine kapılıp, aşka ve umuda dair bir yolculuğa çıkacaksınız...
Eki Görüntüle 861258
Canım, baktım da bitirdiğin kitabı diğer konuya bildirmemişsin. http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-51.html
Eğer oraya bildirim yapmazsan listede yer alamazsın ki:26: Unutma sakın.
ben de hastayım.bu halimle de iş yerine geliyorum. başım ağrıyor. sanki hiç uyumamış gibi yorgunum!
Allah zihin açıklığı versin canım... Hangi bölümdü senin? (belki de sormuşumdur ama unuttum.)
avukat mısınız?
bir de konuya da pek uğramıyorsun gördüğüm kadarıyla. iki günde bir konuya uğrama zorunluluğumuz var. bilgin olsun
Maalesef 1 sayfa bile okuyamadım yoğunluktan haftasonu yaklaşıyor telafi ederim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?