Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de almıştım duruyordu Zülfü Livaneli'nin kitaplarını begeniyorum daha başlayamadım ders çalışmaktan zaten Bugün başlayacağım ama..Kritiğini yaparız beraber

eveet ben de geçen hafta fuardan almıştım. Heyecanla okumayı bekliyorum

merhaba sevgili bilgeler, ben kötüyüm biraz.
girmiyorum hiç, ne zaman girerim bilmiyorum da.
kusuruma bakmayın olur mu.
hepinize keyifli okumalar, kendinize çok iyi bakın.

ya canım neyin var? Ben de seni göremedim baya bir süre aklıma geldin nerelerde diye? Umarım kötü bir şey yoktur....Hasta falan mısın

Merhaba sevgili bilgeler..
Hayvan Çiftliği`ni bitirmiş bulunmaktayım, tavsiye ediyorum, gerçekten manidar bir kitap..

`Bütün hayvanlar eşittir
ama bazı hayvanlar
öbürlerinden daha eşittir(!)`​

Ben de kitap okumak istiyorum sizinle..
Iyice kör oldum böyle..

Bana duygusal bir kitap önerir misiniz?

Son düzenleme:
iyi geceler bilgeler Ahmet batman soğuk kahve hala 190. sayfadayım okuyamadım bugün. bir psikiyatristin gizli defteri ve kürk mantolu madonnayı siperiş ettim onlara başlamak için bitirmem şart onların hatrına okucam kalan sayfalarıda

abidin dino-yeditepe öyküleri bitti, inceydi zaten. uzun zamandır okumak istediğim ama bir türlü temin edemediğim kitaplardan birini aldım kütüphaneden; bin dokuz yüz seksen dört. başlayacağım sanırım bu gece çok heyecanlıyım o kadar uzun zamandır merak ediyordum ki, en azından bir gün izin vereyim kendime

sinan akyüz sevmek zorunda değilsin beni 313 oleyy az kaldı

buralar sessiz kaldı iyice kimse pek ilgilenmiyor mu ne

yeni kitabım Küçük Erkekler. evde tadilat var ve kitap okumaktan başka yapacak bir şey yok :18:

buralar sessiz kaldı iyice kimse pek ilgilenmiyor mu ne

yeni kitabım Küçük Erkekler. evde tadilat var ve kitap okumaktan başka yapacak bir şey yok :18:

Canım ben hastaydım biliyosun tüm hafta, yarından sonra 3 gün dersim var. Boş zamanım olduğunda geliyorum zati
Ben yoğsam siz varsınız

selam kızlar kitap okumadığım için bu aralar bildirim yapamıyorum.
Kitap okumasan da gel yine hayat
Neyin var canım, inşallah kötü bişey yoktur ve en kısa zamanda sorun her neyse atlatırsın umarım:26:
Ben de kitap okumak istiyorum sizinle..
Iyice kör oldum böyle..

Bana duygusal bir kitap önerir misiniz?
Canım konumuzun ilk kuralı 2 günde bir konuya uğramak, kaçıncı sayfada olduğunun, başladığın kitabın bildirimini yapmak. Onun haricinde geyik de yapabilirsin, fark etmez.
Bu konu asıl konumuz bir de okuyup bitirdiğimiz kitapları yazdığımız bir konumuz var:http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html
1984 süper kitap canım, sen de beğenirsin eminim

Son düzenleme:
Bilgelerim sizden iki tane ricam var bu arada:
Birincisi okuyucu listemiz ve bildirimlerimiz konusuna sadece bitirdiğiniz kitabı yazın, başladığınızı oraya yazmayın olur mu?
Bir de okuyup bitirdiğiniz her kitap için ayrı bildirim yaparsanız sevinirim, bir mesaj içinde iki-üç kitap yazılırsa gözden kaçabilir çünkü.
Acemi başbilgenize kolaylık yapın biraz
Korkuyorum bişey gözden kaçar diye :18:
Bir de konuya uğramayanları listeden çıkarıcam ay sonu, yeni gelenlere yer açılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…