- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
Zülfü Livaneli'nin Kardeşimin Hikayesi'ne başlıyorum kızlarr
Okuduğum kitap bitsin ona başlıyorum hemen :)))
Ben de almıştım duruyordu Zülfü Livaneli'nin kitaplarını begeniyorum daha başlayamadım ders çalışmaktan zaten Bugün başlayacağım ama..Kritiğini yaparız beraber
selam
nerelerdesiniz???
merhaba sevgili bilgeler, ben kötüyüm biraz.
girmiyorum hiç, ne zaman girerim bilmiyorum da.
kusuruma bakmayın olur mu.
hepinize keyifli okumalar, kendinize çok iyi bakın.
Ben de kitap okumak istiyorum sizinle..
Iyice kör oldum böyle..
Bana duygusal bir kitap önerir misiniz?
buralar sessiz kaldı iyice kimse pek ilgilenmiyor mu ne
yeni kitabım Küçük Erkekler. evde tadilat var ve kitap okumaktan başka yapacak bir şey yok :18:
Kitap okumasan da gel yine hayatselam kızlarkitap okumadığım için bu aralar bildirim yapamıyorum.
Neyin var canım, inşallah kötü bişey yoktur ve en kısa zamanda sorun her neyse atlatırsın umarım:26:merhaba sevgili bilgeler, ben kötüyüm biraz.
girmiyorum hiç, ne zaman girerim bilmiyorum da.
kusuruma bakmayın olur mu.
hepinize keyifli okumalar, kendinize çok iyi bakın.
Canım konumuzun ilk kuralı 2 günde bir konuya uğramak, kaçıncı sayfada olduğunun, başladığın kitabın bildirimini yapmak. Onun haricinde geyik de yapabilirsin, fark etmez.Ben de kitap okumak istiyorum sizinle..
Iyice kör oldum böyle..
Bana duygusal bir kitap önerir misiniz?
1984 süper kitap canım, sen de beğenirsin eminimabidin dino-yeditepe öyküleri bitti, inceydi zaten. uzun zamandır okumak istediğim ama bir türlü temin edemediğim kitaplardan birini aldım kütüphaneden; bin dokuz yüz seksen dört. başlayacağım sanırım bu geceçok heyecanlıyım o kadar uzun zamandır merak ediyordum ki, en azından bir gün izin vereyim kendime
Pucca' nın 4. kitabı çıkmış ilgililere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?