- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
buralar sessiz kaldı iyice kimse pek ilgilenmiyor mu ne
yeni kitabım Küçük Erkekler. evde tadilat var ve kitap okumaktan başka yapacak bir şey yok :18:
Canım ben hastaydım biliyosun tüm hafta, yarından sonra 3 gün dersim var. Boş zamanım olduğunda geliyorum zati
Ben yoğsam siz varsınız
İlk kitap okumaya başladığım zaman okuyacağım dedim ama sonra öyle kitaplar okudum ki bu yazarın solda sıfır kaldığını gördüm Sos
Tabi yazar denirse
Bir hafta öncesine kadar gidip yeni gelen bilgeleri saydım, 10'dan fazlalar ama niyeyse uğramayanlar bir o kadar fazla :26:
Listeye dahil olamazsanız 'vay efendim ben niye yokum' demeyin
benim malum sınav haftam napıcam Sos çok zor çok
kitap okumayı özledim :26:
ben genelde buralarda olduğum için yeni gelenlere kuralları falan söylüyorum ama pek sallayan yok işin açığı
bizden de uğramayanlar var kiya ben başından beri şunu görüyorum: çoğu kişi hemen bilgelik ağacında ya da hemen listede olmak istiyor. bizim hiç böyle kaygılarımız olmamıştı. kitabımızı okuduk, yazdık, tartıştık zamanı gelince listede olduk. kaldı ki liste sadece takip amaçlı biz burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk.
gelen bu yüzden hemen gidiyor, liste ve ağaçta yer almadıkları için
Sallamayanlar maalesef listede olamayacaklar
Zaten listedeki maksat kaç kitap okuduğumuzun hesabı... Burdaki amaç arkadaşlık bana göre.
Kitap okuma alışkanlığı kazanmak isteyene kapımız açık
Kalanlar bize yeter
merhaba bilgelerim ve yaseminA
tam 1 hafta olmuş giremiyorum kk ya girip hemen çıkıyorum ders çalışıyorum ve birazda rahatsızım uğrayamadım kitabımı okuyorum en son 105. sayfadaydım ara ara elime alabiliyorum dersler işte na yapayım ki :26:
burada kitabımda 201. sayfadayım..
abidin dino-yeditepe öyküleri bitti, inceydi zaten. uzun zamandır okumak istediğim ama bir türlü temin edemediğim kitaplardan birini aldım kütüphaneden; bin dokuz yüz seksen dört. başlayacağım sanırım bu geceçok heyecanlıyım o kadar uzun zamandır merak ediyordum ki, en azından bir gün izin vereyim kendime
selam bilgeler nasılsınız bakalım Kardeşimin Hikayesine az biraz giriş yaptım dün gece.Cok okuyamadım ama güzel akıcı gidiyor bakalım.Bu akşam düğüne gidecegim için kitap okuyamayacağım...Ama merak da etmiyor değilim ilgi uyandırıyor kitap zaten başlangıcta kardeşin hikayesini merak ediyorum su an ama daha oraya gelemedim
Sonunda çok şaşıriciksinn
Hemen bitirirsin, çok akıcı zaten
işte bizim söylemeye çalıştığımız da bu canım. okuyamasan bile iki günde bir gelip okuyamadım demelisin. konunun devamlılığı açısından biliyorsunuz artık. yani kk ya bakıp çıkacak kadar vaktin varsa, buraya gelip okuyamıyorum demek de zor değildir de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?