Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bir hafta öncesine kadar gidip yeni gelen bilgeleri saydım, 10'dan fazlalar ama niyeyse uğramayanlar bir o kadar fazla :26:
Listeye dahil olamazsanız 'vay efendim ben niye yokum' demeyin

buralar sessiz kaldı iyice kimse pek ilgilenmiyor mu ne

yeni kitabım Küçük Erkekler. evde tadilat var ve kitap okumaktan başka yapacak bir şey yok :18:

benim malum sınav haftam napıcam Sos çok zor çok

kitap okumayı özledim :26:

Son düzenleme:
Canım ben hastaydım biliyosun tüm hafta, yarından sonra 3 gün dersim var. Boş zamanım olduğunda geliyorum zati
Ben yoğsam siz varsınız

ben genelde buralarda olduğum için yeni gelenlere kuralları falan söylüyorum ama pek sallayan yok işin açığı

İlk kitap okumaya başladığım zaman okuyacağım dedim ama sonra öyle kitaplar okudum ki bu yazarın solda sıfır kaldığını gördüm Sos
Tabi yazar denirse

ben yazar olduğunu düşünmüyorum Yaso merak ediyorum maceralarını bir de kafa dağıtıyor ve eğlendiriyor. o yüzden merakla bekliyorum

Bir hafta öncesine kadar gidip yeni gelen bilgeleri saydım, 10'dan fazlalar ama niyeyse uğramayanlar bir o kadar fazla :26:
Listeye dahil olamazsanız 'vay efendim ben niye yokum' demeyin

bizden de uğramayanlar var ki ya ben başından beri şunu görüyorum: çoğu kişi hemen bilgelik ağacında ya da hemen listede olmak istiyor. bizim hiç böyle kaygılarımız olmamıştı. kitabımızı okuduk, yazdık, tartıştık zamanı gelince listede olduk. kaldı ki liste sadece takip amaçlı biz burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk.
gelen bu yüzden hemen gidiyor, liste ve ağaçta yer almadıkları için

Sallamayanlar maalesef listede olamayacaklar
Zaten listedeki maksat kaç kitap okuduğumuzun hesabı... Burdaki amaç arkadaşlık bana göre.
Kitap okuma alışkanlığı kazanmak isteyene kapımız açık
Kalanlar bize yeter

evet canım aynen katılıyorum

Kore’nin en tasarım kütüphanesi
Burası Kore Milli kütüphanesi.Kitapların yüzde 80’in dijital ortama aktarılmış durumda.
Binanın çatı katında hem dinlenebileceği, hem de sessizce kitap okuyabileceği alanlar mevcut.

merhaba bilgelerim ve yaseminA
tam 1 hafta olmuş giremiyorum kk ya girip hemen çıkıyorum ders çalışıyorum ve birazda rahatsızım uğrayamadım kitabımı okuyorum en son 105. sayfadaydım ara ara elime alabiliyorum dersler işte na yapayım ki :26:
burada kitabımda 201. sayfadayım..

işte bizim söylemeye çalıştığımız da bu canım. okuyamasan bile iki günde bir gelip okuyamadım demelisin. konunun devamlılığı açısından biliyorsunuz artık. yani kk ya bakıp çıkacak kadar vaktin varsa, buraya gelip okuyamıyorum demek de zor değildir de mi?

bin dokuz yüz seksen dört`ü ben de çokk okumak istiyorum..
Ve tabii ki 3`lemenin diğer parçası `cesur yeni dünya`yı da..
Hayvan çiftliğini eledim, sıra bunlarda.. (;
Ancak onları temin edene kadar simyacıyı alacağım elime..

selam bilgeler nasılsınız bakalım Kardeşimin Hikayesine az biraz giriş yaptım dün gece.Cok okuyamadım ama güzel akıcı gidiyor bakalım.Bu akşam düğüne gidecegim için kitap okuyamayacağım...Ama merak da etmiyor değilim ilgi uyandırıyor kitap zaten başlangıcta kardeşin hikayesini merak ediyorum su an ama daha oraya gelemedim

Sonunda çok şaşıriciksinn
Hemen bitirirsin, çok akıcı zaten

konuşmanızın üzerine iyi bir örnek oldum...

Sinan Akyüz & Sevmek Zorunda Değilsin Beni & 335. Sayfa.

Selam Hanımlar;

Ayşe Kulin Dönüş' e başladım bugün. İlk kitabım hayırlı, uğurlu olsun. Bereket getirsin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…