Sinan Akyüz & Sevmek Zorunda Değilsin Beni & 335. Sayfa.
Biri bana kizsin 'Oku' diye emir versin
biri de bana kızsın 'çalış' diye emir versin
CALIS!!!!!!!! Bitsin sinavlarin sonra da OKU!!!!!
ohoo ölme eşeğim ölme çalışasım yok yok yok yooooook
o zaman ne artistleniyorsun biri emir versin diye madem yapmicaksin
CA-LI-SA-CAK-SIN iste o kadar!!!
banane banane artistlenirim tabi
çalışim di mi yoksa kalırım mazallah :26:
Allah korusun yavrucum o ne bicim laf, hadi yemegini yedinse mars mars ders calismaya! 10'da da topige bekliyoruz
ahhh bebeğim yaa
Asil sen nerelerdesin bakayim ortmenim
Beyaz Gemi guzel mi onu de bana isindir beni kitaba, bastan baslicam ne zaman oldu almadim elime
geçmiş olsun canımmmCanım ben hastaydım biliyosun tüm hafta, yarından sonra 3 gün dersim var. Boş zamanım olduğunda geliyorum zati
Ben yoğsam siz varsınız
ben genelde buralarda olduğum için yeni gelenlere kuralları falan söylüyorum ama pek sallayan yok işin açığı
ben yazar olduğunu düşünmüyorum Yasomerak ediyorum maceralarını bir de kafa dağıtıyor ve eğlendiriyor. o yüzden merakla bekliyorum
bizden de uğramayanlar var kiya ben başından beri şunu görüyorum: çoğu kişi hemen bilgelik ağacında ya da hemen listede olmak istiyor. bizim hiç böyle kaygılarımız olmamıştı. kitabımızı okuduk, yazdık, tartıştık zamanı gelince listede olduk. kaldı ki liste sadece takip amaçlı biz burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk.
gelen bu yüzden hemen gidiyor, liste ve ağaçta yer almadıkları için
Biri bana kizsin 'Oku' diye emir versin
pelin sen kitaba nute sen de dersebiri de bana kızsın 'çalış' diye emir versin
bir de konuya da pek uğramıyorsun gördüğüm kadarıyla. iki günde bir konuya uğrama zorunluluğumuz var. bilgin olsun
ahhh bebeğim yaa
çok özlüyorum sizi de sabah evden 8 de çıkıyorum akşam 7 de pestilim çıkmış vaziyette dönüyorum
pelin sen kitaba nute sen de derse
hadi bakalım kızdırmayın beni
Sinan Akyüz & Sevmek Zorunda Değilsin Beni & 335. Sayfa.
Haklisin canim zordur dershaneBen bile bugun iki ogrenciye ozel ders verdim beynim catlicak gibi oldu..
seni dusunemiyorum bile:18:
Hic gidemem simdi Loliss gelmis
Ya hakkaten ne dicem, kitaba basladigimda bana Toprak Ana okuttun sonra ara verince karisik geldi anlatimi bastan basliyim dimi en iyisi kitaba:2:
zaten bahane arıyordun değil mi peluş
Merhaba
Böğürtlen Kışı 107.sayfadayım
Son günlerde aksatıyorum biraz okumayı ama boş vakit yarattığım gibi yoğunlaşıcam kitabıma
Sanirim evet
Su Tibet amcanin hareketleri bi kitap okuma istegimi arttirmama yaramadi sanirim
her şeyi de tibetten bekleyeceğğsen yandık
Hersey Tibet amca icinSenin deyiminle hepimiz Tibet'iz
Anla Sos bahane ariyorum iste
Gunlerce evden cikmayan ben, bugun firt fitr gezmekten bir hal oldum, guya 2 ogrenciden sonra pestilim cikmisti
Demin de 1'e yakin ekmegi mideme indirdimSanirim etkileri bende bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?