Haklisin canim zordur dershaneBen bile bugun iki ogrenciye ozel ders verdim beynim catlicak gibi oldu..
seni dusunemiyorum bile:18:
Hic gidemem simdi Loliss gelmis
Ya hakkaten ne dicem, kitaba basladigimda bana Toprak Ana okuttun sonra ara verince karisik geldi anlatimi bastan basliyim dimi en iyisi kitaba:2:
artık bahanelerini anlayacak kadar tanıyorum seni
hiç beni bahane etme valla
ben bi cee diyorum hemen kaçıyorum
tabi en baştan başla canım,araya kitap girdi,unutmusundur
hiç beni bahane etme valla
ben bi cee diyorum hemen kaçıyorum
tabi en baştan başla canım,araya kitap girdi,unutmusundur
Guzel bir duygu hosuma gitti, bu kadar acik olabildimse ne mutlu bana
Evet bi ceee diyorsun bir hafta yok baaaayan ortmen
Tamam tamam en bastan baslicam
Iyi geceler Sos, sen beni de gectin uyku konusundahadi ben kaçtım bahanecigillerçok yoruldum bugün sütümü içip yatacağım
Keyifli okumalarkitaba başladım :) naşide gökbudak- mihrimah 40. sayfadayım :)
Iyi geceler Sos, sen beni de gectin uyku konusunda
Keyifli okumalar
teşekkür ederimm :) biraz nete bakıyım dedim çıkıp devam edicem okumaya :) sen hangi kitabı okuyosun
Sinan Akyüz ün kitaplarını severim. Sürükleyici bir dili var gerçekten ama bu kitabını okumadım. Nasıl buldunuz?
Beyaz Gemi canim, Cengiz Aytmatov.. Baslamistim, araya kitap koydum bitirdim simdi buna devam edesim gelmiyordu, yeniden baslicam insallah
bazı kitaplar zorluyo gerçekten :) bitirirsin inş. Benim okudugumda da muhteşem yüzyılı anlatmış biraz mihrimahın gözünden ama okuması keyifli
Iyi geceler Sos, sen beni de gectin uyku konusunda
Diziyi izlemem ama, bir iki denk gelmisligim var. Sen kitabin ismini yazinca dedigin gibi oradaki mihrimah geldi aklima
Baslarsam bitiricem de o icraata bir gecebeilsem
uyku olayını abarttım ve çare arıyorum kendime. çaresini bilen yazsın lütfen.
8 de uyunur mu yahu? :18:
ilk sene izliyodum ben ama sonra bıraktım zaten tadı kaçtıkitaptan okuyup hayal etmeyi daha çok seviyorum :) bi de mimar sinan la olan aşkı ilgimi çekti :)
Diziyi izlemem ama, bir iki denk gelmisligim var. Sen kitabin ismini yazinca dedigin gibi oradaki mihrimah geldi aklima
Baslarsam bitiricem de o icraata bir gecebeilsem
ilk sene izliyodum ben ama sonra bıraktım zaten tadı kaçtıkitaptan okuyup hayal etmeyi daha çok seviyorum :) bi de mimar sinan la olan aşkı ilgimi çekti :)
uyunur, 7 bucukta da 6 bucukta da uyunurSonra benim gibi 4te 5 te uyanirsin sabah
Ama dun direndim 5 te kalkmama ragmen, 12 de koydum basimi yastiga, 8'de kalktim
Ise gidiyorsun Sos, erken kalkiyorsun normal olarak uyuyorsun erkenden
Vallahi tarih sevmem o yuzden de tarihi seylerden acicik da olsa uzak durmaya calisirimSanirim en cok tarihi, Ahmet Umit'in Istsnbul Hatirasi kitabinda okudum, bana uzun sure gider bu tarih bilgisi
bugünlerde ben de erken yatmaya başladım iş yorgunluğundan heralde :) bu sefer de sabahın köründe uyanıyorum haftasonu bile
bitti zaten dizi de sıkın az dişinizi
ya ben 12de de yatsam sabah erken kalkabiliyorum. ama uyudukça uyuyasım geliyor. 9da yatınca sabahları annem kazıyor beni resmen yataktan. teflon tavaya yapışmış yumurta gibi oluyorum yeminlen
en çok tarih Sultan'ı Öldürmek kitabında bence. tarihi sevdiğim halde böğğğk getirmişti
Vallahi tarih sevmem o yuzden de tarihi seylerden acicik da olsa uzak durmaya calisirimSanirim en cok tarihi, Ahmet Umit'in Istsnbul Hatirasi kitabinda okudum, bana uzun sure gider bu tarih bilgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?