Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hiç beni bahane etme valla
ben bi cee diyorum hemen kaçıyorum
tabi en baştan başla canım,araya kitap girdi,unutmusundur

artık bahanelerini anlayacak kadar tanıyorum seni

Guzel bir duygu hosuma gitti, bu kadar acik olabildimse ne mutlu bana

Evet bi ceee diyorsun bir hafta yok baaaayan ortmen
Tamam tamam en bastan baslicam

Guzel bir duygu hosuma gitti, bu kadar acik olabildimse ne mutlu bana

Evet bi ceee diyorsun bir hafta yok baaaayan ortmen
Tamam tamam en bastan baslicam

hadi ben kaçtım bahanecigiller çok yoruldum bugün sütümü içip yatacağım

Selam kızlar,

Elimdeki kitap bitti, dün yeni bir kitaba başladım, adı 'Quo Vadis' yazarı Henry Sienkiewicz

İyi geceler herkese

Sinan Akyüz ün kitaplarını severim. Sürükleyici bir dili var gerçekten ama bu kitabını okumadım. Nasıl buldunuz?

günaydın evet sürükleyici tüm kitapları henuz bıtmedi ama cok az kaldı çok güzel anlamadım nasıl bu kadar cabuk sona yaklastıgımı

Beyaz Gemi canim, Cengiz Aytmatov.. Baslamistim, araya kitap koydum bitirdim simdi buna devam edesim gelmiyordu, yeniden baslicam insallah

bazı kitaplar zorluyo gerçekten :) bitirirsin inş. Benim okudugumda da muhteşem yüzyılı anlatmış biraz mihrimahın gözünden ama okuması keyifli

bazı kitaplar zorluyo gerçekten :) bitirirsin inş. Benim okudugumda da muhteşem yüzyılı anlatmış biraz mihrimahın gözünden ama okuması keyifli

Diziyi izlemem ama, bir iki denk gelmisligim var. Sen kitabin ismini yazinca dedigin gibi oradaki mihrimah geldi aklima
Baslarsam bitiricem de o icraata bir gecebeilsem

Diziyi izlemem ama, bir iki denk gelmisligim var. Sen kitabin ismini yazinca dedigin gibi oradaki mihrimah geldi aklima

ilk sene izliyodum ben ama sonra bıraktım zaten tadı kaçtı kitaptan okuyup hayal etmeyi daha çok seviyorum :) bi de mimar sinan la olan aşkı ilgimi çekti :)

uyku olayını abarttım ve çare arıyorum kendime. çaresini bilen yazsın lütfen.
8 de uyunur mu yahu? :18:

uyunur, 7 bucukta da 6 bucukta da uyunurSonra benim gibi 4te 5 te uyanirsin sabah
Ama dun direndim 5 te kalkmama ragmen, 12 de koydum basimi yastiga, 8'de kalktim
Ise gidiyorsun Sos, erken kalkiyorsun normal olarak uyuyorsun erkenden

ilk sene izliyodum ben ama sonra bıraktım zaten tadı kaçtı kitaptan okuyup hayal etmeyi daha çok seviyorum :) bi de mimar sinan la olan aşkı ilgimi çekti :)

Vallahi tarih sevmem o yuzden de tarihi seylerden acicik da olsa uzak durmaya calisirim Sanirim en cok tarihi, Ahmet Umit'in Istsnbul Hatirasi kitabinda okudum, bana uzun sure gider bu tarih bilgisi

bugünlerde ben de erken yatmaya başladım iş yorgunluğundan heralde :) bu sefer de sabahın köründe uyanıyorum haftasonu bile

bitti zaten dizi de sıkın az dişinizi

uyunur, 7 bucukta da 6 bucukta da uyunurSonra benim gibi 4te 5 te uyanirsin sabah
Ama dun direndim 5 te kalkmama ragmen, 12 de koydum basimi yastiga, 8'de kalktim
Ise gidiyorsun Sos, erken kalkiyorsun normal olarak uyuyorsun erkenden

ya ben 12de de yatsam sabah erken kalkabiliyorum. ama uyudukça uyuyasım geliyor. 9da yatınca sabahları annem kazıyor beni resmen yataktan. teflon tavaya yapışmış yumurta gibi oluyorum yeminlen

Vallahi tarih sevmem o yuzden de tarihi seylerden acicik da olsa uzak durmaya calisirim Sanirim en cok tarihi, Ahmet Umit'in Istsnbul Hatirasi kitabinda okudum, bana uzun sure gider bu tarih bilgisi

en çok tarih Sultan'ı Öldürmek kitabında bence. tarihi sevdiğim halde böğğğk getirmişti

O zaman sende suc, gitme erkenden yataga Annene de cokca guldum
Ben okumadim o kitabini, boyle dedin
madem on yargim olustu kitaba

hahah benim de ilk olacak galiba hep sıkılırım diye almıyodum ama bu roman gibi yazılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…