Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

yarın iki sınavım var dua edin bana :26:

biri 150 biri 200 syf bugün 350 syf okudum nerdeyse bi roman bitiridim yahu

selam...
yeni kitabım Cengiz Aytmatov-Dişi Kurdun Rüyaları
LAMBRUSCO canım bitti kitabım oraya yazmadım yas kızar bekli diye
güzeldi,genelde otobüste okudum tam olarak anladım desem yalan olur yani..
ama sıkılmadan okudum,çocukluğum ve benim üniversitelerimi de okuyayı planlıyorum

allah kolaylık versin canım,dualarım seninle

benim üniversitelerim güzeldir lolik

ben üçünü de okudum o kitapların :) sıradışı bir konusu var ama ben çok sevdim. kitapçıları gezerken tarifsiz bi mutluluk ve heyecan duyuyorum hepsini alasım geliyo :) dayanamayıp alıyorum yine ama daha sırada bekleyenler var

şimdiden iyi haftalar herkese

nutecim sınavında başarılar

ahmet ümit beyoğlu nun... sayfa 200 lerdeyim kitabı beğendim.zaten polisiye olsun yeter bana.bundan sonra Nana ya başlıyacağım galiba

Selam bilgeler ne zamandır sayfa numaramı yazıp çıkıyorum bir haftadır Mevlüt telaasındaydım akşamlar uzun uzun kitap okuyamadım ve geriye donup yazılanları takip edemedim neyseki atlattım kaldığım yerden devam ediyorum okumaya senden once ben sayfa 405.....

Günaydınlar leydiler,

Herkese şahane bir hafta dilerim

Kitabıma devam ediyorum, biteceğini de hiç sanmıyorum

merhabaaa
serinin diğer iki kitabını da okudun mu?
gizli anların yolcusu ve bora'nın kitabı.. dönüş de serinin 3. kitabı
okumadıysan onları da oku derim

Okumadım ama eserin seri olduğunu, yalnız birbirinden bağımsız olarak ta okunabileceğini duymuştum. Gerçektende öyle, devam niteliğinde belki ama bambaşka bir kitap gibi gelebiliyor. Aslına bakarsan acaba ben bir ara kitaplarımı karıştırdım bu seri değildi herhalde diye bile düşündüm.

Sen nasıl buldun peki? Tamamını okuyunca bazı şeyler daha mı netleşiyor ?

Günaydın ;

Nasıl gidiyor efenim memnunmusunuz kitabınızdan?

teşekkür ederim günaydınn :) kitap çok güzel gidiyo dün uykum gelince bıraktım :) sıkıcı tarih kitapları gibi değil. roman tadında. muhteşem yüzyılda olanlar var genellikle ama okumak daha güzel

tabi senin dediğin gibi ayrı ayrı da okunabiliyorlar ama ben dönüş hariç ilk iki kitabı okumuştum
mesela 2. kitap Bora'nın kitabı beni bu nedenle daha fazla etkilemişti çünkü öncesini biliyodum..
dönüş de okunacaklar sırasında.. sıra dağ gibi oldu

ben daha dönüş ü okumadım, o da sırada
okumak istediğim çok kitap var ve hepsini alayım kenarda beklesin istiyorum kafayı yedim iyice
eşim de kızıyo elindekileri bi bitir alırız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…