- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
beni senin yazdıklarını Nute diye okuyorum şimdi fark ettim
benim puanım düşük zaten canım. tercih yapmış olmak için yapacağım. ama onda umut vardı, iki puan kalmıştı
Canim uzulme, vardir her iste bir hayir oyle dusun, hic bellli olmaz neyin nereden cikacagi
Belki daha iyi bir is cikicak karsisina oyle dusun
atama olmadıktan sonra zor
Canim lutfen karamsar olma, belli olmaz iyi dusun iyi olsun
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şu anda
Canim lutfen yapma bak valla ben de burda oturur aglarim, gerek yok herkesin icinde boyle bir durum yasamana
Tamam haklisin cok umutluydunuz ama ne olur oralarda tut kendini, eve gidince canin istedigi kadar agla tamam mi
canim devam et sen islerine neden oyele dusunuyorsun ki:26: yine yapacaksin sonucta, bence cok guzel bir is bulucak bu surecte, bolumu neydi canim?ooof offffff. ben de maaşımla çeyiz olayına girmiştim yapmayacağım çeyiz falan. yiyeceğim o parayı
canim devam et sen islerine neden oyele dusunuyorsun ki:26: yine yapacaksin sonucta, bence cok guzel bir is bulucak bu surecte, bolumu neydi canim?
canım iş bulmaktan kastın özel sektörse bizim buralar kesat. ancak atama olursa...
tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik canım bölümü.
Belli olmaz canim belki cevre illerde olurKaramsar olmayi birakir misin lufen
Neden almiyorlar cidden cok ilginc, normalde onlisans mezunlarinin sansi her zaman bizden bir adim ondedir aslinda:26:Kendilerince onlisans mezununa, lisanstan daha az maas verip kar ettiklerini saniyorlar ya, sevgili maliye bakanligimiz butcelerine cok duskun oldugundan
bilmiyorum bilmiyorum :84:
Simdi bi tane tokadi patlaticamEve git oyle agla demedim mi ben sana
Baktim canim alinacak bolumlere, sevgili babama gostericem neden kpss ye girmiyorsun diyip basima kalkan babama
Cevre muhendisi olayim is bulurum dedigim, kaldirim muhendisi mi olucan diyen babama kac kisi atadiklarini gostericemCok sinirlendim
Hepimiz sinirliyiz, hepimiz magduruz da magduruz:113::113::113:hepimiz sinirliyiz :113:
Hepimiz sinirliyiz, hepimiz magduruz da magduruz:113::113::113:
Amel mi oldun sen? kıyamam! (amel = ishal)
Kizlar beni su berbat agrili circirovski halimle guldurdunuz ya hic bisi demiyorum
kızlar moralim çok bozuk ya. sinirden ağlayacağım nerdeyse iş yerinde
kpss kılavuzu açıklandı ya, sözlüm için bu atamadan çok umutluyduk. ve onun bölümden tek bir kişi bile almıyor :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
senle konuşmak biraz iyi geldi teşekkür ederim peluşum
Amel mi oldun sen? kıyamam! (amel = ishal)
Evet Gulo, hem de 2 gundur soylemesi ayip yaklasik 4 ekmek, 6 muz yememe ragmenTabi bunlarin yaninda yemek vs de var, gecen sohben bozuldu cok usudum dusta sanirim ondan
patates cırcıra mı iyiydi kabıza mı? gazı kaçmış kolayı denedin mi?
Circira canim, midemi bastirsin diye ustune nane dokup yedim, sonra da oglen makarna yedim yine naneli, yaninda cok mineral kaybettim suyla diye sade soda da ictim, demin de elma yedim, ha bi de kahve ictimKola denemedim bizim eve girmez ki:26:
Aslinda kahveye limon sikip yemek lazim da ogggh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?