Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba sevgili bilgeler, ben kötüyüm biraz.
girmiyorum hiç, ne zaman girerim bilmiyorum da.
kusuruma bakmayın olur mu.
hepinize keyifli okumalar, kendinize çok iyi bakın.
canım neyin var?

mesele ağaçta yer almak değil en fazla kitabı okumaktır yeğen! hiç öyle kaygılarımız olmadı bizim.

Biri bana kizsin 'Oku' diye emir versin
Pelin; "ikra" yani "oku" :)

biri de bana kızsın 'çalış' diye emir versin
nute , çalış! lütfen!!!

yarın iki sınavım var dua edin bana :26:

biri 150 biri 200 syf bugün 350 syf okudum nerdeyse bi roman bitiridim yahu
​Allah zihin açıklığı versin. Nasıl geçti sınavlar?

haftasonu pek internet kullanmıyorum.ama girdiğim zaman kitap hakkında bilgi vereceğim size.şimdilik 2 günde bir girmye çalışıyorum belki bugün 3 olmuş olabilir

bu arada şuan 27 sayfa daha okumuş bulunmaktayım kinyas ve kayra sayfa 115:)

Elacım bu mesaj senin için de geçerli. kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorundayız 2 günde 1. uğrayamayacağımız zaman önceden belirtiyoruz o ayrı. bilgin olsun

peluşa her dilde oku diyelim

zaten bize bilgi vermek zorunda değilsin canım. konu sahibi Yasemin'in haberi olsa yeter

ben daha dönüş ü okumadım, o da sırada
okumak istediğim çok kitap var ve hepsini alayım kenarda beklesin istiyorum kafayı yedim iyice
eşim de kızıyo elindekileri bi bitir alırız diye

o uyarıyı ben de kendime yapıyorum elimdekiler bitsin de öyle alıyım diye o yüzden bir süre kitapçılara gitmemem lazım :)
'dönüş'teki konu adamın kızı ve karısıyla ilgili. daha farklı olabilirdi ama yine de çok etkilendim ağladım sonunda birazz..

kızlar moralim çok bozuk ya. sinirden ağlayacağım nerdeyse iş yerinde
kpss kılavuzu açıklandı ya, sözlüm için bu atamadan çok umutluyduk. ve onun bölümden tek bir kişi bile almıyor :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Nasil ya nasil koca Turkiye bir kisi bile almiyor mu

canım ya kopardın beni
bu arada üzüldüm cnm kpss içinne yapcan onların sürprizleri meşhurdur zaten.

beni senin yazdıklarını Nute diye okuyorum şimdi fark ettim

Simdi bisi diyicem ban i yerim diye demiyorum, susuyorum
Sende durum nedir peki canim?

benim puanım düşük zaten canım. tercih yapmış olmak için yapacağım. ama onda umut vardı, iki puan kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…