canım neyin var?merhaba sevgili bilgeler, ben kötüyüm biraz.
girmiyorum hiç, ne zaman girerim bilmiyorum da.
kusuruma bakmayın olur mu.
hepinize keyifli okumalar, kendinize çok iyi bakın.
mesele ağaçta yer almak değil en fazla kitabı okumaktır yeğen! hiç öyle kaygılarımız olmadı bizim.ben genelde buralarda olduğum için yeni gelenlere kuralları falan söylüyorum ama pek sallayan yok işin açığı
ben yazar olduğunu düşünmüyorum Yasomerak ediyorum maceralarını bir de kafa dağıtıyor ve eğlendiriyor. o yüzden merakla bekliyorum
bizden de uğramayanlar var kiya ben başından beri şunu görüyorum: çoğu kişi hemen bilgelik ağacında ya da hemen listede olmak istiyor. bizim hiç böyle kaygılarımız olmamıştı. kitabımızı okuduk, yazdık, tartıştık zamanı gelince listede olduk. kaldı ki liste sadece takip amaçlı biz burda çok güzel arkadaşlıklar kurduk.
gelen bu yüzden hemen gidiyor, liste ve ağaçta yer almadıkları için
Pelin; "ikra" yani "oku" :)Biri bana kizsin 'Oku' diye emir versin
nute , çalış! lütfen!!!biri de bana kızsın 'çalış' diye emir versin
​Allah zihin açıklığı versin. Nasıl geçti sınavlar?yarın iki sınavım var dua edin bana :26:
biri 150 biri 200 syf bugün 350 syf okudum nerdeyse bi roman bitiridim yahu
Elacım bu mesaj senin için de geçerli. kitap okuyamasak bile konuya uğramak zorundayız 2 günde 1. uğrayamayacağımız zaman önceden belirtiyoruz o ayrı. bilgin olsun
canım neyin var?
mesele ağaçta yer almak değil en fazla kitabı okumaktır yeğen! hiç öyle kaygılarımız olmadı bizim.
Pelin; "ikra" yani "oku" :)
nute , çalış! lütfen!!!
​Allah zihin açıklığı versin. Nasıl geçti sınavlar?
haftasonu pek internet kullanmıyorum.ama girdiğim zaman kitap hakkında bilgi vereceğim size.şimdilik 2 günde bir girmye çalışıyorum belki bugün 3 olmuş olabilir
bu arada şuan 27 sayfa daha okumuş bulunmaktayım kinyas ve kayra sayfa 115:)
Pelin; "ikra" yani "oku" :)
peluşa her dilde oku diyelim
peluşa her dilde oku diyelim
zaten bize bilgi vermek zorunda değilsin canım. konu sahibi Yasemin'in haberi olsa yeter
ben bırakmıycam sizi sizde beni bırakmayın:)
tamam ben Elayım
ben daha dönüş ü okumadım, o da sırada
okumak istediğim çok kitap var ve hepsini alayım kenarda beklesin istiyorumkafayı yedim iyice
eşim de kızıyo elindekileri bi bitir alırız diye
Ayni avatara sahip Nute arkadasimiz var Ela'cim bir de topigimizde, belki denk gelmissindir
Sos belki isme bakmadan avatari gorunce, o sanip oyle soylemis olabilir
kızlar moralim çok bozuk ya. sinirden ağlayacağım nerdeyse iş yerinde
kpss kılavuzu açıklandı ya, sözlüm için bu atamadan çok umutluyduk. ve onun bölümden tek bir kişi bile almıyor :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Nasil ya nasil koca Turkiye bir kisi bile almiyor mu
hepimiz Ela' yız :113:
tek bir kişi bile almıyor
canım ya kopardın beni
bu arada üzüldüm cnm kpss içinne yapcan onların sürprizleri meşhurdur zaten.
Simdi bisi diyicem ban i yerim diye demiyorum, susuyorum
Sende durum nedir peki canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?