merhabalar... ben de kitap okumaya bayılırım... en son İskender Pala nın Babil de Ölüm İstanbul da Aşk kitabını okudum. çook güzel bi kitap bayıldım doğrusu... şimdi de değişik bi kitap arayışı içindeyim bana tavsiye edebiliceğiniz romanlar var mı? fantastik, tarih, romantik konulu olabilir.
nasılsın canım
Ben İskender Pala okumadım hiç, çok niyetlendim ama bir türlü başlayamadım ve gerçekten merak ediyorum. En son "Beyoğlunun en Güzel Abisi" ni okudum, polisiye. Fena değildi.
Kaiken' de güzel tavsiye derim.
Fantastik filmlere bayılırım ama kitapları aynı zevki verir mi bilmem.
Harry Potter... Defalarca izledim. Repliklerini bile ezberledim sayılır.
Ben İskender Pala okumadım hiç, çok niyetlendim ama bir türlü başlayamadım ve gerçekten merak ediyorum. En son "Beyoğlunun en Güzel Abisi" ni okudum, polisiye. Fena değildi.
Kaiken' de güzel tavsiye derim.
Fantastik filmlere bayılırım ama kitapları aynı zevki verir mi bilmem.
Harry Potter... Defalarca izledim. Repliklerini bile ezberledim sayılır.
İyiyim çok şükür. Sabahtan beri derse giriyorum, boğazım ağrıyor...
bu sen misin:44::44: yoksa sen mi sandi? biri çimdiklesin benisöyle isiga gel de göreyim:82:
anlamadım
İyiyim çok şükür. Sabahtan beri derse giriyorum, boğazım ağrıyor...
Yusuf Hayaloğlu-Merhaba Nalan
şarkısını dinle benden sana gelsin
nereden bulduğumu sana özelden göndereyim canım, bir arkadaşın yayıncılık şirketi , hatta beğenirsin sen de katkımız olsun. :)ya gülüm nerden bulursun böyle güzel resimlerii
Klasikleri aldım ama hiç okuyasım yok. Acaba kitapları bir arada görünce mi heves geliyordu :44:.
Vadideki Zambak devam. Hiç olumlu yorum almadım bu kitapla ilgili olarak. Acaba çeviri sırasında bozulmamı oluyor bazı eserlerde?
Güzel bir eser olmasa klasiklere giremezdi değil mi?
iskender palanın 3kitabını okudum.
babilde ölüm istanbulda aşk ve Katre-i Matem
ikiside begenmedim. şöyledki kitabı neyle bitirecek diye merak ettti. konular bana birbirinden bagımsız geldi
isteyerek hiç okumadım. sırf iskender pala gibi büyük bir yazarı sevmiyorum dememek için ama begenmedim iki kitabınıda
dili bana çok agır geldi. konular kopuk kopuk geldi:26:
bende obviyus a tam katre-i matem i tavsiye edecektim; sen beğenmemişsin. zevkler farklı işte bende isterim ki okuduğum okuduğum kitap puzzle gibi olsun bana adeta dedektif gibi küçük ipucları vererek hevesimi taze tutsun
ve dağlar yankılandı da çok güzeldi tavsiye etmiştim galiba elimde bin muhteşem güneş de var yazarı hemen tüketmemek için bekletiyorum
bende obviyus a tam katre-i matem i tavsiye edecektim; sen beğenmemişsin. zevkler farklı işte bende isterim ki okuduğum okuduğum kitap puzzle gibi olsun bana adeta dedektif gibi küçük ipucları vererek hevesimi taze tutsun
ve dağlar yankılandı da çok güzeldi tavsiye etmiştim galiba elimde bin muhteşem güneş de var yazarı hemen tüketmemek için bekletiyorum
bunu okuyan var mı? kız kardeşim merak ediyor da :) alsak mı okusak mı?
nereden bulduğumu sana özelden göndereyim canım, bir arkadaşın yayıncılık şirketi , hatta beğenirsin sen de katkımız olsun. :)
Canım ben de klasik okumayı sevmezdim, ama inan bana o kadar kötü kitaplar okudum ki günümüzde yazılan; o yüzden diyorum ki iyi ki kalsikler var da kitap görüyor gözümüz. Şimdi ayda en az bir tane klasik okumaya özen gösteriyorum. Şu an Çanlar Kimin İçin Çalıyor diye bir klasiğe başladım ve beğendim.
Ama Vadideki Zambak burdaki arkadaşlarımızdan da pek iyi eleştiri almadı, benim de kitaplığımda okunmayı bekliyor. Yorumlardan sonra erteledikçe erteliyorum okumayı
Okuma sevenler için özel bir yılbaşı ağacı! :
bunu okuyan var mı? kız kardeşim merak ediyor da :) alsak mı okusak mı?
nereden bulduğumu sana özelden göndereyim canım, bir arkadaşın yayıncılık şirketi , hatta beğenirsin sen de katkımız olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?