Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben İskender Pala okumadım hiç, çok niyetlendim ama bir türlü başlayamadım ve gerçekten merak ediyorum. En son "Beyoğlunun en Güzel Abisi" ni okudum, polisiye. Fena değildi.

Kaiken' de güzel tavsiye derim.

Fantastik filmlere bayılırım ama kitapları aynı zevki verir mi bilmem .

Harry Potter... Defalarca izledim. Repliklerini bile ezberledim sayılır .

Son düzenleme:

evet polisiye de severim tavsiye ettiğin kitaplara bi bakıcam...tşk...

iskender palanın 3kitabını okudum.
babilde ölüm istanbulda aşk ve Katre-i Matem
ikiside begenmedim. şöyledki kitabı neyle bitirecek diye merak ettti. konular bana birbirinden bagımsız geldi
isteyerek hiç okumadım. sırf iskender pala gibi büyük bir yazarı sevmiyorum dememek için ama begenmedim iki kitabınıda
dili bana çok agır geldi. konular kopuk kopuk geldi:26:

İyiyim çok şükür. Sabahtan beri derse giriyorum, boğazım ağrıyor ...

geçmiş olsun. öğrencimisiniz

bunu okuyan var mı? kız kardeşim merak ediyor da :) alsak mı okusak mı?

ya gülüm nerden bulursun böyle güzel resimlerii
nereden bulduğumu sana özelden göndereyim canım, bir arkadaşın yayıncılık şirketi , hatta beğenirsin sen de katkımız olsun. :)

Canım ben de klasik okumayı sevmezdim, ama inan bana o kadar kötü kitaplar okudum ki günümüzde yazılan; o yüzden diyorum ki iyi ki kalsikler var da kitap görüyor gözümüz. Şimdi ayda en az bir tane klasik okumaya özen gösteriyorum. Şu an Çanlar Kimin İçin Çalıyor diye bir klasiğe başladım ve beğendim.
Ama Vadideki Zambak burdaki arkadaşlarımızdan da pek iyi eleştiri almadı, benim de kitaplığımda okunmayı bekliyor. Yorumlardan sonra erteledikçe erteliyorum okumayı

evet zevkler işte.. dağlar yankılandıyı kitapçıda bulamadım. bakalım inşALLAH bu hafta sonu bulurum :)

okumasın bence zaman kaybı gibi biraz
gerçi kardeşinin tarzını bilemiyorum ama aşk acısı çeken birine daha çok uyacak bi kitap bu
ben beğenmemiştim

Vadideki Zambak için yapılan olumsuz eleştiriler benim merakımı arttırdı açıkçası kitap İstanbul'da değil de yanımda olsa okuyacağım o kadar merak ettim acaba bu kitaptan çok söz edilmesinin sebebi bütün olumsuz eleştiriler mi reklamın iyisi kötüsü olmaz

bu arada hayvan çiftliği 81deyim. okursam biter 1-1,5 saate ama okursam

canım bu kitap bir de buna benzeyen bir tane daha kitabı var galiba bu adamın o kitap, sonracığıma kahraman tazeoğlunun kitapları alınıp okunmasına gerek yok çünkü internette her yer kitabın içindekiler dolaşıyor. daha dolu bir kitap okuyabilir ona ayıracağı vakitle

sarrah jio nun 3 kitabınıda eşime aldırdım 24 aralıkta getirecek inş. kendisine netten sipariş verirken rica etim benimkileride alıverdi
yağmur sonrası
mart menekşeleri
bögürtlen kışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…