iskender palanın 3kitabını okudum.
babilde ölüm istanbulda aşk ve Katre-i Matem
ikiside begenmedim. şöyledki kitabı neyle bitirecek diye merak ettti. konular bana birbirinden bagımsız geldi
isteyerek hiç okumadım. sırf iskender pala gibi büyük bir yazarı sevmiyorum dememek için ama begenmedim iki kitabınıda
dili bana çok agır geldi. konular kopuk kopuk geldi:26:
bab,lde ölüm istanbulda aşkı hiç sevmedim yarım bıraktım ama
efsane, od ve şah sultanı çok sevdim şiddetle öneririm
bunların dillri gayet sade
sarrah jio nun 3 kitabınıda eşime aldırdım 24 aralıkta getirecek inş.kendisine netten sipariş verirken rica etim benimkileride alıverdi
yağmur sonrası
mart menekşeleri
bögürtlen kışı
sarrah jio nun 3 kitabınıda eşime aldırdım 24 aralıkta getirecek inş.kendisine netten sipariş verirken rica etim benimkileride alıverdi
yağmur sonrası
mart menekşeleri
bögürtlen kışı
mart menekşelerini okudum ben de.. eve gidince akşam böğürtlen kışı'na başlıcam inşallah
annem bu kitapları çok severek okudu ve o kadar çok övüyor ki merak ediyorum
yağmur sonrası
mart menekşeleri
bögürtlen kışı
süperrrr hepsi birbirinden güzel
ama ben en çok yağmur sonrasında ağlamıştım sanırsam
merhaba nalanlar
bunu okuyan var mı? kız kardeşim merak ediyor da :) alsak mı okusak mı?
nereden bulduğumu sana özelden göndereyim canım, bir arkadaşın yayıncılık şirketi , hatta beğenirsin sen de katkımız olsun. :)
Canım ben de klasik okumayı sevmezdim, ama inan bana o kadar kötü kitaplar okudum ki günümüzde yazılan; o yüzden diyorum ki iyi ki kalsikler var da kitap görüyor gözümüz. Şimdi ayda en az bir tane klasik okumaya özen gösteriyorum. Şu an Çanlar Kimin İçin Çalıyor diye bir klasiğe başladım ve beğendim.
Ama Vadideki Zambak burdaki arkadaşlarımızdan da pek iyi eleştiri almadı, benim de kitaplığımda okunmayı bekliyor. Yorumlardan sonra erteledikçe erteliyorum okumayı
bab,lde ölüm istanbulda aşkı hiç sevmedim yarım bıraktım ama
efsane, od ve şah sultanı çok sevdim şiddetle öneririm
bunların dillri gayet sade
yağmur sonrası ilk kitabıymıs bende ondan başlıycam bakalım okumaya cok merak ediyorum hepsi birbirinden güzelmiş cok tavsiye aldım
okumasın benceZaman kaybı gibi biraz
gerçi kardeşinin tarzını bilemiyorum ama aşk acısı çeken birine daha çok uyacak bi kitap bu
ben beğenmemiştim
[sıze=2]canım bu kitap bir de buna benzeyen bir tane daha kitabı var galiba bu adamın o kitap, sonracığıma kahraman tazeoğlunun kitapları alınıp okunmasına gerek yok çünkü internette her yer kitabın içindekiler dolaşıyor. Daha dolu bir kitap okuyabilir ona ayıracağı vakitle[/sıze]
sağ olun kızlar...
Canım hiç gerek yok bu kitabı okumaya bence. Adam sayfa başında yazdıklarını ara ara yeniden yazmış. Böyle kitaplara denk gelince kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum
...
Vampir Akademisi'ni okuyanlar huuu, filmi çıkıyormuş
[video]http://www.sinemalar.com/film/219115/vampire-academy?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info_sinemalar_facebook[/video]
ben VA serisini tamamlayamadım yahuçok da istiyorum ama biraz göz yoruyor bilgisayardan :44:
Vampir Akademisi'ni okuyanlar huuu, filmi çıkıyormuş
[video]http://www.sinemalar.com/film/219115/vampire-academy?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info_sinemalar_facebook[/video]
oyuncular hayal kırıklığı yaratmıştı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?