Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bab,lde ölüm istanbulda aşkı hiç sevmedim yarım bıraktım ama

efsane, od ve şah sultanı çok sevdim şiddetle öneririm

bunların dillri gayet sade

sarrah jio nun 3 kitabınıda eşime aldırdım 24 aralıkta getirecek inş. kendisine netten sipariş verirken rica etim benimkileride alıverdi
yağmur sonrası
mart menekşeleri
bögürtlen kışı

mart menekşelerini okudum ben de.. eve gidince akşam böğürtlen kışı'na başlıcam inşallah

sarrah jio nun 3 kitabınıda eşime aldırdım 24 aralıkta getirecek inş. kendisine netten sipariş verirken rica etim benimkileride alıverdi
yağmur sonrası
mart menekşeleri
bögürtlen kışı

annem bu kitapları çok severek okudu ve o kadar çok övüyor ki merak ediyorum

mart menekşelerini okudum ben de.. eve gidince akşam böğürtlen kışı'na başlıcam inşallah

bakalım bende arka arkaya hepsini okuycam ilk kitabından başlayarak cok övdüler
annem bu kitapları çok severek okudu ve o kadar çok övüyor ki merak ediyorum

bende cok merak ediyorum ocak ayını bu 3 kıtaba ayırdım bu kitaplar bitmeden başka kitaba başlamıycam şimdi bi kıtaba basladım yarım Allah de ötesini bırak bunu bitirip iskender pala şah sultana başlıycam 2 yıl önce başlamıstım yarım bıraktım tekrar okuycam bakalım

yağmur sonrası
mart menekşeleri
bögürtlen kışı

süperrrr hepsi birbirinden güzel
ama ben en çok yağmur sonrasında ağlamıştım sanırsam

merhaba nalanlar

şu mesajı görmeyi nasıl özlemişim anlatamam. gir çık bak bir sayfa muhabbet ya dönmüş ya dönmemiş, susak susak oturduk Sör sen yokken

canım hiç gerek yok bu kitabı okumaya bence. adam sayfa başında yazdıklarını ara ara yeniden yazmış. böyle kitaplara denk gelince kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum

lisede ben de öyleydim Yas. ama şimdi klasikler benim gözümde garanti kitaplar. başta Dosto olmak üzere tüm klasikleri beğeniyorum neredeyse
bab,lde ölüm istanbulda aşkı hiç sevmedim yarım bıraktım ama

efsane, od ve şah sultanı çok sevdim şiddetle öneririm

bunların dillri gayet sade

bu üçlü benim de favorim.

okumasın bence Zaman kaybı gibi biraz
gerçi kardeşinin tarzını bilemiyorum ama aşk acısı çeken birine daha çok uyacak bi kitap bu
ben beğenmemiştim

...

Canım hiç gerek yok bu kitabı okumaya bence. Adam sayfa başında yazdıklarını ara ara yeniden yazmış. Böyle kitaplara denk gelince kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum

...
sağ olun kızlar

Vampir Akademisi'ni okuyanlar huuu, filmi çıkıyormuş
[video]http://www.sinemalar.com/film/219115/vampire-academy?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info_sinemalar_facebook[/video]

[video]http://www.sinemalar.com/film/219115/vampire-academy?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info_sinemalar_facebook[/video]

ben VA serisini tamamlayamadım yahu çok da istiyorum ama biraz göz yoruyor bilgisayardan :44:

oyuncular hayal kırıklığı yaratmıştı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…