- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
..............................
Topik topik gezmeye başlamışsın yine
Meraklı kitap kurdu seni
Bu arada Sör'ümüz bu yıl enlere damgasını vuracak gibi, her kategoride aday maşallah
bdv olmadan olmuyorher kategorıde yokum yahu
geçen yıl her konuya vakıf kk üyesi seçilmiştim
Gerçekten mi?
Bu yıl da en ısınılmayan, en asabi, en gıcık kk iyei falan seçilirsin heralde bu gidişle
nıyeki naptım?çekemeyen çoksa ne yapayım
Vadideki Zambak için yapılan olumsuz eleştiriler benim merakımı arttırdı açıkçasıkitap İstanbul'da değil de yanımda olsa okuyacağım o kadar merak ettim acaba bu kitaptan çok söz edilmesinin sebebi bütün olumsuz eleştiriler mi reklamın iyisi kötüsü olmaz
bu arada hayvan çiftliği 81deyim. okursam biter 1-1,5 saate ama okursam
hiçbir şey olmaz
Olmaz bence de
Çekemeyen varsa kendi kaybeder :108:
Çalıkuşu' nu yeniden okuyunca fark ettim ki, dizinin romanla hiç ilgisi yok
Evet hem de hiç, bi kerem Kamran sarışın olcaktı ya
Ama dizi iyi bana göre, tam Çalıkuşu değil ama izlenebilir
Canım benim geçmiş olsun hala bitmedi mi bu hastalık merediyazılanları okuyorum okuyorum fakat bir türlü yazamıyorum, bu grip iyice salladı beni :2: kar da atıştırmaya başladı , çok soğuk çok
Asıl benim kör gözlüğümden çünkü ekim listesini açıp bakmıştım ama orda yazan dana kadar bilgeleri görmemişimAma suç bende sana söylemem lazımdı
Neyse bu ay bizi hoşgörsün arkadaşlarımız
Sosişim evet yakınlarda okumuş biri olarak alakaya maydanoz dizi ama Kamran herşeye değerÇalıkuşu' nu yeniden okuyunca fark ettim ki, dizinin romanla hiç ilgisi yok
sosum adamlar yaprak dökümünden 6 ezon dizi yaptı olsun o kadar
Canım benim geçmiş olsun hala bitmedi mi bu hastalık meredi
Sosişim evet yakınlarda okumuş biri olarak alakaya maydanoz dizi ama Kamran herşeye değer
geçmedi Tiroşcan geldi mi gitmek bilmiyor :2:
Vampir Akademisi'ni okuyanlar huuu, filmi çıkıyormuş
[video]http://www.sinemalar.com/film/219115/vampire-academy?utm_source=player&utm_medium=referral&utm_campaign=player_info_sinemalar_facebook[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?