Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam bilgelerim, fotoğraf kursundan yeni geldim. Çok ilginç fotoğraflar çekmeye başladık
Sör bu arada laptopun başına gelene çok üzüldüm, geçmiş olsun

Burda da kar var

Sıcak çikolata, kahve ya da çay, yanında kurabiyeler ve elimde kitabım İşte böyle bir tablo çizeceğim birazdan

lavin sana soracağım ama unutuyorum hani etkinlikler oluyor ya kış okumları yaz okumaları falan diye böyel puanlı. sör falan konuşsakta konumuzun içinde puanlu kış etkinlği oluştursak nası olur. ben hiç kayılmadım bilgim yok ama senin katıldığını biliyorum bilgi veriri misin

Tatlım sana linkini özelden gönderirim.

Bu bahsettiğim kitap bloglarının, ayrıca senin gibi blogu olmayan katılımcıların da katılabileceği bir etkinlik. Etkinliği bir arkadaşımız yönetiyor, fikir annesi de o. Bazı kategoriler oluyor, sen o kategorilere uygun kitap okudukça puan kazanıyorsun. Örneğin;

İçinde Renk adı olan kitap-10 puan
Yasaklı bir kitap-15 puan
bir serinin üç kitabı-30 puan

Ayrıca tabi belli bir başlangıç ve bitiş tarihi oluyor. Okuma yarışması bir nevi. Burda da yaparsak katılmaya çalışırım.

anladım canım çok teşekkür ederim. bi bakalımbakalım

slm bilgeler çalıkuşu 154. sayfadayım kamrana ağzıma geleni saydım yaaaa uyuz nolcakkkk

iyi akşamlar bilgeler
beğeneceğinizi düşündüğüm bir videoyu paylaşıyorum

[video]http://www.viplay.com/kategori/eglence/reklam-filmleri/opucuk-kavgasi_24876[/video]

Günaydın kızlarr

Benim mesai başladı, sendromsuz pazartesiler hepimize.

Dün akşam sürpriz misafirlerimiz oldu, yani akşam da hayal ettiğim gibi kitap okuyamadım. Zaten erken yatıyorum, 10 sayfa okuyup yattım. İki günlük performans bu yani

Bugün de iş çıkışı arkadaşa gidiyorum, eve gelip jet hızıyla yemek yapıp sonrasında kitap okuyacağım.

Zaman hiç yetmiyor hiçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…