- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Gözler sağlamsa sorun olmaz.
Benimkiler mütemadiyen sukoyveriyorlar da...
hahaahaayyy selam tatlııımmm...
bir başlıkta daha buluştuk
valla eskiden sağlamdı.. e bizim meslek malum sağlam kalması mümkün mü?? e bende de inat sağolsun gözlük de kullanamıyorum yani bildiğin kör yaşıyorumama seviyorum da..
ama eskiden her gece geç saate kadar okurdum 4 saat uyku bile yeterdi şimdi yapamıyorum böyle bayılıp kalıyorum ondan oluyor daha çok.. yaşlanıyorum galiba :26:
yok canım götürmüyo
sizin bölüm bu yıl mı açılmıştı?
varsa çıkmış sorulara bi bak
atacaksan da 5erli at
canım insan kaynaklarına yazıldım bayadır var ya bu bölüm
Kolay gelsin, başarılar diliyorum efenim...
Ben her zaman okuyan bir tip oldum ama okuduğum şeyler zaman zaman değişiyor. Farklı alanlara yoğunlaşabiliyorum. Her ne kadar bilgelerin okuma hızına yetişemesemde ben bu konuyu bulduğuma çok sevindim.
Bizim konuyuda ihmal etmeyelim ama, zaten talep az balım...
aslında hedefim yüksekti dil olmayınca yüksek olmadı deyip önlisansa dönüş yaptım
alanımda veya aile danışmanlığında yükseği çok istiyorum ama kahretsin ki dil yok
Dil eğitimimizde sıkıntı var maalesef ama hallolmayacak diye bir kaide yok. Ben bir yıl boyunca sürekli İngilizce makale okuyup çeviri yapmıştım, hem seminerimi hazırladım, hem yayınım oldu hemde dili geçtim.
Dersanaye gidip metodik çalışmaktansa okuyarak kendimi geliştirmek benim için daha faydalı olmuştu.
Selam sör , sıkma canını sağlık olsun yanlış hatırlamıyorsam bir kaç ay önce almıştın değil mi ?Selam bilgeler laptopum bozuldu moralimle birlikte
Selam sör , sıkma canını sağlık olsun yanlış hatırlamıyorsam bir kaç ay önce almıştın değil mi ?
Umarım basit bir arızadır .
Kötü olmuş umarım düşündüğün gibi değildir . 500 lira çok , 500 daha eklesen yenisini alırsın.Saol canim. Evet çok yeni kedinin yüzünden oldu gece istemis laptopa. Ustu kapaliydi halbuki minder vardi üstünde ondan akmis. Çok zor nurlum sorun anakartsa eger 500 falan fiyati
Kötü olmuş umarım düşündüğün gibi değildir . 500 lira çok , 500 daha eklesen yenisini alırsın.
Kedide çiş yapacağı yeri bulmuş , aksilik
nasılsınız sos hanım
hiç selam sabah yok bu ara
Saol canim. Evet çok yeni kedinin yüzünden oldu gece istemis laptopa. Ustu kapaliydi halbuki minder vardi üstünde ondan akmis. Çok zor nurlum sorun anakartsa eger 500 falan fiyati
500 canim. Laptop zaten bin TL. Aynen buldu.
bilgeler e kitap okumak hakkında ne düşünüyorsunuz? bana hiç keyif vermiyor ya
lolik lolik lolik
biz aynı anda hiç girmedik sanırım bu aralar. yoksa selamsız olur muTiroşcanı da görmüyorum bu ara hiç.
ay zaten bir acayibim öyle boş boş takılıyorum.
sen nasılsın alıştın mı okuluna?
Sör geçmiş olsun ya. inşallah ucuz ve çabuk halledilecek bir şeydir
bilgeler e kitap okumak hakkında ne düşünüyorsunuz? bana hiç keyif vermiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?