İyi akşamlar
Siyah, sayfa 300'deyim. Çok ağır gidiyorum bu aralar
slm bilgeler çalıkuşu 154. sayfadayım kamrana ağzıma geleni saydım yaaaa uyuz nolcakkkk
Günaydın kızlarr
Benim mesai başladı, sendromsuz pazartesiler hepimize.
Dün akşam sürpriz misafirlerimiz oldu, yani akşam da hayal ettiğim gibi kitap okuyamadım. Zaten erken yatıyorum, 10 sayfa okuyup yattım. İki günlük performans bu yani
Bugün de iş çıkışı arkadaşa gidiyorum, eve gelip jet hızıyla yemek yapıp sonrasında kitap okuyacağım.
Zaman hiç yetmiyor hiçç
günaydın kızlar
hayırlı sabahlar..
kuşlar cehennemded eşarkı söylermi kitabını bitirdim.. esir kampında yaşanan bir aşk hikayesiydi..
ama ben begenmedim.. çok fazla esirlerle ilgili kitap okumuştum bu çok yetersiz kaldı yanlarında.. bir leyla.. bir bin muhteşem güneş olamadı gözümde.. ayrıca cinsel içerik çok şey vardı içinde.. ben begenmedim
şimdide mart menekşeleri var.. kitap 336 sayfa.. dün başladım ve şuan 238 sayfadayım.. çok sürükleleyici.. begendim.. herzaman aşk kazansın[SUB][/SUB]
günaydınlarrrrr
yoğun bi haftasonu geçirdim çok okuyamadım kitapcağızımı
Beyoğlunun en güzel abisi sayfa 81
karlı, yağmurlu ve soğuk havalarda dışarı çıkmaktan nefret ediyorum
günaydın kızlar
hayırlı sabahlar..
kuşlar cehennemded eşarkı söylermi kitabını bitirdim.. esir kampında yaşanan bir aşk hikayesiydi..
ama ben begenmedim.. çok fazla esirlerle ilgili kitap okumuştum bu çok yetersiz kaldı yanlarında.. bir leyla.. bir bin muhteşem güneş olamadı gözümde.. ayrıca cinsel içerik çok şey vardı içinde.. ben begenmedim
şimdide mart menekşeleri var.. kitap 336 sayfa.. dün başladım ve şuan 238 sayfadayım.. çok sürükleleyici.. begendim.. herzaman aşk kazansın[SUB][/SUB]
vee kitabım bitti..
mart menekşeleri bitti.. güzel kitap begendim
kuşlar cehennem de şarkı söyler mi? bu kitabı bende okudum leyla ve muhteşem güneşle kıyaslanmaz ama ben yine de beğendim
savaş kitaplarını seviyorsan incir kuşları,22 biritanya yolunu da oku ve sarah jıo nun yağmur sonrasını okursan oda savaşla ilgili ve bence mart menekşelerinden daha güzel
Aslında bende bu tip kitaplar okumak istiyorum ama dayanamazmışım gibi geliyor. Çok üzülüyorum gerçekten...
.
Maşallah, bilgelerin hızına yetişilmiyor. Darısı çantamda beni bekleyen "Vadideki Zambak" ın başına ...
benim şu an elimde ''kürk mantolu madonna'' var kitap sayfa ben 47.sayfadayım bu kitabı neden daha önce okumadım diyorum
bekleyen kitaplarım ''ateş böceği yolu,böğürtlen kışı,çalınmış hayat,histeri, aynalar koridorunda aşk...... sürekli alıyorum
oku oku bence.. ben mesela elime ne gelse onu okumaya çalışıyorum. bir ara polisiye romanlara sarmıştım. ahmet ümit baya okumuştum
bu ay dereceye girmek istiyordum ama bi baktım 4 5 kitap okuyanlar varbu ay yine olmayacak sanırım açıköğretim sınavlarım var akşamları ona bakıyorum. bakmasan daha iyi olurdu belki
kuşlar cehennem de şarkı söyler mi? bu kitabı bende okudum leyla ve muhteşem güneşle kıyaslanmaz ama ben yine de beğendim
savaş kitaplarını seviyorsan incir kuşları,22 biritanya yolunu da oku ve sarah jıo nun yağmur sonrasını okursan oda savaşla ilgili ve bence mart menekşelerinden daha güzel
benim şu an elimde ''kürk mantolu madonna'' var kitap sayfa ben 47.sayfadayım bu kitabı neden daha önce okumadım diyorum
bekleyen kitaplarım ''ateş böceği yolu,böğürtlen kışı,çalınmış hayat,histeri, aynalar koridorunda aşk...... sürekli alıyorum
bnde geçen sene kpss hazırlanırken ayda 1tane anca okuyordum. işe de gidiyordum. onun için kitap okumaya pek vakit ayıramıyordum.ben de bari Sinekli Bakkal' a başlayayımkpss çalışmalarına da başlayabilirsem çok iyi olacak
Hepinize gelsin...
[video=youtube;xmtOYW2Ik1M]http://www.youtube.com/watch?v=xmtOYW2Ik1M[/video]
ben de bari Sinekli Bakkal' a başlayayımkpss çalışmalarına da başlayabilirsem çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?