Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın kızlar
hayırlı sabahlar..

kuşlar cehennemded eşarkı söylermi kitabını bitirdim.. esir kampında yaşanan bir aşk hikayesiydi..
ama ben begenmedim.. çok fazla esirlerle ilgili kitap okumuştum bu çok yetersiz kaldı yanlarında.. bir leyla.. bir bin muhteşem güneş olamadı gözümde.. ayrıca cinsel içerik çok şey vardı içinde.. ben begenmedim

şimdide mart menekşeleri var.. kitap 336 sayfa.. dün başladım ve şuan 238 sayfadayım.. çok sürükleleyici.. begendim.. herzaman aşk kazansın[SUB][/SUB]

günaydınlarrrrr
yoğun bi haftasonu geçirdim çok okuyamadım kitapcağızımı
Beyoğlunun en güzel abisi sayfa 81

karlı, yağmurlu ve soğuk havalarda dışarı çıkmaktan nefret ediyorum

İyi akşamlar
Siyah, sayfa 300'deyim. Çok ağır gidiyorum bu aralar

Ağırda olsa hiç ilerlememekten iyidir. Son dönemlerde bende hiç gelişme yok maalesef ...

slm bilgeler çalıkuşu 154. sayfadayım kamrana ağzıma geleni saydım yaaaa uyuz nolcakkkk

Erkekler her dem aynı demek ki, bunun dünü bugünü yok ...

Kolay gelsin efendim , bende hiçbirşeye doğru düzgün vakit ayıramıyorum. Üstelik bebeğimde yok. Yarın birgün anne olsam günlerim nasıl geçecek acaba? Gerçekten endişeliyim :26:...

Aslında bende bu tip kitaplar okumak istiyorum ama dayanamazmışım gibi geliyor. Çok üzülüyorum gerçekten ...

günaydınlarrrrr
yoğun bi haftasonu geçirdim çok okuyamadım kitapcağızımı
Beyoğlunun en güzel abisi sayfa 81

Güzel bir kitap, ben severek okudum. Yalnız o kitaptan sonra gözlerim hala kendine gelemedi ...

karlı, yağmurlu ve soğuk havalarda dışarı çıkmaktan nefret ediyorum

Bende ...

Son düzenleme:

kuşlar cehennem de şarkı söyler mi? bu kitabı bende okudum leyla ve muhteşem güneşle kıyaslanmaz ama ben yine de beğendim
savaş kitaplarını seviyorsan incir kuşları,22 biritanya yolunu da oku ve sarah jıo nun yağmur sonrasını okursan oda savaşla ilgili ve bence mart menekşelerinden daha güzel

KK' nın entel hanımlarını sevgiyle kucaklıyorum . Gününüz aydın, devamı neşeli olsun efendim ...

Son düzenleme:

incir kuşları ve yagmur sonrası listemde var. bakalım bulursam okuyacağım inşALLAH..
kuşlar cehennemde şarkı söyleri.. güzel kitap ama beklentilerime karşılık vermedi.. müstehcenliği hoşuma gitmedi
mart menekşeleride çok sürükleyici bir kitaptı. 1günde bitti..

benim şu an elimde ''kürk mantolu madonna'' var kitap sayfa ben 47.sayfadayım bu kitabı neden daha önce okumadım diyorum
bekleyen kitaplarım ''ateş böceği yolu,böğürtlen kışı,çalınmış hayat,histeri, aynalar koridorunda aşk...... sürekli alıyorum

Aslında bende bu tip kitaplar okumak istiyorum ama dayanamazmışım gibi geliyor. Çok üzülüyorum gerçekten ...
.

Maşallah, bilgelerin hızına yetişilmiyor . Darısı çantamda beni bekleyen "Vadideki Zambak" ın başına ...

oku oku bence.. ben mesela elime ne gelse onu okumaya çalışıyorum. bir ara polisiye romanlara sarmıştım. ahmet ümit baya okumuştum
bu ay dereceye girmek istiyordum ama bi baktım 4 5 kitap okuyanlar var bu ay yine olmayacak sanırım açıköğretim sınavlarım var akşamları ona bakıyorum. bakmasan daha iyi olurdu belki

Bu kitabı gerçekten merak ediyorum. Nasıl buldunuz? Birde konusu hakkında bilgi verebilirmisiniz :26:?

Canım, Allah zihin açıklığı versin .

ben de yağmur sonrasını daha çok beğenmiştimmmm

Kürt mantolu madonnayı altını çize çize okumuştum.

ben bir daha okuyacam sanırım bu kitabı..

""Bir ruh, ancak bir benzerini bulduğu zaman ve bize, bizim aklımıza, hesaplarımıza danışmaya lüzum bile görmeden, meydana çıkıyordu. Biz o zaman sahiden yaşamaya, ruhumuzla yaşamaya başlıyorduk."

çok begendiğim sözler vardı

Hepinize gelsin ...

[video=youtube;xmtOYW2Ik1M]http://www.youtube.com/watch?v=xmtOYW2Ik1M[/video]

ben de bari Sinekli Bakkal' a başlayayım kpss çalışmalarına da başlayabilirsem çok iyi olacak

ben de bari Sinekli Bakkal' a başlayayım kpss çalışmalarına da başlayabilirsem çok iyi olacak
bnde geçen sene kpss hazırlanırken ayda 1tane anca okuyordum. işe de gidiyordum. onun için kitap okumaya pek vakit ayıramıyordum.

Hepinize gelsin ...

[video=youtube;xmtOYW2Ik1M]http://www.youtube.com/watch?v=xmtOYW2Ik1M[/video]

bizde youtube yasagı var göremedim. yinede tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…