Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım Allah kavuştursun, ömürlük olsun ...

Allah kavuştursun
asker mi şehirdışında mı çalışıyo

sağolun kızlar.üniversitede tanışmıştık ailesiyle izmirde yasıyor ben kocaelideyim.şimdilik izmirde çalışıyor.kendi işini severek yapıyor fakat işverenden memnun değil ayrılabilir maaşını vermiyor ne yazık ki tek sorunumuz tek engelimiz iş.iş olayını hallettik mi evlenecegiz inşallahhh dua edin bizee çok ihtiyacımız varr senelerdir bekliyoruz:2::2: aynı sehirde olsak yine bu kadar kötü olmayacak ama farklı sehirlerdeyiz ne yazık ki

Son düzenleme:
behzat ç ye takıldım 2 gündür sabah akşam cinayet çözüyorum

bende ahmet ümit kawimde katile hayran kalmıştım

evet, özel gitar dersi veriyorum çocuklara. nıye sordun?

aaa cidden mi. sesinde güzeldir. ben o kadar çok sesim güzel olsun isterdimki herhalde geceli gündüzlü şarkı söylerdim

ALLAH kavuştursun. mesafe çok zor.. heleki çok sevip özleyince..
bu arada bende izmitenim :)

bonjur bilge lavin

Sokak Kedisi Bob ve onun maceraları adlı kitap güzel okumanızı tavsiye ederim.

saol canım. not alayım

Geçmiş olsun:2:

Çalışıyor musun peki? Ihlamur falan iç en azından şimdilik.

Çalışıyorum evet, yetiştirmem gereken işler olmasa gelmeyebilirdim ama mecburen gelmem lazım, sallama ıhlamur çayı içeyim bari o da uyku ve mayışıklık yapıyor ama napayım artık. Teşekkürler Lavin.

canım benim geçmiş olsun

Teşekkürler melocan

Herkese günaydın , keyifli bir gün geçirin
kayıtlarım pcde yok. bir arkadaşımın yaptığı parçayı yorumlayacagım, o zaman dınletırım sana. ama hepınıze olmaz
parça satılınca dinletirim

sende mi brütüs ? Aşkolsun Limona varda bize yohmu ? Bende isterim

Allah kavuştursun , bi an evvel izdivaç haberini paylaşırsın inşallah :123: :119:

Günaydın hasta olduğumdan kitap hiç okuyamadım, gece de hiç iyi uyuyamadım ağzım açık :2:
Hastalıklı bilge hayyal bildiriyor
çok geçmiş olsun , kendine dikkat et de sağlıklı Bilge Hayyal ol tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…