Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okumaya alışmak için prensip sahibi olmak gerekiyor. Hergün şu kadar sayfa okuyacağım diye kendinizi programlayacaksınız. Sizi sıkan kitapları okumaya çalışmayın, hemen bırakın, sizi sürükleyecek başka kitaplar okuyun. Kendinizi zorladığınızda başka sürükleyici kitaplarıda okumamaya başlıyorsunuz.

Kitap insanın canıdır, herşeyidir. Kitabım çocuklarım kibidir, sayfası buruştuğunda canım yanar.

merhabaaa
sağ altta alıntı ile cevapla var ya onun hemen yanında bi sekme daha var
alıntı yapmak istediğin insanların o sekmesine tıklıyosun.. en sonunda da konuya cevap ver deyince oluyo

oldu galiba teşekkürler bilgeler

canım benm bak begeğinde var. oku oda karnında senden faydalansın dımı
canan tan ın kitaplarını okudum. ama senin gibi mutlu bir evliliği olanı pek sarcak türden kitaplar değil
elif şafak AŞK kitabı çok güzel bir kitaptı aslında.. başları seni sıkıyor sanırım.
aynı işi yapıyoruz ara ara illaki müsait oluyoruz.. sen buralarda ol.. kitap okuma şevkin gelir. mesela ben ilk 3e gircem diye hedef koydum kendime bu ay.. ama bakıyorum yine geçmişler bni

Ben ayda bi kitap okumayla başlayayım da ilk 3-5 -10 umrumda değil valla kendime bi faydam olsun artık ama sen yaparsın canım ben güveniyorum sana evet canan Tan'ın gururlu kız, Amerika hayalleri, kavuşamayan aşk kitapları artık baydı beni, ama bende şimdilik bebek ve evlilikle ilgili bi kaç kitap okuyacam (inşallah tabi) sonrasında okuduğum bölümün sanat kitaplarına yönelecem sanırım, beni sarmıyor bu roman tarzı kitaplar dua et bana

teşekkürler bilgi için hemen göz atıyorum. sevdiğim bi yazar diğer kitaplarını secerek okudum bu da güzel gidiyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…