- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
Merhaba SörMerhaba bilgeler
Merhaba Sör
Ben bu ay daha hiç kitap almadım elime
Çok utanıyorum
ya ben de istiyorum bundan :113: :118:
yazık sana Tiroşcan
ben de o istediğini beğendim çok
Dimi yazık bana 9 gündür ilk tatilim tarih yazmaz 10 u geçerken uyandığımıama bugün oldu
canım aslında normalde ben de senin gibiyim de gece tuvalete taşındım bölük pörçük uyudum sanırım ondan böyle olduben hafta sonu bile 7 de ayaktayım. gıcığım kendime
Merhaba canım;
Alıntı ile cevapla seçeneğinin yanında küçük bir kutucuk var. Alıntı yapmak istediğin mesajlardaki kutucuğu seçiyorsun seçim yaptıktan sonra kutucukta tik beliriyor. Ardından "Konuya Cevap Ver" butonuna tıkladığında alıntıladığın tüm mesajlar karşına geliyor.
Selamlar...
merhabaaa
sağ altta alıntı ile cevapla var ya onun hemen yanında bi sekme daha var
alıntı yapmak istediğin insanların o sekmesine tıklıyosun.. en sonunda da konuya cevap ver deyince oluyo
Ne zaman heves edip okumaya başlasam sonu gelmiyor
Okuyup yarım bıraktığım kitapların sayısını hatırlamıyorum; ismini hatırladıklarım:
Yaban (Yakup Kadri Karaosmanoğlu) (70 li sayfalarda bıraktım)
Yüreğim Seni Çok Sevdi (Canan Tan) (son 15 sayfa kala, sıkılıp son 2 sayfasını okudum)
İZ (Canan TAN ) (70-80. sayfalarda bıraktım)
İnsan Nasıl İnsan Oldu ( Yabancı) ( 150-200. sayfalarda bıraktım (sanat kitabı)
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (Peyami Safa) (15-20. sayfalarında bıraktım)
Leyleklerin Uçuşu (J.C.Grange) (15-20 sayfalarında bıraktım)
Elif Şafak (AŞK) ( 40-50. Sayfalarda bıraktım)
Sevmekten Korkuyorum (Ahmet Günbay Yıldız) (60-70. sayfalarda bıraktım)
Bunlar sadece çok isteyip okumaya başladıklarım, daha ismini hatırlamadığım bir sürü kitap yarım..
Gördüğünüz gibi arkadaşlar; her türlü (polisiye-aşk-dram) o kadar çeşitli okudum kendime ait tarzı bulayım diye ama yok, ben kitap okurken zevk alamıyorum.. o kadar istiyorum ki adam gibi oturup bir kitabı tam bitirmeyi..Durum vahim anlayacağınız.. 23 yaşındayım toplam 4-5 kitap ancak bitirmişimdir.. :26: :26: :26:
canım benm bak begeğinde var. oku oda karnında senden faydalansın dımı
canan tan ın kitaplarını okudum. ama senin gibi mutlu bir evliliği olanı pek sarcak türden kitaplar değil
elif şafak AŞK kitabı çok güzel bir kitaptı aslında.. başları seni sıkıyor sanırım.
aynı işi yapıyoruz ara ara illaki müsait oluyoruz.. sen buralarda ol.. kitap okuma şevkin gelir. mesela ben ilk 3e gircem diye hedef koydum kendime bu ay.. ama bakıyorum yine geçmişler bni
sarah jio - böğürtlen kışı 150. sayfadayım:111:[/
böğürtlen kışı nasıl bir kitap okunacaklar listemde
Vera Ray 1933 yılının o karlı mayıs akşamında üç yaşındaki oğlu Daniel'ı son kez öptüğünü bilmiyordur. Her ne kadar oğlunu yalnız bırakma düşüncesinden nefret etse de hayatlarını devam ettirmek için çalışmak zorundadır. Tek avuntusu, gün ağardığında küçücük oğluna sarılacak olmasıdır. Ancak Vera geri döndüğünde karşılaştığı manzara, Daniel'ın boş yatağıdır. Bir de karlar içine gömülmüş olan oyuncak ayısı.
Seksen sene sonra Seattle yine mayıs ayında karlar altındadır. Köklü bir gazetede muhabir olan Claire Aldridge, bu doğaüstü olayı haber yapacaktır. Araştırmalarına devam eden Claire, küçük çocuğun bu zamana kadar sonuçlanmamış kaçırılma davasıyla karşılaşır. Evlat kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Claire, bu olayı çözmeye karar verir. Ancak çözdüğü her düğümün, onu Vera'yla olan bağlantısına yaklaştırdığından habersizdir…
kitabın arka kapak yazısı bu. kitapta hem geçmişten hem günümüzden bahsediyo. oğlu kaybolan bir anne var. bir de gazeteci kadın. 156. sayfadayım bugün akşam az okuyabildim ama çok sürükleyici okurken merak uyandıran bir kitap :))
ben de... :13:aynen öyle valla her akşam o kapıdan geçmeden yatamıyorummm
cehennem 70. sayfadayım
mrb bu kitabı ben de okudum :) ilginç bir kitap sonları biraz yordu beni ama yine de severek okudum. kitapta geçen bilgileri daha iyi anlamak için aşağıda paylaştığım siteyi inceleyebilirsiniz. ben hem okudum hem de arasıra nerelerden bahsediyo diye bakıyodum :)
Cehennem Görsel Rehber - Cehennem - Dan Brown'un Son Kitabı
Vera Ray 1933 yılının o karlı mayıs akşamında üç yaşındaki oğlu Daniel'ı son kez öptüğünü bilmiyordur. Her ne kadar oğlunu yalnız bırakma düşüncesinden nefret etse de hayatlarını devam ettirmek için çalışmak zorundadır. Tek avuntusu, gün ağardığında küçücük oğluna sarılacak olmasıdır. Ancak Vera geri döndüğünde karşılaştığı manzara, Daniel'ın boş yatağıdır. Bir de karlar içine gömülmüş olan oyuncak ayısı.
Seksen sene sonra Seattle yine mayıs ayında karlar altındadır. Köklü bir gazetede muhabir olan Claire Aldridge, bu doğaüstü olayı haber yapacaktır. Araştırmalarına devam eden Claire, küçük çocuğun bu zamana kadar sonuçlanmamış kaçırılma davasıyla karşılaşır. Evlat kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Claire, bu olayı çözmeye karar verir. Ancak çözdüğü her düğümün, onu Vera'yla olan bağlantısına yaklaştırdığından habersizdir
kitabın arka kapak yazısı bu. kitapta hem geçmişten hem günümüzden bahsediyo. oğlu kaybolan bir anne var. bir de gazeteci kadın. 156. sayfadayım bugün akşam az okuyabildim ama çok sürükleyici okurken merak uyandıran bir kitap :))
konu sürükleyiciye benziyor..listeme alayım bunu
bir psikiyatristin gizli defteri-gary smal-gigi vorgan sonunda bitirdim..tavsiye edebileceğim bir kitap
şimdi de aşkın meali -ibrahim ve hacer e başladım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?