Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın arkadaşlar
kitabımda 270. sayfadayım bugün bitebilitesi var ama akşam misafirim de var :26:

karlı istanbul'dan selamlar
Eki Görüntüle 891332

Yaptım, hadi yiyeylim sıcak sıcak
Neyse ben sizin yerinize hunharca yerim şimdi
yarasın yasoşuma
hala Sinekli Bakkal

Tanrının unutulan çocukları canım

Tünaydın hanımlar;

Yapmam gereken işler vardı bir süredir birikmiş, onlarla uğraşıyorum ...

İdrar Yolları enfeksiyonum nüksetti kahretin . Neyseki geçen yılki ilaçlarımı bir daha ihtiyacım olmaz diye atmamışım, son kullanma tarihleride geçmemiş. Umarım iyi gelirler.

Okuyorum sürekli ama siyasi ve dini içerikli kitaplar o yüzden birşey yazamıyorum maalesef. Vadideki Zambak' a başladığımda aranıza döneceğim.

Öpüyorum yanaktan ...

Grip kadar berbat bir hastalık yok. Bütün sosyal fonksiyonlarını sekteye uğratıyor insanın ...

Çok teşekkür ederim obiviyante. Gerçekten 4 gündür ağzımın tadı hiç yok, 5ten beri de uyanığım üşüyorum ağzım burnum yara. İyice hassaslaştım kar sesinden uyuyamadım :26:
Alaskalarda da yaşamıyorum gayet deniz seviyesine yakın olduğum halde durum bu
Sana da çok geçmiş olsun gerçi sen biliyorsundur yapacaklarını ama elinde imkan varsa maydanoz suyu iç.

Her ne kadar antibiyotik kullanımına karşı olsamda ilaçlarımı aldım umarım iyi gelir.

Söylediğini mutlaka deneyeceğim ama böyle giderse maydonozun suyunu içmekten ziyade demetini yemem gerekecek ...

Son düzenleme:
Her ne kadar antibiyotik kullanımına karşı olsamda ilaçlarımı aldım umarım iyi gelir.

Söylediğini mutlaka deneyeceğim ama böyle giderse maydonozun suyunu içmekten ziyade demetini yemem gerekecek ...

Mecbursun sen bir yerde antibiyotik almaya. Çok kötü bir hastalık annem de zaman zaman geçiriyor. Dikkat et.
Maydanoz suyunun etkisini görürsün umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…