Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba kızlar bu topiği yeni keşfettim:)
hayatımın her döneminde kitap mutlaka oldu ilgi alanlarım değişti sadece
kimi zman çalıkuşuyla ergen hayalleri kurdum , evlilik öncesi evlilik nedir ne değildir önce kitapla keşfettim
bebeğim oldu bakımı psikolojisi üni deyken romanlar vs.....
aranıza katılmak istiyorum bende
zorunlu olan şey 2 günde bir gelip rapor vermek sanırım
vede ilşk sayfada okuduğum kadarıyla siyasi dini kitap bildirimi konusu yapılmayacak

şu an elimde nutuk var bunu siyasi olarak kabul eder misiniz bilemeyeceğim ama okuyorum:)ilk bildirimimide yapmış olayım
eğer siyasi kategorinize giriyosa bahsetmem sadece bildirim yaprım hangi sayfada olduğumu ;
eğer nutuk bu kapsama girmiyorsa yazabilirim:)

şu an 22. sayfadayım:) ilk bildirimimide yapmış olayım

ve hangi kitap olursa olsun en sevdiğim şey sıcak bişeyler alıp elimede kalem alıp kitaplaı sindire sindire altını çizip not ala ala okumak :)
yada yatağa gömülüp gece yarılarına kadar kitap okumak:)

insan ancak yüreğiyle bakarsa bir şeyi iyi görür,iyi anlar.
Gözler bir şeyin özünü göremez........
Senin gülünü bu denli önemli kılan,onun için harcamış olduğun zamandır..........

merhaba kızlar Küçük Düşler Büyük Umutlar'ı okuyordum ama kuzenim bir kitap verdi emanet oldugu için ona basladım şimdi diğerine de devam edecegim

Merhaba aramıza hoşgeldin. İlk sayfayı okursan konumuzun kuralları orda yazıyor. En önemli kuralımız 2 günde bir konuya uğrayıp bildirim yapmak...
Nutuk'u biz de okumuştuk toplu olarak, siyasi kategoride değerlendirmedik onu

Çok güzel bir başlıkmış kitap okumak tek zevkim diyebilirim
Öyle böyle değil 400 sayfa olsun 3 günde bitiriyorum kitap dayandıramıyorum :))
Şuan ahmet ümit " beyoğlunun en güzel abisi " kitabını okuyorum
Biraz inceliyim sizlerden kitap tavsiyeleri alıyım

iyi geceler aldıgım kitapları yazıyım fikir olsun
1&Ekin Atalar & Selindirella (bitti çok güzel)
2&Gary Small & Bir Psikiyatristin Gizli Defteri
3&Dizüstü Edebiyatı & Atarlı Romantik
4&Forza Beşiktaş & Çarşı Geliyor
5&Keith Ablow & Psikopat
6&Canan Tan & Aşkın Şanal Halleri
Ve 7&Pc Dergisi

Merhaba bilgelerim, biliyorsunuz laptopum bozuldu
Bu ay veya sonraki aylar listeyi ustlenmek isteyen var mi? Telden gidiyorum nete yeni laptop alana kadar listeyi yapamayacagım maalesef

Merhaba bilgelerim, biliyorsunuz laptopum bozuldu
Bu ay veya sonraki aylar listeyi ustlenmek isteyen var mi? Telden gidiyorum nete yeni laptop alana kadar listeyi yapamayacagım maalesef

Merhabalar sörüm, laptobunun yapılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz, özledik seni.

Benim işlerim çok yoğun bu aralar, liste yapmayı da bilmiyorum ama gönüllü biri çıkmazsa yine de yapmaya çalışırım.

selam kızlar hayırlı sabahlar.
ve dağlar yankılandıya devam. aslında sadece elimde okuyamadım. haftf sonu baya yogundum. eğitimlerim başladı vs derken
selinnn seni burda çok güzel.
seve seve bekleriz buraya
piskolojik kitaplardan tavsiye ettiğin varmı. bende biraz piskolojiye yönelmek istiyorum :26:

Zülfü Livaneli-Mutluluk 148. sayfadayım.

keyfili okumalar. nasıl kitap bende okumak istiyorum

Günaydınlar bütün bilgelere

bebanın sınavları bitti, sonunda kendine gelebildi. burada yokken iki tane cenaze yaşadım, girmeye fırsatım olmadı, okulla ilgili durumlardan dolayı da zaman ayıramadım.
bilmiyorum hala listede miyim ama geri dönmek istiyorum ben, sizleri çok özledim :'(

sör dönmüşsün haberim yoktu (ölü gibiydim kaç haftadır)

Günaydın kızlar cuma günü Allah de ötesini bırak' ı bitirip yeni kitabıma başlarım diye düşünmüştüm ama evdeki hesap çarşıya uymadı c.tesi sırf temizlik yaptım akşamda yorgunluktan uyuyup sızmışım Pazar günü biraz okudum 20 sayfam kaldı bitireceğim inşş

günaydın herkese
eşimle birbirimize çok güzel yeni yıl hediyeleri aldık
o bana Melekler ve Şeytanların özel kutulu basımını aldı, resimlere baka baka okucaz daha anlamlı olcak
bi de Elif Şafak Aşk ı aldı
ben de ona kitaplık aldım kitaplık ihtiyacımız vardı kitaplarımız sığmıyodu.. ev de küçük o nedenle çok da büyük olmayan bi kitaplık aldım.. zaten ihtiyaç vardı eşim de bana hediye olarak al işte onu dedi

günaydınn bilgelerr
boleyne ara verdim ve
jojo moyes 'in - senden önce ben e başladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…