Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bilgeler merhaba..
Bugün gezdim dolaştım, eve yeni girdim..
Az sonra duş alıp kitabıma devam edeceğim..

hayırdır yaa en son ben yazmışım
nerde herkes
bu arada Küçük prens'i okuyorum çok şeker

ilk kitabı bitirdikten sonra koşa koşa gidip ikinciyi aldım.Sorun Bendeymiş yeni kitabım.

normalde bu tür kitaplar hiç tarzım değildir ama ne der bir İngiliz atasözü: kediyi öldüren meraktır.

(buradaki kedi:bkz. soslusarma)

Selam Bilgeler,

Mina Urgan Bir Dinazor`un Gezileri bitti :)

15 gün kadarcik yok olacagim. :) Tatil vakti gelmistir. :):):):):) Son dersimden de A aldim mi :) Keyfime diyecek yok. :)
Hepinize mutlu seneler bilgeler!

Yeni yil bizlere daha cok kitap okumak icin huzurlu zamanlar ayirmis olsun.
Hepinizin en büyük dilekleri bir bir gercek olsun.
En sevip de bulamadiginiz kitaplar ayaginiza gelsin. :)
Yeni yil bizlere cumbali bir ev nasip etsin.

merhaba bilgeler
2 ağır kitaptan sonra araya tess gerıtsen sığdırdım çerez gibi seviiyorum tarzını. yarın bitiririm sonrada savaş ve barışın 2.cildini okumayı düşünüyorum.

yaşar kemalin ince memed romanına baktım 2 d&r da bulamadım 1, cildini.belki paray kıyarsam 4 cilt bi arada var onu alırım kendinize iyi bakın

iyi geceler bilgeler derslere yoğunlaştığım için günde 20-30 sayfa anca okuyabiliyorum. markiz sayfa 294'teyim

slm kızlar dun baslayıp 172.sayfaya geldigim selindirella acilen evlenmem lazım adlı kitaptayım. uzun zamandır okurken bitmesin diyebilecigim kitap arıyordum ve dun buldum :)
pasaklı tanrıca yı andıran fakat Türk versiyonu gibi dahada guzel tek kelime ile anlatmak gerekirse akıcı, sürükleyici suprizlerle dolu ve cok komik:-D:-D:-D
ayrıca dun gine D&R kurbanı oldum bi poset kitapla cıktım oraya girince kendimi kaybediyorum resmen yaaaa.... neyse yazarım daha sonra aldklarımı....♥♥♥♥♥

hayırdır yaa en son ben yazmışım
nerde herkes
bu arada Küçük prens'i okuyorum çok şeker

aa benim en sevdiğim kitaptır küçük prens...

bu arada herkese mutlu pazarlar. ruhi mücerrette 235. sayfadayım. ehh malum tatil günü, kendimi sokaklara atmayı planlıyorum. biraz da akşam okurum herhalde.

selamlar

bu arada herkese mutlu pazarlar. ruhi mücerrette 235. sayfadayım. ehh malum tatil günü, kendimi sokaklara atmayı planlıyorum. biraz da akşam okurum herhalde.

ben de çoook sevdim

Ruhi mücerret Murat Menteş'in korkma ben varım ya da dublörün dilemmasına göre biraz daha düşük sanırım. En azından bana öyle geldi. Bakalım siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada mutlu pazarlar. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…