- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz-115.html
handem bak buraya da bildirim yap e mi
Ruhi mücerret Murat Menteş'in korkma ben varım ya da dublörün dilemmasına göre biraz daha düşük sanırım. En azından bana öyle geldi. Bakalım siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada mutlu pazarlar. : )
günaydın herkese
eşimle birbirimize çok güzel yeni yıl hediyeleri aldık
o bana Melekler ve Şeytanların özel kutulu basımını aldı, resimlere baka baka okucaz daha anlamlı olcak
bi de Elif Şafak Aşk ı aldı
ben de ona kitaplık aldımkitaplık ihtiyacımız vardı kitaplarımız sığmıyodu.. ev de küçük o nedenle çok da büyük olmayan bi kitaplık aldım.. zaten ihtiyaç vardı eşim de bana hediye olarak al işte onu dedi
Allah de ötesini bırak bittiSıra artık diğer kitaplarda
dublörün dilemması ve korkma ben varım efsane kitaplar benim gözümde, onların ardından gelen kitap için de şahsım adına çok büyük beklentilerim vardı. o yüzden belki biraz daha zayıf gelmiştir ama yine de herkese tavsiye edeceğim bir kitap.
günaydın, ayy ne güzel yeni yeni kitaplar. hayırlı olsun canım, allah muhabbetinizi artırsın
son zamanlarda ismini çok duyuyorum bu kitabın. nasıl acaba? güzel miydi?
Günaydınlar bütün bilgelere
bebanın sınavları bitti, sonunda kendine gelebildi. burada yokken iki tane cenaze yaşadım, girmeye fırsatım olmadı, okulla ilgili durumlardan dolayı da zaman ayıramadım.
bilmiyorum hala listede miyim ama geri dönmek istiyorum ben, sizleri çok özledim :'(
sör dönmüşsün haberim yoktu(ölü gibiydim kaç haftadır)
Selam Kızlar
İyi Haftalar
Ben haftasonu kitabı elime bile alamadımArtık hafta içi okumaya devam
Güzel okunulabilir sıkmadan anlatıyor ...İşlediği konularda güzelBen kendim için pay çıkarttım ama inş uygularım
Hangi kitabı okuyordun bircan
Bu sözü seviyordum. İngiliz atasözü olduğunu bilmiyordum.ilk kitabı bitirdikten sonra koşa koşa gidip ikinciyi aldım.Sorun Bendeymiş yeni kitabım.
normalde bu tür kitaplar hiç tarzım değildir ama ne der bir İngiliz atasözü: kediyi öldüren meraktır.
(buradaki kedi:bkz. soslusarma)
​Hoş geldin canım. Başınız sağ olsun bu arada. :'(Günaydınlar bütün bilgelere
bebanın sınavları bitti, sonunda kendine gelebildi. burada yokken iki tane cenaze yaşadım, girmeye fırsatım olmadı, okulla ilgili durumlardan dolayı da zaman ayıramadım.
bilmiyorum hala listede miyim ama geri dönmek istiyorum ben, sizleri çok özledim :'(
Merhaba bilgelerim, biliyorsunuz laptopum bozuldu
Bu ay veya sonraki aylar listeyi ustlenmek isteyen var mi? Telden gidiyorum nete yeni laptop alana kadar listeyi yapamayacagım maalesef
Bebaa naber ?Günaydınlar bütün bilgelere
güle güle kullanın kitaplığınızı , keyifle okuyun kitaplarınızı .günaydın herkese
eşimle birbirimize çok güzel yeni yıl hediyeleri aldık
o bana Melekler ve Şeytanların özel kutulu basımını aldı, resimlere baka baka okucaz daha anlamlı olcak
bi de Elif Şafak Aşk ı aldı
ben de ona kitaplık aldımkitaplık ihtiyacımız vardı kitaplarımız sığmıyodu.. ev de küçük o nedenle çok da büyük olmayan bi kitaplık aldım.. zaten ihtiyaç vardı eşim de bana hediye olarak al işte onu dedi
Elif Şafak - Firarperest okuyordum canım
Elif ŞAFAK 'ın Aşk kitabını büyük bir keyifle okudum ama Siyah Sütü okudum arkadaşım vermişti ama o kadar etkilemedi beni Firarperest nasıl ? Konu olarak
bebişkoooo canım özledik seni hoş geldin
başınız sağ olsun Allah sabır versin canım. okul mokul durumları da iyidir inşallah
​Hoş geldin canım. Başınız sağ olsun bu arada. :'(
Bebaa naber ?
Allah sabır versin , mekanları cennet olsun .
hallettin mi sorunlu olanları?
Özletme kendini , öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?