Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi haftalar bilgeler... Bu ara hiç kitap okuyamıyorum çakılı kaldım aynı kitapta. hem de bu kadar güzel kitaba haksızlık ettiğimin farkında olarak kendime gıcık oluyorum. :26:

Ruhi mücerret Murat Menteş'in korkma ben varım ya da dublörün dilemmasına göre biraz daha düşük sanırım. En azından bana öyle geldi. Bakalım siz ne düşünüyorsunuz? Bu arada mutlu pazarlar. : )

dublörün dilemması ve korkma ben varım efsane kitaplar benim gözümde, onların ardından gelen kitap için de şahsım adına çok büyük beklentilerim vardı. o yüzden belki biraz daha zayıf gelmiştir ama yine de herkese tavsiye edeceğim bir kitap.

günaydın, ayy ne güzel yeni yeni kitaplar. hayırlı olsun canım, allah muhabbetinizi artırsın

Allah de ötesini bırak bitti Sıra artık diğer kitaplarda

son zamanlarda ismini çok duyuyorum bu kitabın. nasıl acaba? güzel miydi?

Güzel okunulabilir sıkmadan anlatıyor ...İşlediği konularda güzel Ben kendim için pay çıkarttım ama inş uygularım

bebişkoooo canım özledik seni hoş geldin
başınız sağ olsun Allah sabır versin canım. okul mokul durumları da iyidir inşallah

merhaba bilgeler

tess geritsen ölümcül virus kitabını bitirdim.diğer tess kitaplarından farklı olarak biraz romantizm vardı. hoşuma gitti.

savaş ve barış 2. cilde başladım.çok zor okunuyor. bi adamın 4 tane adı olurmu karakterleri karıştırıyorum.şu rus edebiyatının zor okunmasının tek sebebi o gereksiz uzun isimleri.

size iyi haftalar

Merhaba bilgeler,
Çok yazışmışsınız galiba, okuyamadım.
Bana bir şey diyen var mı geçmiş sayfalarda?

Yeni kitabım: Shelley Freydont - SUDOKU CİNAYETİ / 21. sayfadayım

Bu sözü seviyordum. İngiliz atasözü olduğunu bilmiyordum.

İmza: İkinci Meraklı Kedi Gülümsün (Bakın dayanamadım geçmiş sayfaları okudum gene. )

​Hoş geldin canım. Başınız sağ olsun bu arada. :'(

Merhaba bilgelerim, biliyorsunuz laptopum bozuldu
Bu ay veya sonraki aylar listeyi ustlenmek isteyen var mi? Telden gidiyorum nete yeni laptop alana kadar listeyi yapamayacagım maalesef

Merhaba sör, liste yapmayı bende bilmiyorum ama yapan olmazsa bende yapmaya çalılırım yardımınla .
Sıkma canını olana çare yok , kötü oldu ama hayırlısı deyip geçmeye çalış canım .
alırsın yakında daha güzelini , kampanyalar oluyor bazen belki daha uygun fiyata bile bulabilirsin yeni yıl indirimi falan olursa.
Bebaa naber ?
Allah sabır versin , mekanları cennet olsun .

hallettin mi sorunlu olanları?
Özletme kendini , öpüyorum seni

güle güle kullanın kitaplığınızı , keyifle okuyun kitaplarınızı .

aklıma geldi
Yemek takımı almak istiyordum , bi gün avm deyiz bi mağazaya girdik eşim , hadi beğen yemek takımını sana evlilik yıldönümü hediyem demişti

Son düzenleme:
mrblr ya yenı kıtaplarımdan ıkısı bıttı hergun bırını okudum sımdı ıkı kıtap arasında kaldım
Gary Small & Bir Psikiyatristin Gizli Defteri nemı
yoksa Keith Ablow & Psikopat a mı baslamalıyım
okuyanlar varsa lutfen tavsıye alabılırmıyım
daha once hıc psıkolojık gerılım kıtap okumadım :18::18:

selam bilgeler ve sör herkese iyi akşamlar
Debbıe Macomber- Deniz feneri yolu bitirdim,bir ara cedar cove de yaşıyormuşum gibi geldi :))))))))
şimdide Elif şafak -ustan ve ben ' e başladım

bebişkoooo canım özledik seni hoş geldin
başınız sağ olsun Allah sabır versin canım. okul mokul durumları da iyidir inşallah

ben de sizi özledim tatlım, çok teşekkür ederim. okulum kötü gidiyordu geride kaldı inş bundan sonra düzelecek
sen nasılsın geçmişi okuyamadım neler yaptın bakayım?

​Hoş geldin canım. Başınız sağ olsun bu arada. :'(

hoşbuldum gülüm, çok teşekkür ederim

Bebaa naber ?
Allah sabır versin , mekanları cennet olsun .

hallettin mi sorunlu olanları?
Özletme kendini , öpüyorum seni

iyi diyelim iyi olalım canım, sen nasılsın?
amin, huzur içinde yatsınlar inşallah. okulu toparlamaya çalışıyorum pek güzel gitmiyordu çok bunaldım. bundan sonrakiler umarım daha iyi olacak. yok yok buradayım artık, döndüm okumaya :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…