Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

şu an pargalı ve hatıceyı okuyorum demet altınyeleklıoglunun kıtabı 278 . sayfadayım tarıhı kıtaplar okumayı sevıyorum

şimdilik gayet güzel gidiyor canım
bitirince kesin daha net bişey söylerim inşallah

deprem oldu antalyada çok korktuk :26:
Allah şükür bir şey olmadı :129:

geçmiş olsun canım

nabersiniz sevgili bilgeler

yahu ben yeni bilgelerimizin çoğunu tanımıyorum, uzun zamandır yok idim onlar da beni tanımıyor. hepiniz hoşgelmişsiniz. denk gelip hepinizle tanışmak istiyorum keza meraklıyımdır. (koş yetiş gülümsün )

eski bilgelerimize de selam vereyim, evdeyim kızlar anne şımartması altındayım.

merhabalar bende iskender pala katre-i matem i okudum çok beğenmiştim. Efsaneyide aldım

evet bende ukitabı yeni buldum birkaç takas isteği geldi. hatta o yüzden kürk mantolu madonnayı tekrar okudum belki takas yaparım

bu arada bende şifayı kaptım bilgeler.2 gün kafamı kaldıramadım.kendinize iyi bakın.

dün gece rüyamda böğürtlen kışı'nı alıyordum cok istiyorum onu almayı ilk 2 kitabını aldım ama okuyamadım daha.Onu da alacagım en yakın zamanda

nutuk 210. sayfadayım
o günleri atatürktn dinlemek ok etkileyici
vede o kadar nazik bi dil kullanmışki bu kadar kibar bir şekilde kızmak sinirlenmek olabilirdi ancak

Son düzenleme:

Kızlar merhaba
bende buldum ukitabı ama biraz karışık geldi takasyolu nu keşfettim bir de tavsiye ederim kullanımı çok basit bir site Elif Şakaktan Aşk ı takasladım onu yeni okumaya başladım okudukça aktaracağım kızlar bu tarz sitelerle yeni kitap almak yerine okuduklarımızı değişmek çok mantıklı değil mi ?

Selam bilgeler kurstan şimdi geldim
Bir sonraki çekim mekanımız belli oldu, Balat'a gidiyoruz
Sultanahmette pek güzel bişey çekememiştim

Elif Şafak kitapları bende hep aynı etkiyi bırakır şaşkınlık ve buruk bir gülümsemeyle birlikte. ve bu kitap uzun bir süre sonra, beni en çok doyuran kitaplardan biriydi. tavsiye ederim.

Elif Şafak kitapları bende hep aynı etkiyi bırakır şaşkınlık ve buruk bir gülümsemeyle birlikte. ve bu kitap uzun bir süre sonra, beni en çok doyuran kitaplardan biriydi. tavsiye ederim.

selam
sosum Elif Şafak'ın Aşk ve Baba ve Piç ini okudum
(şemspare'yi de okudum da o roman değil)
aynen dediğin gibi hem şaşırdım hem de gülümsediim sonunda....
hep niyetleniyorum ama diğerlerini bi türlü okuyamadım

ben de çok istiyorum okumak ama sırada o kadar çok kitabım var ki
Açgözlülük etmeyeyim diyorum

Jojo moyes sevgilimden son mektup bitti çok guzeldi bu kitabi da.. agladim yine yer yer..

Siradaki kitaba karar vermedim bu gece biraz dusuneyim

iyi geceler bilgeler zülfü livaneli serenad güzel gidiyo tavsiye ederim

Günaydınlar kızlar
Bülbülü Öldürmek- 255teyim. Çok güzel gidiyor.
Bugün bitirip, yarın Yağmur Sonrası-Sarah Jio!ya başlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…