- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
şimdilik gayet güzel gidiyor canımçok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. biraz daha iyi gibiyim, ilaçlar işe yaramaya başladı.ben de fırsat bu fırsat diyerek kitabımı aldım elime murat menteş-ruhi mücerret bitti. üzüldüm bittiğine, doyamamıştım daha okumaya.
canım kitap hakkındaki yorumlarını duymak isterim. merak ettiğim bir kitap çünkü.
deprem oldu antalyada çok korktuk :26:
Allah şükür bir şey olmadı :129:
deprem oldu antalyada çok korktuk :26:
Allah şükür bir şey olmadı :129:
şimdilik gayet güzel gidiyor canım
bitirince kesin daha net bişey söylerim inşallah
Günaydın kızlar Aşknamenin 102. sayfasındayım dün 60 sayfaya yakın okudum. Eğer gözlerim uykuya yenik düşmeseydi daha da okurdum. İskender PALA nın kitaplarını okuyan arkadaşlarımız var mı ? Ben takip etmeye çalışıyorum bu kitabı da çok sardı beniAşk hikayelerini anlatıyor
Kitapları tek tek aratıp takas ya da satış olarak ekliyorsun. Yine okumak istediklerini de 'istediklerime ekle' de istediklerim listesine alıyorsun.
İstediğin kitapların altında o kitaptan kimlerde varsa yazıyor, onlara mesaj atıp o şekilde anlaşmaya varıyorsun.
Zaten üye karnelerinde o üye ile takas ya da satış yapanlar olumlu-olumsuz yorum belirtirler. Biraz zaman geçirince işleyişi daha iyi anlarsın.
merhabalar bende iskender pala katre-i matem i okudum çok beğenmiştim. Efsaneyide aldım
evet bende ukitabı yeni buldum birkaç takas isteği geldi. hatta o yüzden kürk mantolu madonnayı tekrar okudum belki takas yaparım
bu arada bende şifayı kaptım bilgeler.2 gün kafamı kaldıramadım.kendinize iyi bakın.
Elif Şafak kitapları bende hep aynı etkiyi bırakır şaşkınlık ve buruk bir gülümsemeyle birlikte. ve bu kitap uzun bir süre sonra, beni en çok doyuran kitaplardan biriydi. tavsiye ederim.
Selam bilgeler kurstan şimdi geldim
Bir sonraki çekim mekanımız belli oldu, Balat'a gidiyoruz
Sultanahmette pek güzel bişey çekememiştim
Elif Şafak kitapları bende hep aynı etkiyi bırakır şaşkınlık ve buruk bir gülümsemeyle birlikte. ve bu kitap uzun bir süre sonra, beni en çok doyuran kitaplardan biriydi. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?