çok çok güzel bir kitap. çok begendim. ben. semerkant tı bende okumak istiyorum.Alamut 250. Sayfadayim.
Jojo moyes sevgilimden son mektup bitti çok guzeldi bu kitabi da.. agladim yine yer yer..
Siradaki kitaba karar vermedim bu gece biraz dusuneyim
günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
ve dağlar yankılandı kitabı bugun bitecek inşALLAH.
çok çok güzel bir kitap. çok begendim. ben. semerkant tı bende okumak istiyorum.
ahmet ümit kawim kitabı nedense aklıma geldi sana tavsiye etmek için
merhabalar sevgili bilgeler
beyaz geceler gibi küçük bir kitabı kaç gündür süründürüyorum. bitecek yakında umarım.
Ne bitmesi?Sudoku Cinayeti'ni hafta sonu bitirmek istiyorum.
Misafir var hafta sonu, bir de dışarıda bir program.
Nasıl biter bu kitap?
Canım benim, sen Antalya'da mı okuyordun? Allah korusun hepinizi. Biz de bir dönem Antalya'da oturuyorduk.deprem oldu antalyada çok korktuk :26:
Allah şükür bir şey olmadı :129:
ben de tanımıyorum maalesef birçoğunu.nabersiniz sevgili bilgeler
yahu ben yeni bilgelerimizin çoğunu tanımıyorum, uzun zamandır yok idim onlar da beni tanımıyor.hepiniz hoşgelmişsiniz. denk gelip hepinizle tanışmak istiyorum keza meraklıyımdır. (koş yetiş gülümsün )
eski bilgelerimize de selam vereyim, evdeyim kızlar anne şımartması altındayım.
Ne bitmesi?Bir de dün akraba ziyaretine gittim. 46. sayfadayım.
Canım benim, sen Antalya'da mı okuyordun? Allah korusun hepinizi. Biz de bir dönem Antalya'da oturuyorduk.
ben de tanımıyorum maalesef birçoğunu.:44:
Bülbülü Öldürmek-Harper Lee bitti
Basit bir anlatım içinde çok derin anlamlar gizliydi. Ayrımcılık ve insan olmanın her hali üzerine bir kitap. Küçük bir kız çocuğunun gözünden kirlenmiş olan dünya/larımız.
Okurken bir şey var ki beni öyle mutlu etti, ben de onun gibi görmeye devam ediyorum dünyayı. İnsanların neden birbirine tahammül edemediğini bilmeden, neden birilerinin farklılıkları hep yüzüne vurulur anlamadan. Neden bu kadar önemli düşüncelerin, dinlerin, ırkların, kültürlerin farklılığı? Bazen bir ilin bir ilçesinden diğerine gidersiniz, hemen orada yabancı olursunuz, bir genellemelerdir ki alıp başını gitmiş, neden?
sağ ol Hayyalcığım, sana da hayırlı haftalar olsun...Hayırlı haftalar
Aman allahım, çocukluğuma derin etki eden kitap. Okumayı sevmeme, alışkanlık edinmeme baş etkenlerden biri bu kitaptı... Hala kütüphanemde, ilk baskılarından birini aradım ama bulamamıştım...
Hayırlı haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?