Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar
ve dağlar yankılandı kitabı bugun bitecek inşALLAH.

Alamut 250. Sayfadayim.
çok çok güzel bir kitap. çok begendim. ben. semerkant tı bende okumak istiyorum.

Jojo moyes sevgilimden son mektup bitti çok guzeldi bu kitabi da.. agladim yine yer yer..

Siradaki kitaba karar vermedim bu gece biraz dusuneyim

ahmet ümit kawim kitabı nedense aklıma geldi sana tavsiye etmek için

Günaydın kızlar h.sonu İskender PALA Aşkname 'yi bitirdim çok çok güzel bir kitaptı Şimdi Nar Ağacına başladım

Günaydınlar
Albert Camus-Yabancı'yı okumaya karar verdim ama akşama başlarıms anırsam çünkü bu aralar çok hızlı gittim biraz nefes alayım

tişkür ederim şekerim Ahmet Ümit seviyom ben bunu da en kısa zamanda edineyim

günaydın hatun bilgeler:)

nutuk kitabın 786 sayfa 2 cilt bi arada
ben şu an 300. sayfadayım baya iyi gidiyo heycanlı yane

hafta sonuda baya verimli geçti
pazar günümü kitap okumaya ayırdım:)
evdeydim bebişi yatırdım kucağıma o oyun oynadı bende kitap okudum başını okşadım çok güzeldi:)

merhaba kitap kurtları;

haftasonu nişan vardı pek okuyamadım
gönül hırsızı 27. sayfaya anca gelebildim..

merhabalar sevgili bilgeler

beyaz geceler gibi küçük bir kitabı kaç gündür süründürüyorum. bitecek yakında umarım.

Sudoku Cinayeti'ni hafta sonu bitirmek istiyorum.
Misafir var hafta sonu, bir de dışarıda bir program.
Nasıl biter bu kitap?
Ne bitmesi? Bir de dün akraba ziyaretine gittim. 46. sayfadayım.

deprem oldu antalyada çok korktuk :26:
Allah şükür bir şey olmadı :129:
Canım benim, sen Antalya'da mı okuyordun? Allah korusun hepinizi. Biz de bir dönem Antalya'da oturuyorduk.

ben de tanımıyorum maalesef birçoğunu. :44:

hepimiz tanımıyoruz :113: :111:

Bülbülü Öldürmek-Harper Lee bitti

Basit bir anlatım içinde çok derin anlamlar gizliydi. Ayrımcılık ve insan olmanın her hali üzerine bir kitap. Küçük bir kız çocuğunun gözünden kirlenmiş olan dünya/larımız.

Okurken bir şey var ki beni öyle mutlu etti, ben de onun gibi görmeye devam ediyorum dünyayı. İnsanların neden birbirine tahammül edemediğini bilmeden, neden birilerinin farklılıkları hep yüzüne vurulur anlamadan. Neden bu kadar önemli düşüncelerin, dinlerin, ırkların, kültürlerin farklılığı? Bazen bir ilin bir ilçesinden diğerine gidersiniz, hemen orada yabancı olursunuz, bir genellemelerdir ki alıp başını gitmiş, neden?

Aman allahım, çocukluğuma derin etki eden kitap. Okumayı sevmeme, alışkanlık edinmeme baş etkenlerden biri bu kitaptı... Hala kütüphanemde, ilk baskılarından birini aradım ama bulamamıştım...

aralık ayında 8 kitap okumuşum hepsini güzelce not ettim
geçen ay başlamıştım buraya ben.. geçen ayı da not ettim böyle düzenli bi şekilde her ay yazıcam bakalım
bu arada geçen ay 3 kitap bu ay 8 kitap aradaki fark süper bu topiğin sihiri bu kesinlikle

Aman allahım, çocukluğuma derin etki eden kitap. Okumayı sevmeme, alışkanlık edinmeme baş etkenlerden biri bu kitaptı... Hala kütüphanemde, ilk baskılarından birini aradım ama bulamamıştım...

Neden hiç bilmedim bu kitabı bilmiyorum, ama gerçekten muhteşem bir kitaptı. Bir klasik filmsever olarak en kısa zamanda filmini izlemek istiyorum.

Mutlaka çocuklarım olunca okutacağım.

Hayırlı haftalar

Teşekkürler,sana da, en zor günü, pazartesini atlattık çok şükür

Ayrıca bayıldım ya o imzaya, nasıl bir şirinlik böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…