Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dan Brown Cehennem bitti..

Vanessa Kelly Gönül hırsızını okuyorum 17. sayfadayım..

yarın nişan var gece geç döneriz pazargünleride pek vakit ayıramıyorum kitap okumaya bakalım ne olacak..

kızlar bunu yazmadan geçemeyeceğim

üniversitede bi oda arkadaşım vardı lisans okuyodu ve son sınıfta tez hazırlıyodu
ben elimde kitap okurken bi gün döndü bana ''ya selin senin kitap okumanı anlıyorumda böle yaşlılar falan kitap okuyunca gülesim geliyor ölcekler niye hala kitap okuyolarki''dedi
ben önce böle kalakaldım

ölcekler diye yemekte yemesinler ,uyumasınlarda oz man hem ölüm herkesin başında bi bakmışsın en önden sen gitmişsin hiç belli olmaz dedim:)

ora o öylece kalakaldı:)

her kitap okumamda gelir aklıma paylaşmak istedim:)

İyi akşamlar canlarım
iyi akşamlar bilgeler bu aralar kendime çok kızıyorum candy crash saga oyununa acayip kaptırdım nasıl kurtulcam
Ayy bana da hep face'den istek yollarlar, engelledim valla. Sevmiyorum oyun bağımlılığını
Kızlar bilgisayardan girmiyorum, burdan yazmak da bir gıcık. Yeni kitabım beyaz geceler, daha sonra sohbet etmeye geleceğim. Öpüyorum hepinizi. :*:*

Bekliyoruz bebacıkk özlettin kendini

Kitap her yaşta gerekli insana, ne alaka yaşlılar okurmuş sadece
Tuhaf yani...
Sos'cum paylaşmıştı, Ustam ve Ben'den,'' aşk gibiydi okumak da... neden, nasıl müptelası olduğunu, bilen zaten gayet iyi bilirdi; bilmeyene de anlatamazdın bir türlü.''
Okumanın tadını almayana anlatamazsın bazı şeyleri

ben de senin gibi düşünüyorum. çok güzel cevap vermişsin.

hastalık lolilik hastalık. :18: rapor aldım düşün yani sen nasılsın, nasıl gidiyor? denk gelemiyoruz artık pek.
çok geçmiş olsun canım
ben de geçen hafta çok hastaydım,hala öksürük var ama en azından sesim geri geldi
evet hiç sohbet edemiyoruz artık özlüyorum valla....
tel.den girince yazzamıyorum nedense,o sorunu halledince yine bol bol konuşabiliriz inşallah

çok ilginç gerçekten :) iyi cevap vermişsin ömrü azalan yemek de yemesin o zaman nasıl olsa ölcek.. kitap okumak bir tutkudur. o sevgiyi tadan bırakamaz..

çok geçmiş olsun, yorma gözlerini iyileşince deli gibi okursun

çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. biraz daha iyi gibiyim, ilaçlar işe yaramaya başladı. ben de fırsat bu fırsat diyerek kitabımı aldım elime murat menteş-ruhi mücerret bitti. üzüldüm bittiğine, doyamamıştım daha okumaya.

yeni kitabım Bİr Psikiyatristin Gizli Defteri-sayfa 50deyim

canım kitap hakkındaki yorumlarını duymak isterim. merak ettiğim bir kitap çünkü.

deprem oldu antalyada çok korktuk :26:
Allah şükür bir şey olmadı :129:

Merhaba kızlar
Jojo moyes sevgilimden son mektup sayfa 301 deyim muhtemelen yarın bitiririm
Aralik ayim cok bereketli gecti masallah

Bülbülü Öldürmek*65. sayfadayım.

Küçük bir kız çocuğunun ağzından anlatılan hikaye şimdilik güzel ama hala ana konuya girmedik gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…