selam bilgeler nasılsınız
Ayy bana da hep face'den istek yollarlar, engelledim valla. Sevmiyorum oyun bağımlılığınıiyi akşamlar bilgeler bu aralar kendime çok kızıyorum candy crash saga oyununa acayip kaptırdım nasıl kurtulcam
Kızlar bilgisayardan girmiyorum, burdan yazmak da bir gıcık. Yeni kitabım beyaz geceler, daha sonra sohbet etmeye geleceğim. Öpüyorum hepinizi. :*:*
kızlar bunu yazmadan geçemeyeceğim
üniversitede bi oda arkadaşım vardı lisans okuyodu ve son sınıfta tez hazırlıyodu
ben elimde kitap okurken bi gün döndü bana ''ya selin senin kitap okumanı anlıyorumda böle yaşlılar falan kitap okuyunca gülesim geliyor ölcekler niye hala kitap okuyolarki''dedi
ben önce böle kalakaldım
ölcekler diye yemekte yemesinler ,uyumasınlarda oz man hem ölüm herkesin başında bi bakmışsın en önden sen gitmişsin hiç belli olmaz dedim:)
ora o öylece kalakaldı:)
her kitap okumamda gelir aklıma paylaşmak istedim:)
Ayy bana da hep face'den istek yollarlar, engelledim valla. Sevmiyorum oyun bağımlılığını
ben de senin gibi düşünüyorum. çok güzel cevap vermişsin.kızlar bunu yazmadan geçemeyeceğim
üniversitede bi oda arkadaşım vardı lisans okuyodu ve son sınıfta tez hazırlıyodu
ben elimde kitap okurken bi gün döndü bana ''ya selin senin kitap okumanı anlıyorumda böle yaşlılar falan kitap okuyunca gülesim geliyor ölcekler niye hala kitap okuyolarki''dedi
ben önce böle kalakaldım
ölcekler diye yemekte yemesinler ,uyumasınlarda oz man hem ölüm herkesin başında bi bakmışsın en önden sen gitmişsin hiç belli olmaz dedim:)
çok geçmiş olsun canımhastalık lolilik hastalık. :18: rapor aldım düşün yanisen nasılsın, nasıl gidiyor? denk gelemiyoruz artık pek.
kızlar bunu yazmadan geçemeyeceğim
ben önce böle kalakaldım
çok geçmiş olsun, yorma gözlerini iyileşince deli gibi okursun
geçmiş olsun.
yeni kitabım Bİr Psikiyatristin Gizli Defteri-sayfa 50deyim
nasıl pekı.. baslayayım bende ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?