Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

herkese mutlu yıllar

yeni kitabım İki Kişilik Yalnızlık

mutlu sağlıklı huzurlu paralı yıllar herkese..İnşallah bu yıl tğm hayallerimiz gerçek olur:)))))))))))

herkese mutlu yıllar dilerim bilgecanlar hepimiz için hayırlı sağlıklı güzel bir yıl olsun inşallah

merhaba bilgeler

herkesin güzel dileklerini paylaşıyorum ama bu yıl en başta sağlık diliyorum gerisi halolur nasıl olsa

Zülfü Livaneli-Mutluluk 269. sayfadayım.

Nihayet ilerlemeye başladı. Çok yavaş ilerliyordu :/

slm kızlaaar herkese iyi yıllar dilerim bol kitaplı günlerr kitabım bitti :) yeni kitabım Simyacı..

slm kızlaaar herkese iyi yıllar dilerim bol kitaplı günlerr kitabım bitti :) yeni kitabım Simyacı..

benim de yeniden okumak istediğim kitaplar arasında Aşk Meclisi' ne başlayacağım. yine iç sıkıntımı bastırmak için yemeden içmeden okuyorum

nutuk 456. sayfadayım çok heycanlı hüzünlü

ali fuat paşa batı komutanı cephesinde tbmm açılmış ve ilk muharebeler başlamıştır artık
gedizde yunanlılara saldırı gerçekleştrip yenildik

ve ali fuat paşa tbmm ye telgraf çıkarır
askerin ayağında ayakkabısı yoktur.kış gelmiştir.asker yalın ayaktır

ağlamamak için kendimi zor tuttum

bu ülke kolay kazanılmadı ama çok kolay harcanıyo yazık bize ......

günaydın bilgeler
yeni kitabım Elif Şafak- Aşk bugün başlıyorum kısmetse

Günaydın Bilgeler

Şemspare 120 sayfadayım bir oturuşta 100 sayfa okudum bu aralar kv geldiğinden pek zamanım olamıyor

günaydın kitap kurtları

bi kaç gündür giremedim bilgide veremedim hali ile
hepinize sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl diliyorum..
kimse kitapsız kalmasın

Vanessa Kelly Gönül hırsızı dün akşam bitti.

Tolstoy Dirilişi okumaya başladım 35. sayfadayım.

Mehabalar kızlar Yeni yılınız kutlu olsun.. Sağlıklı, mutlu ,huzurlu ve başarılarla dolu bir yıl geçirmek nasip olur inşşş Nar Ağacından 30 sayfa okudum kitap sarmaya başladı akşam olsun biran önce kitabımı bıraktığım yerden okumak istiyorumm..

selam kızlar nasılsınız.

ve dağlar yankılandı bitti. sefiller kitabına başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…