Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar yardımmmmmm;
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
ben 2012 de kpss ye girdim ön lisans olarak 73 küsür puan yaptım fakat bölümünde kontenjan açılmadığı için atanamadım sonrasındada bir daha tercih yapmadım..

bugün aday işlemlerine gireyim eski puanıma bakayım bide kurcalayayım dedim sayfa tamamen değişmiş..
yeni sayfada benim sadece lise mezuniyetimin bilgileri var ünivin bilgileri yok ama eski sayfaya baktığım da var bunun için ne yapmalıyım aynı sorunu yaşayan var mı?

bu derdime çözüm olabilecek biri var mı bi türlü çıkmadı öyle biri

hangi şehirdeysen ordaki ösym bürosunu ara canım. başka kimse doğru bilgi veremez gibi geliyor bana :26:

Her zamanki şeyleri bilmiyorum ben.
Özelden yaz istersen!

biliyorsun, düşün bulursun

hangi şehirdeysen ordaki ösym bürosunu ara canım. başka kimse doğru bilgi veremez gibi geliyor bana :26:

biliyorsun, düşün bulursun

aradım konuştum şimdi lys zamanıymış o yüzden sadece lise bilgileri varmış sonradan güncellenecekmiş ne saçma şey iyi dedim kapattım teli öyle gerildim boşu boşuna..

merhaba kızlaarr.. hepinize sağlıklı, huzurlu, umutlu ve mutlu yıllar diliyorum. birkaç gündür yazamadım, yoğunluktan
yeni bir kitaba başladım, hakan günday-azil 104. sayfadayım. şimdilik iyi gidiyor, hayırlısı.

Yağmur Sonrası-Sarah Jio bitti.

Şu anki kitabım Gog1-2. Oldukça ilginç bir kitap olduğunu söyleyebilirim.

yaklaşık 45 dk.dır dışarıdayım.
gittim bir cafe de oturdum dışarı yaktım sigaramı açtım kitabımı yudumladım kahvemi kullaklıklarıda taktım kulağıma ooohhh harikaydı vallahi
üşümekten nefret eden ben kitap okurken üşüdüğümü hissetmiyorum.
her sabah yapıyorum bunu ama artık öğle aralarındada kitabımı dışarıda okumaya karar verdim..
ayağımda botlarım olmasına rağmen ayaklarım donmuş kitabımı kapatınca farkettim.

benim de en büyük keyfim evde işleri bitirmişim bi kahve yapmışım ayaklarını uzatıp kitabıma gömülmüşüm bu anlar
eşim gta 5 oynar ben kitap okurum ikimiz de oldukça mutluyuz

benim de en büyük keyfim evde işleri bitirmişim bi kahve yapmışım ayaklarını uzatıp kitabıma gömülmüşüm bu anlar
eşim gta 5 oynar ben kitap okurum ikimiz de oldukça mutluyuz

benimkide anca tv izler oyun oynayacaksakta beraber oynarız pes felan bensiz oynamıyor.
dün akşam dışardaydık D&R ye gidelim kitap alacağım dedim şakayla sana kitap yok zaten dilinin maşallahı var okuma daha dedi çıldırdım resmen ne demek yok nasıl yok o nasıl laf ne terbiyesiz biri oldun sen bu hakkımı elimden alabileceğinimi sanıyorsun sen kendini ne sanıyorsun böyle felan die bi açtım ağzımı bi baktım D&R nin önüne gelmişiz tamam saka yaptım dedi de öyle sustum..

neymiş sinirlenince ayrı bir güzel oluyormuşum pehhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…