Her zamanki şeyleri bilmiyorum ben.her zamanki şeyler Gülocan
herkese mutlu yıllar
yeni kitabım İki Kişilik Yalnızlık
kızlar yardımmmmmm;
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
ben 2012 de kpss ye girdim ön lisans olarak 73 küsür puan yaptım fakat bölümünde kontenjan açılmadığı için atanamadım sonrasındada bir daha tercih yapmadım..
bugün aday işlemlerine gireyim eski puanıma bakayım bide kurcalayayım dedim sayfa tamamen değişmiş..
yeni sayfada benim sadece lise mezuniyetimin bilgileri var ünivin bilgileri yok ama eski sayfaya baktığım da var bunun için ne yapmalıyım aynı sorunu yaşayan var mı?
bu derdime çözüm olabilecek biri var mı bi türlü çıkmadı öyle biri
Her zamanki şeyleri bilmiyorum ben.
Özelden yaz istersen!
kitap nasıl canım bende aldım elimdeki kitap bitince ona başlayacağım beğendin mi kitabı?
İŞ ve KPSS konuları mı?hangi şehirdeysen ordaki ösym bürosunu ara canım. başka kimse doğru bilgi veremez gibi geliyor bana :26:
biliyorsun, düşün bulursun
hangi şehirdeysen ordaki ösym bürosunu ara canım. başka kimse doğru bilgi veremez gibi geliyor bana :26:
biliyorsun, düşün bulursun
ben meraktan okudum çabuk çabuk. eksikliğini duyacağın bir kitap değilgeriyor insanı
İnşallah 2014 bu anlamda senin yılın olur SOS! Her şey gönlünce olur inşallah.
İnşallah 2014 bu anlamda senin yılın olur SOS! Her şey gönlünce olur inşallah.
benim de yeniden okumak istediğim kitaplar arasındaAşk Meclisi' ne başlayacağım. yine iç sıkıntımı bastırmak için yemeden içmeden okuyorum
ben de yıllar önce okumuştum ama çok oldu bidaha okumak istedim :) noldu niye sıkıntn var
yaklaşık 45 dk.dır dışarıdayım.
gittim bir cafe de oturdum dışarı yaktım sigaramı açtım kitabımı yudumladım kahvemi kullaklıklarıda taktım kulağıma ooohhh harikaydı vallahi
üşümekten nefret eden ben kitap okurken üşüdüğümü hissetmiyorum.
her sabah yapıyorum bunu ama artık öğle aralarındada kitabımı dışarıda okumaya karar verdim..
ayağımda botlarım olmasına rağmen ayaklarım donmuş kitabımı kapatınca farkettim.
benim de en büyük keyfim evde işleri bitirmişim bi kahve yapmışım ayaklarını uzatıp kitabıma gömülmüşüm bu anlar
eşim gta 5 oynar ben kitap okurum ikimiz de oldukça mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?