- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
yaklaşık 45 dk.dır dışarıdayım.
gittim bir cafe de oturdum dışarı yaktım sigaramı açtım kitabımı yudumladım kahvemi kullaklıklarıda taktım kulağıma ooohhh harikaydı vallahi
üşümekten nefret eden ben kitap okurken üşüdüğümü hissetmiyorum.
her sabah yapıyorum bunu ama artık öğle aralarındada kitabımı dışarıda okumaya karar verdim..
ayağımda botlarım olmasına rağmen ayaklarım donmuş kitabımı kapatınca farkettim.
yazarın diğer kitaplarını okumuş muydun canımasu ve dağlar yankılandı kitabı nasıl beğendinmi?
kapağı bana pek çekici gelmedi ön yargılı olmamak lazım ama kendine pek çekemeid beni:)
Sevgili bilgeler merhaba..
Bir süredir uğrayamadım, çok yoğunum, iş başvurum vs vardı..
Sanırım başlama yapacağım..
Bu arada kitabım da yarım kaldı..
Tamamlayacağım en kısa zamanda..
özledim tabiiiinasılsın?
merhabalar sevgili bilgeler
yeni yıl bütün güzellikleriyle gelsin kapınıza, hep mutlu olun.
ben de özledim kitabım kokum, yol yorgunuyum, evden dönüş hep yoruyor beni
Mehabalar kızlarYeni yılınız kutlu olsun.. Sağlıklı, mutlu ,huzurlu ve başarılarla dolu bir yıl geçirmek nasip olur inşşş Nar Ağacından 30 sayfa okudum kitap sarmaya başladı akşam olsun biran önce kitabımı bıraktığım yerden okumak istiyorumm..
yaklaşık 45 dk.dır dışarıdayım.
gittim bir cafe de oturdum dışarı yaktım sigaramı açtım kitabımı yudumladım kahvemi kullaklıklarıda taktım kulağıma ooohhh harikaydı vallahi
üşümekten nefret eden ben kitap okurken üşüdüğümü hissetmiyorum.
her sabah yapıyorum bunu ama artık öğle aralarındada kitabımı dışarıda okumaya karar verdim..
ayağımda botlarım olmasına rağmen ayaklarım donmuş kitabımı kapatınca farkettim.
filmi bilmiyorum canım ama bu şarkı beni fena yapıyor. çok güzeellbu işte bir yalnızlık var filmnden sonra bu şarkıya taktım
ve ilk kez müslüm baba dinliyorum
[video=youtube;lLk2yFWGIjU]http://www.youtube.com/watch?v=lLk2yFWGIjU[/video]
hakkında hayırlısı olsun canım
Günaydınnnn
Huzurlu mutlu cumalar
Sonunda kitabım bitti yeni kitabım Latife Hanım
Sonra da Melindadan özenip aşkı okuyacağım karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?