Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın canım..

bugün gene yapacağım aynı şeyi en doğal hakkım olduğu halde öğle arası denen bir şey zaten yok bende kafa dağıtmaya diye çıkıyorum valla ohh o 45 dk. boyunca hayat bana güzel oluyor

Günaydın bilgelerim
Açlık Oyunlarını dün 100 sayfa okudum, sonra bazı baskı hataları çıktı Sahaftan almıştım 3 liraya, nerden bilcektim ki. Eksik sayfa var baya Tam da merak etmeye başlamıştım
Ben de Her Son Bir Başlangıçtır'a başladım

günaydın kitap kurtları

bugün evden çıkmadan önce kütüphaneme göz attım okumadığım 10 kitabı ayırdım bu kitaptan sonra ne okusam diye düşünmekten yırttım şuan için..

Günaydınnnn
Huzurlu mutlu cumalar
Sonunda kitabım bitti yeni kitabım Latife Hanım
Sonra da Melindadan özenip aşkı okuyacağım karar verdim

Bence de okumadıysan oku canım
Ben de okumakta baya geç kalmıştım. Geçen sene okudum ama daha önce okusaydım keşke dedim

günaydın kitap kurtları

bugün evden çıkmadan önce kütüphaneme göz attım okumadığım 10 kitabı ayırdım bu kitaptan sonra ne okusam diye düşünmekten yırttım şuan için..

Ben de öyle yapıyorum kelebekcim.
Gerçi bu ay 5 kitap ayırdım. Ama kitaplığın önünde düşünmekten kurtuldum
Malum okunmayı bekleyen o kadar çok kitap var ki

günaydın kitap kurtları

Ben de 6 aylık okuma planı yaptım. Yasemin'in dediği gibi kitaplığımda okunmayı bekleyen dağ gibi kitap yığını var. Başucumda küçük birkaç kitaplık bir kitaplığım var, o ay okunacakları oraya koyuyorum, daha iyi oluyor böylesi.

Göz önünde durunca şartlanıyorsun
Kitap seçene kadar canım çıkıyor zaten Böyle çok iyi :13:

bu güzel fikir benimde salondaki köşe koltuğumun kenarı kütüphane okunmamışları oraya taşıyacağım bu akşam..
altı aylık okuma planını nasıl yaptın canım?
şu kadar kitap okuyacağım diye mi yoksa şu şu şu kitapları okuyacağım diye mi yaptın?

iliğini kemiğini kuruttum Yas çocuğun kitap konusunda artık alalım deyince içim kan ağlayarak '' yok benim kitabım var.'' diyorum

Tahmin edebiliyorum. Biz de bi gezmeye çıktığımızda kitapsız dönmüyoruz eve. Ben biraz arsızım aldırıyorum hemen
Hiç yok mok demem

Ben de öyle yapıyorum kelebekcim.
Gerçi bu ay 5 kitap ayırdım. Ama kitaplığın önünde düşünmekten kurtuldum
Malum okunmayı bekleyen o kadar çok kitap var ki

benim kitap almam lazım gene kendimi zaptedemiyorum sürekli içimde gidip kitap alma isteği var okunmamış kitaplarımda azıcık kalmış zaten..

annem hep der başka kadınlar ayakkabı çanta almak ister sen kitap

Uzun zamandır okunmayı bekleyenler ile en çok okumak istediklerimi öncelikli olarak her aya 5-6 kitap denk gelecek şekilde listeledim.

Kalınlığına, inceliğine ve türüne de dikkat ettim. Tabii en çok içgüdülerime güvendim:)

Tabii bazı aylar yetişmeyebilir ya da bazı aylar fazla bile okuyabilirim. Sadece taslak aslında.

İndirimler oluyor bazen bizim burdaki Kiler markette. En yağlı müşterisi benim Bu sene 70 kitap aldım sadece Kilerden.
Sorrma elalem bize anormal gözüyle bakıyor. Metroda falan okuyorum bazen, millet nasıl yan yan bakıyor Keşke daha çok okuyan bir millet olsak da tuhaf gelmesek kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…