ohhh miisss, valla çok özendim şu an canım. işi mişi bırakıp dışarıya gidesim var. havada kapalı zaten tam kahve, kitap yapma havası
filmi bilmiyorum canım ama bu şarkı beni fena yapıyor. çok güzeell
Günaydınnnn
Huzurlu mutlu cumalar
Sonunda kitabım bitti yeni kitabım Latife Hanım
Sonra da Melindadan özenip aşkı okuyacağım karar verdim
günaydın kitap kurtları
bugün evden çıkmadan önce kütüphaneme göz attım okumadığım 10 kitabı ayırdım bu kitaptan sonra ne okusam diye düşünmekten yırttım şuan için..
günaydın kitap kurtları
bugün evden çıkmadan önce kütüphaneme göz attım okumadığım 10 kitabı ayırdım bu kitaptan sonra ne okusam diye düşünmekten yırttım şuan için..
ben stokları erittim. 3-5 tane okunmadık kaldı elimde
Ben de 6 aylık okuma planı yaptım. Yasemin'in dediği gibi kitaplığımda okunmayı bekleyen dağ gibi kitap yığını var. Başucumda küçük birkaç kitaplık bir kitaplığım var, o ay okunacakları oraya koyuyorum, daha iyi oluyor böylesi.
Ben de 6 aylık okuma planı yaptım. Yasemin'in dediği gibi kitaplığımda okunmayı bekleyen dağ gibi kitap yığını var. Başucumda küçük birkaç kitaplık bir kitaplığım var, o ay okunacakları oraya koyuyorum, daha iyi oluyor böylesi.
Darısı başıma
Bende de 60 küsür vardı en son saydığımda:18:
Söyle enişteye sana kitap hediye alsın
iliğini kemiğini kuruttum Yas çocuğun kitap konusundaartık alalım deyince içim kan ağlayarak '' yok benim kitabım var.'' diyorum
Ben de öyle yapıyorum kelebekcim.
Gerçi bu ay 5 kitap ayırdım. Ama kitaplığın önünde düşünmekten kurtuldum
Malum okunmayı bekleyen o kadar çok kitap var ki
Darısı başıma
Bende de 60 küsür vardı en son saydığımda:18:
Tahmin edebiliyorum. Biz de bi gezmeye çıktığımızda kitapsız dönmüyoruz eve. Ben biraz arsızım aldırıyorum hemen
Hiç yok mok demem
bu güzel fikir benimde salondaki köşe koltuğumun kenarı kütüphane okunmamışları oraya taşıyacağım bu akşam..
altı aylık okuma planını nasıl yaptın canım?
şu kadar kitap okuyacağım diye mi yoksa şu şu şu kitapları okuyacağım diye mi yaptın?
benim kitap almam lazım gene kendimi zaptedemiyorum sürekli içimde gidip kitap alma isteği var okunmamış kitaplarımda azıcık kalmış zaten..
annem hep der başka kadınlar ayakkabı çanta almak ister sen kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?