Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bende hep otubüste okuyorum ayakta felan insanlar garip garip bakıyor alıştım artık
ne güzel canım benimde var öyle sürekli kitap aldığım bir yer onlarda çok şaşırıyorlar

olsun en azından rotanı belirlemişsin ne güzel
bende bu ay için 5 kitap mı ne demiştim 7 bile okurum sanki bu gidişle öyle geliyor canım..

nutuk 556. sayfadayım çok heycanlı gidiyo şu anda :)
hafta sonu bitimeyi düşünüyorum inşallah

çok minik yazılar puntoları mçok küçük gözümü çok yoruyor vede az zor ilerliyo bu yüzden 22 aralıkta başlamışım okumuya 2 haftada ancak bitecek:)

bu arad ayılbaşı çekilişi yaptık ve bana USTAM ve BEN kitabını almış arkadaş nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam:)

ben kitap okurken bebeğimi yanıma torutuyorum (7 aylık) elinede kitap arası ayıracını veriyorum onu yırtıyo yalayo koparıyo ben okuyana kadar oda yanımda onunla oynuyo:)

ufaklığın adını KİTAP ARASI AYIRACI CANAVARI koydum :)

çok konuştum ama okunacak kitapları ayrı bi bölüme ayırmak ne kada rgüzel bi fikir :) gidince eve bende yapacağım:)
kitaplığımın bi bölümüne o ay okunacakları ayıracağım:) fikir için teşekkrü ederim:)

Allah bağışlasın.
Kız mı bebeğin?
Öyle geldi içimden :)

Bu arada ufaklık da küçük yaşta haşır neşir oluyor kitaplarla, ne mutlu.

şuan okuduğum diriliş kitabı 1998 yılında basılmış gerçekten kitap kokuyor harika bir duygu kim bilir benden önce ailede kaç kişi okudu bu ktabı kokusunu içine çeke çeke inşallah benden sonrada okuyanlar olur bu kitapları kokusunu içine çeke çeke çocuklarım olsun onlar okusun mesela

Okurlar canım sakla sen
Bende de suç ve ceza 2. cildinin 1965 basımı var, baya yıpranmış, okumaya da kıyamıyorum.

Okurlar canım sakla sen
Bende de suç ve ceza 2. cildinin 1965 basımı var, baya yıpranmış, okumaya da kıyamıyorum.

bendede var öyle çok eski kitaplar onları kendi kütüphaneme almaya kıyamadım babamın kütüphanesinde bıraktım o sayfalara dokunmak harika bir duygu canım..
gözün gibi bakıyorsundur suç ve cezaya:)

bendede var öyle çok eski kitaplar onları kendi kütüphaneme almaya kıyamadım babamın kütüphanesinde bıraktım o sayfalara dokunmak harika bir duygu canım..
gözün gibi bakıyorsundur suç ve cezaya:)

Aynen öyle, ama sayfaları falan çok narin geliyor bana sanki dokunsam yırtılcak. Kapağı da çok eskidi Pek ellemiyorum o yüzden, okunabilir durumda aslında

Bence de okumadıysan oku canım
Ben de okumakta baya geç kalmıştım. Geçen sene okudum ama daha önce okusaydım keşke dedim

Evet en geç kalan da benim galiba yasemin
Ama bundan sonra o olacak inşallah

benim de 5 tane kadar var ama hala gözüm idefixte.. hatta sepetime ekleyip ekleyip sonra vazgeçiyorum
ama bugün alabilirim dayanamayıp

Aynı durumdayız

ama ben şu an çok kıskandıım keşke benim de öyle bir imkanım olsa, iş yeri merkezi bir yerde olmadığı için mesai bitimine kadar çıkamıyorum

ben stokları erittim. 3-5 tane okunmadık kaldı elimde

aynen canım ya, benim de 2 tane kaldı. çok heyecanlıyım bitseler de yeni yeni kitapçıklar alsaam

desene bebişe de şimdiden kitap okuma alışkanlığını kazandırıyorsun, ne de olsa bilinçaltına işliyordur

ayy kıyamma sana sende masanda yap benim yaptığı sonuçta öğle tatili senin resmi tatilin değil mi?

Allah bağışlasın.
Kız mı bebeğin?
Öyle geldi içimden :)

Bu arada ufaklık da küçük yaşta haşır neşir oluyor kitaplarla, ne mutlu.

yok canım erkek:)
onunda kitapları var ablası:)
onunkiler daha çok resimli şeyler ama ona okuyorum anlamıyo pek resimlere bakıyo vede kitabı yemek istiyo izin veriyorum tadına bakmasına:)

ayy kıyamma sana sende masanda yap benim yaptığı sonuçta öğle tatili senin resmi tatilin değil mi?

öyle canım tabii de kapıyı açık gören odaya giriyor, bir şeyler soruyor. ben de şimdi kapımı kapadım, kilitledim. kapı çalsa da açmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…