İndirimler oluyor bazen bizim burdaki Kiler markette. En yağlı müşterisi benimBu sene 70 kitap aldım sadece Kilerden.
Sorrma elalem bize anormal gözüyle bakıyor. Metroda falan okuyorum bazen, millet nasıl yan yan bakıyorKeşke daha çok okuyan bir millet olsak da tuhaf gelmesek kimseye
Uzun zamandır okunmayı bekleyenler ile en çok okumak istediklerimi öncelikli olarak her aya 5-6 kitap denk gelecek şekilde listeledim.
Kalınlığına, inceliğine ve türüne de dikkat ettim. Tabii en çok içgüdülerime güvendim:)
Tabii bazı aylar yetişmeyebilir ya da bazı aylar fazla bile okuyabilirim. Sadece taslak aslında.
ben stokları erittim. 3-5 tane okunmadık kaldı elimde
Allah bağışlasın.ben kitap okurken bebeğimi yanıma torutuyorum (7 aylık) elinede kitap arası ayıracını veriyorum onu yırtıyo yalayo koparıyo ben okuyana kadar oda yanımda onunla oynuyo:)
ufaklığın adını KİTAP ARASI AYIRACI CANAVARI koydum :)
şuan okuduğum diriliş kitabı 1998 yılında basılmış gerçekten kitap kokuyor harika bir duygu kim bilir benden önce ailede kaç kişi okudu bu ktabı kokusunu içine çeke çeke inşallah benden sonrada okuyanlar olur bu kitapları kokusunu içine çeke çeke çocuklarım olsun onlar okusun mesela
Okurlar canım sakla sen
Bende de suç ve ceza 2. cildinin 1965 basımı var, baya yıpranmış, okumaya da kıyamıyorum.
bendede var öyle çok eski kitaplar onları kendi kütüphaneme almaya kıyamadım babamın kütüphanesinde bıraktım o sayfalara dokunmak harika bir duygu canım..
gözün gibi bakıyorsundur suç ve cezaya:)
Bence de okumadıysan oku canım
Ben de okumakta baya geç kalmıştım. Geçen sene okudum ama daha önce okusaydım keşke dedim
benim de 5 tane kadar varama hala gözüm idefixte.. hatta sepetime ekleyip ekleyip sonra vazgeçiyorum
ama bugün alabilirim dayanamayıp
günaydın canım..
bugün gene yapacağım aynı şeyi en doğal hakkım olduğu halde öğle arası denen bir şey zaten yok bende kafa dağıtmaya diye çıkıyorum valla ohh o 45 dk. boyunca hayat bana güzel oluyor
ben stokları erittim. 3-5 tane okunmadık kaldı elimde
ben kitap okurken bebeğimi yanıma torutuyorum (7 aylık) elinede kitap arası ayıracını veriyorum onu yırtıyo yalayo koparıyo ben okuyana kadar oda yanımda onunla oynuyo:)
ufaklığın adını KİTAP ARASI AYIRACI CANAVARI koydum :)
Aynen öyle, ama sayfaları falan çok narin geliyor bana sanki dokunsam yırtılcak. Kapağı da çok eskidiPek ellemiyorum o yüzden, okunabilir durumda aslında
Evet en geç kalan da benim galiba yasemin
Ama bundan sonra o olacak inşallah
Aynı durumdayız
ama ben şu an çok kıskandıım keşke benim de öyle bir imkanım olsa, iş yeri merkezi bir yerde olmadığı için mesai bitimine kadar çıkamıyorum
aynen canım ya, benim de 2 tane kaldı. çok heyecanlıyım bitseler de yeni yeni kitapçıklar alsaam
desene bebişe de şimdiden kitap okuma alışkanlığını kazandırıyorsun, ne de olsa bilinçaltına işliyordur
Allah bağışlasın.
Kız mı bebeğin?
Öyle geldi içimden :)
Bu arada ufaklık da küçük yaşta haşır neşir oluyor kitaplarla, ne mutlu.
ayy kıyamma sana sende masanda yap benim yaptığı sonuçta öğle tatili senin resmi tatilin değil mi?
öyle canım tabii de kapıyı açık gören odaya giriyor, bir şeyler soruyor. ben de şimdi kapımı kapadım, kilitledim.kapı çalsa da açmıyorum
Allah bağışlasın. Severim onu ben!yok canım erkek:)
onunda kitapları var ablası:)
onunkiler daha çok resimli şeyler ama ona okuyorum anlamıyo pek resimlere bakıyo vede kitabı yemek istiyo izin veriyorum tadına bakmasına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?