Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bilgeler hayırlı cumalar

bende kitaplarımı hep yolda okuyorum. trafikte insan sıkılmamış oluyor.bazen öyle trafik oluyorki 100 sayfa kitap okuduğumu bilirim.

yeni kitabım kitap hırsızı (savaş ve barış ın 2. cildini bitiremedim 100 sayfası kaldı)

Merhabalar,

Ben de son haftalarda okuduğum iki kitaptan bahsetmek istiyorum. Simone de Beauvoir'dan Konuk Kız. Bir kadın erkek ilişkisinin, o ilişkideki iniş çıkışların bu kadar keskin ele alındığı başka bir roman hatırlamıyorum. Sürükleyici ve psikolojik açılımları sıkıcı olmayan, çok güzel bir kitap.

İkinci kitap ise, bir sitedeki yorumdan yola çıkarak aldığım, Dünya Varmış'tan Güneş Çavması. Kitaptaki "Kendine uğramadan gitme bu dünyadan!" cümlesine gönderme yapılan yorum ilgimi çekmişti. Konusu hakkında ne yazsam kitabın büyüsü bozulur gibime geliyor. Hayata dair pek çok konuyu barındıran zengin ve mutlu eden bir kitap, demekle yetineyim.:) Bir sayfada kahkaha atıp, birkaç sayfa sonra boğazım düğümlenerek okuduğum çok değişik bir kurgusu vardı. Karakterler o kadar hayattan ki, ilk sayfadan sonuna kadar kitabın içinde kaldım ve bitmesin istedim ama maalesef bitti.
Hafta sonu okumanızı öneririm, bulaşık yemek çocuk hepsi kalıyor.:)

Becerebilirsem kapak fotosunu da koyacağım.

Sanırım şimdi oldu. :)

Eklentiler

• $1453391_10152071451103491_2139127094_n.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 38

benim de okunacaklar listesinde kipadan almıştım yarı fiyatına

Ustam ve Ben candır can

ben de araya kitap alıyorum merakım gereği: Beni Hep Sev kitabım.yarına biter ben de diğerine devam ederim diye düşünüyorum şimdilik. bakalım, nasip

Ustam ve Ben candır can

ben de araya kitap alıyorum merakım gereği: Beni Hep Sev kitabım.yarına biter ben de diğerine devam ederim diye düşünüyorum şimdilik. bakalım, nasip

Ustam ve Ben kitabını okuyunca yorumunuzu yazar mısınız?

herkese hayırlı cumalar bilgecanlar. zülfü livaneli serenad 314. sayfadayım herkese şiddetle tavsiye ederim

BilgeCANlar,

Size yüz puanlık uzmanlık şey pardon bilgelik sorusu soruyorum.

Bir kitabın özetini bulmam lazım, nereden bulabilirim acaba?
Hangi siteden?

Özel mesajla da yazabilirsiniz. Şayet buradan yazmak yasaksa...

kitabın adı ney canım?

hakan günday - azil 158. sayfadan bildiriyorum;
kitabın sonunu merakla beklemekteyim. acaba neler olacaaakk :44:

Elif şafak -ustam ve ben tatı damağımda kalarak bitti,sonu harika idi,
bu kitapı okuyan arkadaşların fikirlerinide almak isterdim,sizde bıraktığı neler oldu mesala ???

selam kızlar sonunda kitabımı bitirdim Ali Çimen Kırık Heykel bitti.Aslında polisiye roman olmasına ragmen devletlerin politikasıyla ilgili cok fazla sey vardı.sıktı pek begenemedim..

yeni kitabım Felsefenin Başlangıç İlkeleri- Georges Politzer final haftasındayım telefondan falan okumaya çalışacağım ara ara

iyi akşamlar
Elif Şafak- Aşk'ta 248. sayfadayım bi türlü elimden bırakamıyorum çok güzel çok
muhtemelen bu haftasonu bter diye umuyorum bakalım

iyi geceler hanımlar, gündüz giremiyorum işlerim oluyor kusura bakmayın.
öpüyorum hepinizi

ah kuzum yaa dinlen güzelce ben de evi çok özledim bayramdan beri gitmiyorum pazartesi de finaller başlıyor

deli gibi uyuyorum canım ama sanırım grip olacağım az önce boğazım acımaya başladı yutkunurken :2:
ben de en son bayramda gitmiştim, özlenmez mi yahu, başarılar şimdiden. hepsini ver güzelce git bir tatil yap, ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…