İndirimler oluyor bazen bizim burdaki Kiler markette. En yağlı müşterisi benimBu sene 70 kitap aldım sadece Kilerden.
Sorrma elalem bize anormal gözüyle bakıyor. Metroda falan okuyorum bazen, millet nasıl yan yan bakıyorKeşke daha çok okuyan bir millet olsak da tuhaf gelmesek kimseye
en güzelini yapmışsın ohh mis gibi okursun kitabını şimdi
merhaba bilgeler hayırlı cumalar
bende kitaplarımı hep yolda okuyorum. trafikte insan sıkılmamış oluyor.bazen öyle trafik oluyorki 100 sayfa kitap okuduğumu bilirim.
yeni kitabım kitap hırsızı (savaş ve barış ın 2. cildini bitiremedim 100 sayfası kaldı)
nutuk 556. sayfadayım çok heycanlı gidiyo şu anda :)
hafta sonu bitimeyi düşünüyorum inşallah
çok minik yazılar puntoları mçok küçük gözümü çok yoruyor vede az zor ilerliyo bu yüzden 22 aralıkta başlamışım okumuya 2 haftada ancak bitecek:)
bu arad ayılbaşı çekilişi yaptık ve bana USTAM ve BEN kitabını almış arkadaş nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam:)
Ustam ve Ben candır can
ben de araya kitap alıyorum merakım gereği: Beni Hep Sev kitabım.yarına biter ben de diğerine devam ederim diye düşünüyorum şimdilik. bakalım, nasip
Ustam ve Ben kitabını okuyunca yorumunuzu yazar mısınız?
BilgeCANlar,
Size yüz puanlık uzmanlık şey pardon bilgelik sorusu soruyorum.
Bir kitabın özetini bulmam lazım, nereden bulabilirim acaba?
Hangi siteden?
Özel mesajla da yazabilirsiniz. Şayet buradan yazmak yasaksa...
ah kuzum yaa dinlen güzelceben de evi çok özledim bayramdan beri gitmiyorum pazartesi de finaller başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?