Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba kızlarrr, nasılsınız?

hakan günday - azil'i bitirdim ve beğendim. şu an elimde bir kitap yok yarın yeni bir kitaba başlayacağım inşallah.

[/QUOTE=fataldanger;33366774]kürk mantolu madonna ve alamut benim de okumak istediğim iki kitap.

alamut güzel miydi?[/QUOTE]

alamutu bilmiyorum ancak kürk mantolu madonna'yı kesinlikle tavsiye ederim, mükemmel bir kitaptı.

Bir gezegende, iki insanın birbirlerine duydukları sevgi, bir terazide dengelenmiş midir hiç?
Eşitlik fikrine en çok âşıkken inanırız.
Çünkü en çok o zaman ihtiyaç duyarız.
Hikayem Paramparça - syf 1o2​

bir solukta oku bence limoş ara vermeden

tamam canım ama şu var elif şafak son iki kitaptır dilini konuşturmuyor. ben hatunun kurduğu cümlelere hastaydım ama ,skender ve bu kitapta anlatımı daha düz geldi bilmiyorum sarıyo kitap ama ama ama

Çok şükür Hikayem Paramparça bitti..
Serbes`in duyguları ifade tarzını beğeniyorum, güzel tespitleri var..
Şimdi Katre-i Matem`e başlayacağım..
Katre-i Matem`i daha evvel yarım bırakmıştım ama bu sefer baştan alıp bitirmeye kararlıyım..

tamam canım ama şu var elif şafak son iki kitaptır dilini konuşturmuyor. ben hatunun kurduğu cümlelere hastaydım ama ,skender ve bu kitapta anlatımı daha düz geldi bilmiyorum sarıyo kitap ama ama ama

çok haklısın. ben onun sıkıcılıkla karışmış akıcılığını seviyorum. dili sadeleşmeye başladı artık.

Selam bilgeler!
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Tatilim süresince Ayse Kulin`in UMUT adli kitabini bitirdim. :)
Yeni bir kitap okumaya bir süre baslamayacagim ama hic modumda degilim.

nutuk bitti

nasıl bi zekanın ürünüdür hala anlamış diilim
kitabı okudum nerdeyse 100 yıl nce yazılmış fakat kitabın %70 ini anlayabildim kafamda oturtamadığım %30 luk kısım duruyo tamamen benden ötürü:)
cümle kurgusu , kurulan cümlelerden çıkarılan anlamlar aslında hayatta ne kadar basit şeylerle uğraştıgımızı anladım adamlar dünyayla savaşmışlar!!!! komplolar tuzaklar tehditler.....

bence kurtuluş savaşının beden savaşı sadece görünen yüzü asıl mesele beyin savaşndaymış....
bir yıl sonra nutuk'u yeniden oumak istiyorum tam olarak anlayabilmek sindirebilmek için bilmediğim ne çok şey varmış dedim
hilafet neden kaldırıldı,Atatürk bazı çevreler tarafından neden din düşmenı olarak görülüyo? sevmeyenler neden sevmiyo? (dini ve siyasi olarak) hepsini şimdi daha iyi anlıyorum....

katledilen kuvayi milliye lideri yahya kaptan
bağımsızlığı sonuna kadar savunan fakat amerikan mandası himayesinde! halide edip adıvar...
bize kitaplarda öğretilen cumhuriyetçi rauf be'in aslında kim olduğu....

of ya kafamda ne çok şey var....

ben bu küçük beynimle bu adamı tek seferde nasıl anlayayım ki?

Son düzenleme:
yeni kitabıma başladım

GEYİKLİ PARK-SUNAY AKIN

en fazla iki gün sürer 267 sayfa putolar büyük(bitirdiğim kitaba göre),ayrıca belge niteliğinde resimli:)

Son düzenleme:
çok haklısın. ben onun sıkıcılıkla karışmış akıcılığını seviyorum. dili sadeleşmeye başladı artık.

ben o dilne hastaydım şimdi tamam hikaye sürükleyici vs ama elif şafak tadı vermiyor. normalde cümlerin altını çize çize anlamak için çaba harcardım. püff karışık ağdalı dil istiyorum

Iyi pazarlar bilgeler
Elif Şafak aşk bitti tadi damagimda kalarak.. oyle güzeldi ki nasıl pişman oldum bu kadar gec okuduguma..
Siradaki kitaba karar vermedim daha.. bakalım biraz dusuneyim

Iyi pazarlar bilgeler
Elif Şafak aşk bitti tadi damagimda kalarak.. oyle güzeldi ki nasıl pişman oldum bu kadar gec okuduguma..
Siradaki kitaba karar vermedim daha.. bakalım biraz dusuneyim

Düşündüm :))
Franz Kafka dönüşüm okucam..yarin başlarım ince bi kitap cabuk biter kanimca..

merhaba kızlar nasılsınız bugün hummalı bir temizlik vardı evde o yüzden gelemedim :) kitap da okuyamadım acayip yorgunum

ben o dilne hastaydım şimdi tamam hikaye sürükleyici vs ama elif şafak tadı vermiyor. normalde cümlerin altını çize çize anlamak için çaba harcardım. püff karışık ağdalı dil istiyorum

Kesinlikle, sırf bu yüzden okumuyorum artık kitaplarını. Benzer durumu İskender Pala'da da hissediyorum. Sadece kurgu ve sanki ticari kaygıyla yazılmış gibi kitaplar.

Bu haftasonu nedense çok da iyi okuyamadım. Bakalım haftaiçi telafi etmeye çalışacağım.

selamlar
yoğun bir şekilde ders çalışmam gereken bi dönemdeyim
elim boş kalmasın diye daha önce okuduğum bi kitabı okuycam
Nuriye Çeleğen,Aşk-ı Sukün

Bir Psikiyatristin Gizli Defterini okumaya başladım. İki bölümünü okudum değişik ama beklediğim gibi değil sanki :44:

meraktan okuyorum yine de ama o hazzı vermiyor. eskiden kitaplarından bir kaç cümle görsem elif şafak derdim ama şu anda o kadar çok ticari kaygısı var ki . eskiye hürmetten alıyoruz okuyoruz. düz yazan çok insan var birazcık karmaşa istiyoruz onlardan

Zülfü Livaneli- Mutluluk

Kitabı an itibariyle bitirdim. Sonu çok güzeldi. Cemal'le meryemin birlikte olacağını düşünüyordum ama olmadı:)
Mehmet Ali'ye çevirdi yüzünü. Bi de evlenselerdi daha iyi bitmiş olurdu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…