Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

başlayıp 2-3 sayfada bırakmıştım

ama çok ünlü bir kitap okunmalı.

iyi akşamlar bayanlar

kitap hırsızına devam ediyorum bir yandanda tablete bir çok kitap indirdim ama evdekilerden tablet bana kalmıyor. arada Sinekli bakkalı okuyorum onu çok beğendim.çağına göre çok cesur bir eser

Bu arada kitap okuma modunda degilim demistim ama vazgectim hafif de olsa birseyler okuyayim dedim ve secimim :

Maeve Binchy - Tara Road. :)

Son düzenleme:
ben çok beğenerek bir çırpıda okumuştum:)
kendini dinlediğinde içinde gerçekten o kadınlşarı bulabiliyosun , sadece onlarmı ben onlarcasınıda buldum:)))))
Bu arada kitap okuma modunda degilim demistim ama vazgectim hafif de olsa birseyler okuyayim dedim ve secimim :

Maeve Binchy - Tara Road. :)

ah maeve ah:)
bu kadında en çok sevdiğim şey ; olayları herkesin gözünden anlatması romanda sadece bir kişinin anlatması tek yorumla yetinmiyor farklı farklı kişiklere bürünüp herkesin gözünden anlatıyor...

italyanca aşk başkadır
leylaklar zmanı......
aşk mutfakta pişer:)))))))) hepsinide bayıla bayıla okudum:)

fakat tek bir romanı beni o kadar baydı o kadar baydıki ateşböceklerinin yolu kitap artık bitsin diye sayfa sayyıyodum:))))

günaydınlar

Gog 1-2 275. sayfadayım. Olay örgüsüne dayalı bir kitap olmadığı için yavaş gidiyorum.

günaydın hayırlı sabahlar kızlar.
sefiller kapağı açılmamış bir şekilde duruyor:18::18:
ama aöf bir ünite bitirdim

Sos'cum ya,
Bunu ben de çok merak ediyorum.
Okuyunca haber verir misin?

ben okudum canım beğendim. güzel kısa bilgiler var. ben altını çizerek okumuştum

Günaydın.
Kürk Mantolu Madonna 58
Adı Aylin 150. sayfadayım

ben okumuştum kürt mantolu madonnayı. hatta altını çizerek okumuştum..
çok değer verdiğim bir arkadaşımada hediye etmiştim.
şimdide onda kaldı
bir daha okuyup yeni kitabımda altınını çizmek istiyorum

Ben okuyalı da 6-7 yıl oldu, çok net hatırlamıyorum detayları. Tekrar okumak gerek

Ben okuyalı da 6-7 yıl oldu, çok net hatırlamıyorum detayları. Tekrar okumak gerek

bende işte iki arada bir derede okumak istemiyorum.
aöf bitsin inşALLAH yine düzene girer kitaplarım.
bir sürede kitap almayacam. evdekileri bitircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…