ben o dilne hastaydım şimdi tamam hikaye sürükleyici vs ama elif şafak tadı vermiyor. normalde cümlerin altını çize çize anlamak için çaba harcardım. püff karışık ağdalı dil istiyorum
Kesinlikle, sırf bu yüzden okumuyorum artık kitaplarını. Benzer durumu İskender Pala'da da hissediyorum. Sadece kurgu ve sanki ticari kaygıyla yazılmış gibi kitaplar.
Bu haftasonu nedense çok da iyi okuyamadım. Bakalım haftaiçi telafi etmeye çalışacağım.
meraktan okuyorum yine de ama o hazzı vermiyor. eskiden kitaplarından bir kaç cümle görsem elif şafak derdim ama şu anda o kadar çok ticari kaygısı var ki . eskiye hürmetten alıyoruz okuyoruz. düz yazan çok insan var birazcık karmaşa istiyoruz onlardan
ben de size katılıyorum. bir de köşe yazılarını derleyip kitap yapma modası var.
hala ağdalı dil istiyorsanız Nazan Bekiroğlu deneyebilirsiniz kızlar
Nazan Bekiroğlu'nun hayranıyım zaten.
Aslında ülkemizde o kadar iyi kalemler yetişmeye başladı ki, Elif Şafak popülaritesinden dolayı tanınıyor.Başka da matah bir yanı yok.
Evet çok severek takip edip okudum yıllarca ama dönüp dolaşıp aynı yemeği yapıyor artık, orjinalliğini para ve tiraj için feda etti.
Günaydın Bilgeler
Elif Şafak - Şemspare Bitti
Yine Elif Şafak - Siyah Süt'e başlayacağım - Sanırım 303 sayfa
Elif Şafak'ın üst üste 3. kitabını okuyorum ama AŞK kadar hiçbiri etkilemedi beni bakalım Siyah Süt nasıl :44:
günaydın canım ben siyah sütü çok beğenmiştim umarım sende beğenirsin.
merhaba bilgeler. nasılsınız? yeni bir haftaya başladık, inşallah sorunsuz sıkıntısız bitiririz bu haftayı.
yeni kitaba başladım. friedrich nietzsche - böyle buyurdu zerdüşt
okuyan var mı aranızda? nasıl bir kitap?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?