Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydınlarrrr
dün Kafka- Dönüşüm bitti bugün de Markus Zusak- Kitap hırsızına başlıcam bakalım

günaydın kitap kurtları
iki kişilik yalnızlık bitti..
içimi daralttı kitap..

eğlenceli birşeyler okumaya karar verdim ;
Sophie Kinsella Alışveriş kolik ve bebeği diğe bir kitaba başladım.

Merhabalar bilgeler Nar Ağacı çok güzel ama vakit yetmiyor 1 saat okuyorum en fazla uykuya yenik düşüyorum

ben şimdi olmayan öğle aramı kullanmak için dışarı çıkıyorum kitabımıda alacağım yanıma kitabım müziğim ve kahvem ile baş başa kalacağım
işte fırsat bulduğum her dk. kpss çalışmaya başladım bakalım bünyem bu ağır tempoya ne adar dayanacak hadi hayırlısı

Son düzenleme:
dünden beri hiç okuyamadım umarım bu akşam okuyabilirim

kızlaar selamlar..

bende kitap okumayı seviyorum hatta sonra ajandama sevdiğim sözleri ve pasajları not ediyorum,instagramda okuduğum kitapları paylaşıyorum ..

2014 ün ilk kitabı *** Ben Nojoud 10 yaşında bir dulum .
adından anlaşılacağı üzere kriz modunda üzüntülü bir kitap ama o kadar hissederek yazılmamış gibi geldi bana hissedemedim o çaresizliği o hüznü maalesef ama kısa bir kitap ve yemen hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

bundan önce masumiyet müzesi ve hasret i aynı anda okudum , tabi hasret kaydı gitti özellikle göçmenler muhacirler mutlaka okusunlar diyorum . bizim tarihimizle içiçe bir aşk hikayesi çünkü . masumiyet müzesi ise çok sarmasa da türk filmi tadında değişik uzun betimlemelerle süslü bir kitap ..

bir grange ve polisiye aşığı olarak tavsiyelerinizi bekliyorum =)
herkese ii okumalar & sevgiler ..

canım o zaman Nora Roberts ın Eve Dallas romanlarını okumalısın..

merhaba kızlar final haftasındayım o yüzden fırsat bulamıyorum kitap ve internete az önce internetten yeni kitaplar aldım bu arada
Hakan Günday- Kinyas ve Kayra, Daha
Murat Menteş- Ruhi Mücerret
John Green- Aynı Yıldızın Altında aileme söylediğim ve ben eve gidene kadar alacakları kitaplar da var finallerim bitsin kitapla yatıp kalkacağım
kendinize iyi bakın iyi geceler

buün Mevlana nın 6 ciltlik mesnevi kitabını
sipariş verdim heycanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…